![]() |
| | #83 (permalink) | ||
| Event Horizon cred ca toti paranoicii de pe youtube au vazut filmul asta si au intrat in panica.:P
| |||
|
| | #84 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Quote:
on:cat despre ce vor astea sa faca nu prea imi fac griji fac altii experimente mult mai urate oricum doamne ajuta sa fim devorati de o gaura neagra scapam si noi de oamenii cu IQ-ul cat al unei amibe ![]() ma duc sa imi iau haine de imormantare sa ma prinda gaura dejea pregatit ca sa nu mai stea dupa mine ca o sa fie ocupa nu gluma | ||
|
| | #85 (permalink) | ||
|
To pinpoint the smallest fragments of the universe you have to build the biggest machine in the world. Quote:
![]()
__________________ breaking news: today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration, that we are all one conciousness experiencing itself subjectively, there is no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves... now here's tom with the weather. Bill Hicks | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
dar simularea e facuta prost ca dupa ce sa gaura a digerat pamantul va lua luna, planele apropiate, se va bate cu soarele si il va invinge, dispare sistemul solar, apoi calea lactee si in final universul ca doar e facuta arficial si nu se stie ce efect are | ||
|
| | #89 (permalink) | ||
|
bai , fratiorul asta ceva mai micut de la americani ruleaza fin din 2000 pana acuma : http://en.wikipedia.org/wiki/Relativ...y_Ion_Collider , nu vi se pare deja fumata discutia cand deja este unul in functiune de vreo 8 anisori si inca mai traim ? | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
| Asta este un fel de mass pe messenger, "daca nu dai mai departe o sa-ti moara la intrare, stiu ca e o prostie dar dau si eu, daca imi moare?". ![]() Al dracu Nostradamus asta, ce multe a vazut el in viitor dar e culmea ca nimeni nu a evitat ceva pe baza "previziunilor" lui.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
|
De vreme ce comisia europeana a aprobat acest experiment, va dati seama ca au avut si motive temeinice, nu sunt ei prosti sa se joace cu viata. Totusi, totul e realizat pana acum pur matematic. Practic, nu se stie .
__________________ The life is beautiful with Games! | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
![]() | ||
|
| | #99 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 |
Interesant mi se pare si cum va schimba acest experiment Internetul, cred ca e pentru prima data cand sunt folosite atat de multe resurse pentru un scop comun - sau in fine, de la bomba atomica insa atunci puterea de calcul nu era distribuita. Urmatoarea generatie de internet cum ar veni, fibra optica de mare viteza, fermele de calculatoare si grid computing sunt deja mai aproape s-ar fi asteptat cineva acum cativa ani. Urmeaza virtualizarea oricarui serviciu, google si apple cred ca vor fi primii in directia asta. http://www.universetoday.com/2008/09...-internet-too/ | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |