![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Se va intampla? | |||
| Unde ne ascundem? | | 23 | 26.44% |
| Mi se pare o tampenie! | | 50 | 57.47% |
| Ma abtin! | | 14 | 16.09% |
| Voters: 87. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #22 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Trance is my drug... ...and PvD my GoD | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Quote:
chiar nu stiu de ce ati sarit asa in capul meu, mi-am exprimat decat opinia, nu am zis ca asa va fi cu siguranta, cum zic unii din voi ca este imposibil. aveti o gandire prea "inside the box".
|
| | #26 (permalink) | ||
| ATB, ca sa nu te plictisesti pana in 2012, poti sa citesti articolul asta. Dupa cum vezi, nu numai planeta aia a ta ne ameninta cu extinctia. Va fi un an greu.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Poate pentru ca nu ai dat un search inainte de a deschide discutia, mai ai pe Stonehenge thread-uri despre 2012.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Quote:
Ti-am spus mai sus, un mare numar de cercetatori studiaza tot felul de probleme din Universul inconjurator si orice informatie sau descoperire in domeniu poate fi verificata si studiata de alte echipe independente, nu se poate ascunde nimic dupa ce a devenit public. Acum se stie precis unde se afla in orice moment si oricine e interesat de problema si are instrumentele necesare poate sa o studieze cit vrea. In 2012 se va intimpla alt eveniment cosmic rar din punctul nostru de vedere, la ora 11:11 GMT, 21-12-2012, Soarele se va alinia intre Pamant si Centrul Galaxiei unde se afla o uriasa Gaura Neagra. Acest eveniment e o sursa masiva de speculatii, dar care cel mai probabil vor avea efect = 0 asupra Pamantului. Last edited by oldshooterman; 11-07-2009 at 15:04.. | ||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Quote:
![]() sa fie oare Pluto?
|
| | #33 (permalink) | ||
| Nu numai ca e foarte tare, dar este "a one in a lifetime event", la modul cel mai serios. Prinzi una singura in viata. Iti dai seama ca o sa ajungem prin cartile de istorie ale unora dupa ce nu o sa mai fim? We'll be famous.
__________________ With sufficient thrust, pigs fly just fine | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
In 2001~2002 o baba nebuna pe numele ei Nancy Lieder a inceput sa faca valuri pe Usenet cu apropierea planetei Nibiru de Pamant, lucru care cica se intampla periodic la X mii de ani si care duce la inversarea polilor magnetici ai Pamantului. Lucru pe care-l stia fiind contactata telepatic (?) de nujt ce civilizatie - fireste - extraterestra si care popula planeta respectiva. Atat de mult abera si atat de vehement se manifesta incat a atras atentia unor astronomi profesionisti care au incercat s-o convinga ca greseste. Baba nebuna (maimuta ciubaca) turbata la gratii. Nu a fost convinsa de nimic, ba mai mult, a inceput sa dea informatii privind planeta Nibiru, cam pe unde s-ar afla la momentul respectiv si ca ar trebui sa fie vizibila in telescoape deja. Cativa astronomi au realizat pentru o perioada de timp imagini astronomice cu zona despre care vorbea baba si - surpriza! Nimic! Nici un obiect misatoriu nu se zarea. Predicitia era pentru primavara lui 2003. Suntem in 2009. ATB, vii pe 1 ianuarie 2013 si deschizi o discutie cu titlul 'Am fost un dobitoc'? I dare you. Daca in 2012 vine planeta Nibiru, da polii peste cap, lasa toate curcile chele, aduce sfarsitul lumii si pleaca promit sa deschid eu o discutie din asta.
__________________ The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching. Assyrian Stone Tablet, 2800 BC | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | Well, macar baba vede drobul ala de sare. Situatia e mai degraba: Aoleo maica, pica ceva, nu'sh ce, dar sigur pica.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
2-1 good vs evil ![]() Anul 2012 - Sfârşitul lumii...sau nu? Planeta Nibiru (sau Planeta X) nu va lovi Pământul în 2012! Gardianul - Planeta X, denumita Nibiru, ameninta viata de pe Terra asta daca se face abstractie de 2012 care apare pe nov 13 (sic!) 2012 - Official Movie Site
__________________ - ASUS N10JC-HV004 / INTEL N270 @ 2GHz / 2GB DDR2 CORSAIR VS2GB667D2 / WD1600BEKT SCORPIO BLACK / GIGABYTE GN-WI06N-RH / ASUS T500 3.5G / LOGITECH V470 - Windows 7 Ultimate & Ubuntu 9.10 | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
~25 mil. km. nu inseamna pe langa noi. E ca si cum ai spune ca era sa te calce masina in fata blocului, tu fiind la ultimul etaj.
__________________ The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching. Assyrian Stone Tablet, 2800 BC | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |