![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Se va intampla? | |||
| Unde ne ascundem? | | 23 | 26.44% |
| Mi se pare o tampenie! | | 50 | 57.47% |
| Ma abtin! | | 14 | 16.09% |
| Voters: 87. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #81 (permalink) | ||
|
probabil: We are still alive
__________________ http://forum.computergames.ro/106-el...jvc-hi-fi.html | |||
|
| | #82 (permalink) | ||
|
/cast spital9 Aberatiile astea nu au legatura cu Stiinta iar OTV-isti nu pot fi convinsi ca nu e asa. Tot ce le poate creierasul lor mic pe care patineaza musca este sa zica ca exista o conspiratie, ca toti ascund acelasi lucru si ca toate "dovezile aduse ca argument impotriva aberatiilor lor" sunt masluite. Romania e plina de paranoici, marea parte din ei pentru ca sunt prosti si nu din cine stie ce observatii personale pe care ei le-au facut. | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
|
Doamne cat am putut sa rad Cel putin billy boy e genial drea dreptul cu ziua lui de 20 de ore in loc de 24. Degeaba ii explicati ce inseamna secunda el o tinea hais prin porumb cu miscarea lui browniana si bataile alea mai rapide. Cum sa stai sa crezi ca vine planeta xxx si se prabuseste peste noi, fix in 2012, cand conform altor aberatii o sa trecem chipurile la un nou salt evolutiv cu nu stiu cate spirale de ADN. Sa ma lamureasca si pe mine cineva, pierim sau evoluam? Cred ca nici macar otv nu e in stare sa dea asa ceva.
__________________ *************** Impreuna cu tara (locatia ) | |||
|
| | #88 (permalink) | ||
| Quote:
eu ziceam de schimbarea polilor magnetici adica de efectele acestei schimbari nu ca vine planeta si ne bubuie ).da ziua are 24 ore si secunda este secunda dar corpul tau resimte ziua ca si cum ar fi de 20 de ore.ASTA AU ZIS ASTIA DE LA DISCOVERY,NU AM ZIS EU REPET: NU AM ZIS ! | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
|
Da mane, sunt nebun, din fericire zic eu. Nu am zis nicaieri ca tu ai zis ca ne ciocnim, cand m-am referit la aberatiile tale am zis de ziua aia de 20 de ore. In alta ordine de idei, daca scapam de nibiru in 2012 probabil ca in 2120 o sa ne coicnim cu a treispea planeta SETA, sau ceva de genul asta. Am vazut eu la TV ca exista, deci imposibil sa nu fie adevarat. P.S. sa nu ma intrebati care sunt planetele 11 si 12, ca nesimtitul ala de la TV nu a avut bunavointa sa ma informeze.
__________________ *************** Impreuna cu tara (locatia ) | |||
|
| | #92 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Probabil e vorba de asteroizii imensi Ceres (care intra chiar in clasa planetoizilor) si Vesta care au orbitele in zona centurii de asteroizi sau de planetele dwarf Haumea si Makemake, dar care au orbitele mult prea departe de Pamant ca sa creeze chiar si cea mai minuscula problema.
| ||
|
| | #94 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
I cazul asta poate fi vorba de Haumea si Makemake, dar zona in care orbiteaza e atit de indepartata incit sansele de coliziune intre corpurile din centura Kuiper (unde orbiteaza) sint de aproximativ 0.1% in intreaga viata a Sistemului Solar, deci = "0". In plus nu au nici o treaba cu planetele mai apropiate de Soare.
| ||
|
| | #95 (permalink) | ||
| Quote:
Sursa: Click.ro, 13 Mai 2006 Autor: Gilda Diaconu sau reloaded here: http://www.9am.ro/stiri-revista-pres...e-in-2012.html doomsday frate ![]() eu astept sa se faca ziua mai putin de 8 ore sa vad cand or sa dea astia decret ca norma de lucru e sub 8 ore/zi
__________________ - ASUS N10JC-HV004 / INTEL N270 @ 2GHz / 2GB DDR2 CORSAIR VS2GB667D2 / WD1600BEKT SCORPIO BLACK / GIGABYTE GN-WI06N-RH / ASUS T500 3.5G / LOGITECH V470 - Windows 7 Ultimate & Ubuntu 9.10 | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
|
e clar. io imi fac CASCO pentru 21.12.2012 ![]() mie-mi convine ca se micsoreaza ziua (la nivelul perceptiei) => mai putina munca e drept ca e si mai putin timp liber, da' cand timpu' o ajunge zero, practic n-o sa mai fac nimic. un fel de somn continuu. perspectiva care ma incanta. imi place sa dorm, sa visez.Schumann resonances - Wikipedia, the free encyclopedia
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #99 (permalink) | ||
|
Or sa apara dupa 211212 o multime de grupuri de afectati sau in proces de afectare care or sa faca spirale, tringhiuri sau cuburi omenesti din varful muntior pana pe fundul marilor. Quote:
Nu de alta dar trag dupa ei mase de ignoranti si ajung sa fie bagati in seama de media, si uite-asa fandaxia-i gata!
__________________ The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching. Assyrian Stone Tablet, 2800 BC Last edited by ixtl; 27-07-2009 at 17:48.. | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
Nibiru is a hoax, or far away. agreed... totul a inceput de aici : http://en.wikipedia.org/wiki/Zecharia_Sitchin desi nu inteleg ce conexiune are cu 2012. Anyway, ziua nu se micsoreaza ci frecventa noastra vibrationala creste[Terra]; astfel traim la 2x/3x/4x >> so...timpul anyway nu exista. Last edited by Rush; 27-07-2009 at 18:43.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |