![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Se va intampla? | |||
| Unde ne ascundem? | | 23 | 26.44% |
| Mi se pare o tampenie! | | 50 | 57.47% |
| Ma abtin! | | 14 | 16.09% |
| Voters: 87. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #122 (permalink) | ||
|
Am pus la punct un program care va simula catastrofa din 2012 si va oferi solutii pentru evitarea ei, dar nu beneficiez de puterea de calcul necesara pentru a termina aceasta simulare pana la data-limita. Din pacate, companiile care produc si vand super-computere sunt conduse de masoni reptilieni si nu imi ofera sprijinul necesar. Pentru acest proiect, pentru binele omenirii, accept donatii sub forma de coduri de reincarcare Orange Prepay. contact pe pm. @ixtl: asa se face :P | |||
|
| | #126 (permalink) | ||
|
Care pamant? Crezi ca dc ne atatca Nibiru mai ramane ceva din planeta? Sau uite un scenariu si mai horor: prima data loveste Luna, unde sunt cosmonautii tai, si pe urma ricoseaza in noi. Mai bine ii trimiti pe Marte, poate au mai multe sanse.
__________________ *************** Impreuna cu tara (locatia ) | |||
|
| | #127 (permalink) | ||
|
Mai bine ii trimite pe Soare. Nibiru is beink afraid of Sun. Sau, si mai bine pentru toti, ii trimite in padurice.
__________________ The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching. Assyrian Stone Tablet, 2800 BC | |||
|
| | #129 (permalink) | ||
| Problem solved. Aprindem toti becurile cand se apropie aia cu Nibiru ala al lor, ne confunda cu soarela si ii loveste pe martieni. Ne-am scos. Pe urma mai trebuie doar sa rezolvam problema cu spatiul de cazare ce trebuie alocat martienilor care vor scapa cu OZN-urile, dar sa ajungem mai intai acolo. Vedeti, orice problema are si o rezolvare, trebuie doar dezbatuta un pic pe CG form. Se poate muta pe spital topicul? PLS.
__________________ *************** Impreuna cu tara (locatia ) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |