![]() |
| | #185 (permalink) | ||
|
Lol. Ai pus intrebarea ca si cum metoda stiintifica ar fi potrivita doar pana la numaratoarea exacta si el ti-ar putea oferi ultima piesa din puzzle ![]() De altfel, XSamSung, daca eu as afirma ca ce spui tu este neverificabil, sau in ultima instanta ca minti (chiar daca nu cu rea-vointa), ce ai aduce in plus ca argument? | |||
|
| | #187 (permalink) | ||
|
Nu am determinat, am estimat. La început e greu să formezi o legătura spirituală dar cu trecerea timpului devine mai ușor, evident trebuie sa-ți faci timp, să ai voință și nu în ultimul rând credință. Cam asta ar fi cel mai greu de obținut, cum mulți și-au pierdut credința spirituala, credință ce tine de propria ființă. Ivan, vrei sa-ți explic eul prin știința? Ce să argumentez, faptul ca uneori sunt conștient de diferite experiențe, fără sa le fi experimentat în viața actuală, iar când ajung să le experimentez știu, ba chiar simt ca am mai trecut prin ele? Sunt ferm convins, că ai trecut și tu prin asa ceva, poți lua experiențele proprii ca un argument. Sau, te poți încrede în știința și Reduplicative paramnesia (Deja vu). E doar un exemplu, nu sunt învățător dar poate o sa mă pot numi un Buddha, undeva în viitorul îndepărtat... Momentan, mă mai las purtat de valul timpului prezent și apelez la latura spirituală doar pentru liniștea sufletească și ca alinare pentru unele dureri fizice. Quote:
| |||
|
| | #188 (permalink) | ||
|
Traiesc pentru ca imi place , traiesc pentru ca vreau din plin sa traiesc , traiesc ca sa fac cat mai multe , traiesc ca sa spun ce simt , traiesc pentru ca asa trebuie , traiesc pentru ca si tu traiesti ...
__________________ Nu plange pentru ca s-a terminat, zambeste pentru ca s-a petrecut. | |||
|
| | #192 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Nu cautati vreun scop. "Noi suntem"
__________________ Intr-o zi o sa fie asa de multe case incat oamenii o sa locuiasca in corturi. "De ce stati pe-afara, nu sunt destule case ?" "Ba da, dar ne jucam de-a Economia, acum avem Criza ! Sunt prea multe case ! Housing bubble ! Asa ca stam pe-afara. Da, suntem nebuni, nu se vede ? | |||
|
| | #195 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Da, asa e vorba. Eu chiar as incerca, dar nu pot fi hipnotizat (ma intereseaza problemele astea). Sint prea "rezistent". Dar pentru cei care au reusit se pare ca rezultatele sint impresionante. (asa scrie "in carti")
| ||
|
| | #197 (permalink) | ||
| Quote:
Hipnoza regresivă e periculoasă și eu nu știu nici un psihoterapeut de încredere, cât sa ma las pe mana lui... sau dacă ma gândesc mai bine poate nu m-aș lăsa pe mana nimănui. Hipnoza pe plan terapeutic lucrează cu subconștientul, dar în cazul hipnozei regresive trebuie sa treacă dincolo de subconștient.
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |