![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
Daca nu mai ai rabdare pana apare "eu version" poti sa cumperi de la http://www.gamersloot.com. Bagi id-ul asta de yahoo ("ady_wow2004") la friends si discuti cu tipul respectiv. Banii ii trimiti prin mandat postal si max. in 1-2 zile ai cd-key-ul sau gamecard-ul. Jocul nu il primesti in forma fizica, doar key-ul cu care iti faci cont la http://www.worldofwarcraft.com. Daca vrei versiunea europeana mai ai de asteptat si il poti precomanda de pe ********.
__________________ Starcraft is my religion...but Fallout rulzzz ! Kill them all and let God sort 'em out ! ABIT KN8 ULTRA, X2 3800@2300 skt 939, 2x512 Kingmax 433, 8800 GT Gigabyte, SB Audigy 2 + Creative 6700 6.1, Flatron F900P 19", DVDRW-Nec 3500A +, 450W Chieftec, Thermaltake XaserIII V2000A Case, Mouse Logitech MX 310 Last edited by bebemic; 01-02-2008 at 21:54. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Pentru varianta US nu poti folosi nici un card din Ro. Pentru varianta de EU, banuiesc/preconizez ca vei putea folosi orice card romanesc care e acceptat pe internet (de exemplu Taifun). Asta ramane de vazut.
__________________ [E8400 + Ninja][ASUS P5K][2x1 GB ADATA EE 800+][8800 GT GS][320 GB WD HDD][ENERMAX 370W][940 B][PIONEER DVDRW][ANTEC 1000AMB] | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 | Quote:
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
alta intrebare: se poate face un server de retea? ideea este ca nu am destul timp sa il joc, sa mai dau si bani ca sa prind 1h pe seara si duminica inca cateva.. neaaaah! daca e sa se poata face un server ar fi super. banuiesc ca jocul se updateaza lunar, sau cel putin la cateva luni, dar first release asa nu se poate juca pe un server de lan?
__________________ Whats your name? Stuntman Mike 'mam. Is that really your name? Ask anyone 'mam. Hey, whats his name? Stuntman Mike! And what does he do? He's a stuntman! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Nu, nici un mmorpg nu o sa se joace vreodata in lan.
__________________ Starcraft is my religion...but Fallout rulzzz ! Kill them all and let God sort 'em out ! ABIT KN8 ULTRA, X2 3800@2300 skt 939, 2x512 Kingmax 433, 8800 GT Gigabyte, SB Audigy 2 + Creative 6700 6.1, Flatron F900P 19", DVDRW-Nec 3500A +, 450W Chieftec, Thermaltake XaserIII V2000A Case, Mouse Logitech MX 310 | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
In romania cica nu va ajunge Collector's edition pentru versiunea europeana. Am incercat sa iau unul pentru un prieten si am primit azi mail de la Best/******** ca nu mi-l pot da, in plus si versiunea "light" va costa ceva mai mult pentru ca vor avea doar editii in engleza si sunt mai scumpe astea. Cam de kko distributia in romania, ce parere aveti?
__________________ "Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe." Albert Einstein | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The Truth is out there. The Lies are inside your head. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
![]() important e ca merge.. acum mai tre lucrat umpic la serv de lan..
__________________ Whats your name? Stuntman Mike 'mam. Is that really your name? Ask anyone 'mam. Hey, whats his name? Stuntman Mike! And what does he do? He's a stuntman! | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Deci nu pot sa cred ca e adevarat..trebuie sa fie o gluma:PNu pot sa cred ca cineva a putut sa posteze asa ceva
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
God and fools work in mysterious ways...Poate omu a luat jocu, l-a pus si prin magie i-a intrat intr-un server fantastic, numai al lui..Sau poate are net prin lan si l-au pacalit baietii...Whatever.
__________________ The Truth is out there. The Lies are inside your head. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
geezz!! chiar nu credeti? deci io ma joc pe lan cu inca un prieten, cine nu ma crede sa imi lase pm, sa intre dupa 11-12 seara pe dc si sa ia de la mine serveru...chiar merge, nici eu nu am crezut pana nu am vazut cu ochii mei.. chiar am facut un char elf si am facut 2 questuri cu nature balance sau ceva de genu in care omoram porci si sabertooth ... chestia este ca inca are multe buguri.. omori cam orice din 1 lovitura, ma plimb de nebun dupa npc-uri sa fac trade (aia se misca in timp ce fac trade si dispare fereastra, e bug? )oricum cine nu ma crede e liber sa ia serverul de la mine si sa il incerce... merge pe versiunea beta cu patchu 1.1.1
|
| Advertisment | |
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|