![]() |
| | #281 | ||
| pe server
__________________ Life must be taken one disaster at a time. | |||
|
| | #282 | ||
| am si eu o problema de interfata...poate ma ajuta cineva: in changelog-ul la patchul 2.3.0 zice ca din optiuni la interfata se poate vedea viata mobului...in HP sau procente...problema e ca mie imi arata doar in procente chiar daca optiunea este debifata. cum fac sa-mi arate numarul de HP efectiv? chiar si cu addon-urile nu merge treaba prea bine...trebuie intai sa omor 2-3 mobi de acelasi fel ca sa-mi arate cate HP au
__________________ Personally it's not God I dislike, it's his fan club I can't stand! | |||
|
| | #283 | ||
| Pai asta e toata chestia ... hp mobului se calculeaza in functie de cat dmg dai tu si cat % din totalul HP reprezinta dmg-ul ala. Cel putin cu addonurile asa functioneaza din cate stiu eu.
__________________ "putin dar temeinic" C.F. Gauss | |||
|
| | #284 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | cum omor un npc care e friendly.am un quest in care tre sa omor un dwarf dar e friendly si nul pot lovi...era o comanda park da nu o mai tin minte ![]()
__________________ | ||
|
| | #285 | ||
| Stai sa ghicesc ... esti blood elf si e in prima zona? Daca da tre sa vorbesti cu el si sa il trimiti in casa si o sa poti sa-l ataci. Daca nu ... in general te duci in rep la factinul pe care il are NPC si bifezi "at war"
|
| | #286 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | asta era faza dar uitasem ca nam mai jucat de vreo 20 de luni
__________________ | ||
|
| | #287 | ||
| inca o intrebare de incepator: cum capturez un fort in hellfire peninsula? e prima data cand sunt in outland asa ca nu radeti ![]()
__________________ Personally it's not God I dislike, it's his fan club I can't stand! | |||
|
| | #288 | ||
| te duci si stai in interiorul lui. Vei vedea o bara care se va misca in directia factiunii care are mai multi playeri in interiorul fortului. Cand ajunge in zona ta de culoare (albastru pt alianta, rosu pt hoarda) l-ai capturat.
|
| | #289 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | aaa... nu era parca nu era faza cu cei mai multi, ci ... trebuia sa fie singura factiune din zona prestabilita | ||
|
| | #290 | ||
| pt cine nu stia, ceva util http://forums.wow-europe.com/thread....05440855&sid=1
__________________ Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate, so we can buy sh^t we don’t need. | |||
|
| | #291 | ||
| Intrebare de noob... Mi-am luat si eu WoW ca sa-mi dau seama ca nu am timp sa-l joc... Am un priest(shadow spec) lvl 20 hoarda. Am auzit ca au bagat mounts la 30. Mai am 6 zile de subscriptie (week days -in weekend nu apuc sa joc nimic). Sa zicem ca reusesc sa bag 2 ore pe zi. Am facut lv 5 - 15 in Ghostlands deci reputatile mi-s impartite aiaurea. As vrea un raptor, sau macar un wolf/skelly horse. Bani am vreo 2 gold... Intrebarea evidenta e: apuc sa-mi iau mountu in timpu alocat? Adica sa fac level, reputation si sa strang bani? Sau nu are rost sa ma complic? Repet, asta e un soi de farewell to Wow(si mmo in general). Nu o sa prelungesc subscriptia/abonamentu.
__________________ There is no reciprocity. Men love women, women love children, children love hamsters. | |||
|
| | #292 | ||
| Lvl 30 poti sa faci in 6 zile, insa exalted cu factiunile respective nu. Cred ca e imposibil sa fi exalted la lvl 30.
__________________ CH + Hero. | |||
|
| | #293 | ||
| Poate nu stiu eu bine, dar...fiind troll, nu imi trebuie exalted pentru raptor? Deci doar sa fiu lvl 30 + 35 gold training si 9 gold pt mount?
__________________ There is no reciprocity. Men love women, women love children, children love hamsters. | |||
|
| | #294 | ||
| Toti am presupus ca esti Bloodelf...in orice caz, daca ai timmp suficient e foarte posibil sa pui mana pe mountul ala, 20-30 se poate face si intr'o singura zi de jucat intens. Banii sunt cam greu de strans, la levelul tau de'abia poti face bani pentru skill training !
__________________ Fat kids are harder to kidnap | |||
|
| | #295 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|