![]() |
| | #21 | ||
| doro69 te rog sa nu mai vi sa postezi mizeri deastea... nu de alta dar ne aratzi ca inca mai exista retarzi care nu vor sa intzeleaga ca un mmo nu merge jucat in lan... cea ce faci tu nu e sa joci wow... wow il joci cu inca 2-3k oameni la un loc pe servar... tu simulezi servarul ca sa vezi cum arata interfata... Daca vrei sa joci wow du-te cumparal...
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #22 | ||
| cred ca nu ai vazut primul meu post si de ce vreau sa joc in lan... ne cam grabim sa facem lumea retarzi pe aici, huh? pur si simplu eram curios ce feeling are jocul.. si nu aveam chef sa dau 25$ sau cat costa ca sa joc... oricum sa nu iti faci griji, nu da blizzard faliment din chestia asta... asa ca ai sa poti sa te joci pana la adanci batraneti ...
__________________ Whats your name? Stuntman Mike 'mam. Is that really your name? Ask anyone 'mam. Hey, whats his name? Stuntman Mike! And what does he do? He's a stuntman! | |||
|
| | #23 | ||
| Tot ce pot sa zic la topicul asta cu serverul lan e...Whatever!! Anyways, stie care pls de ce mi se poate crasha din cand in cand driverul de placa video? Am incercat 2 versiuni, ultime nu vrea deloc iar alta, cand eram in joc, mi-a picat .._disp.dll ala iar... Acu am pus o vers mai veche de detonator, dar joc cu frica in san.
__________________ The Truth is out there. The Lies are inside your head. | |||
|
| | #24 | ||
| ce eroare iti da?
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #25 | ||
| am nevoie de un cont ... plz help me .. pt test de internet ... plz prv me .. sau pe mail ... akz4leon@yahoo.com ... plzz help ... | |||
|
| | #26 | ||
| ontopic again: fratilor zice-ti-mi si mie care sunt variantele de joc ... PvP ... si mai care si pe care se va juca toata lumea ? am inteles ca pe PvP nu sunt questuri si nu prea are farmec decat cand ajungi de lvl mare ... si celalalt tip de joc care este ? psl help ... si mai e o chestie ... eu cand cumpar jocul o sa-mi mai trebuiasca patchuri ... ma gandeam ca din moment ce se joaca on-line se updateaza el ... asa e sau trebuie sa caut patchuri ?
__________________ C-asa e-n tenis | |||
|
| | #27 | ||
| Quote:
probabil este distractiv sa mergi cu o masina fara benzina si sa te plangi ca sta pe loc joaca MMO ...pe net si dupa aia mai vedem ...oricum jocu' merita toti banii
__________________ isthnx | |||
|
| | #28 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 | Quote:
2. Nu stiu pe ce joaca majoritatea, dar inclin sa cred ca PvP 3. Questu-rile sunt aceleasi pe oricare tip de server (nu garantez pt RP pt ca nu am jucat) 4. Se updateaza singur. | ||
|
| | #29 | ||
| nu is eu chiar n00b, dar care e exact diferenta intre un server "normal" si unu "RP"???
__________________ Remember Tukayyid! | |||
|
| | #30 | ||
| Care e diferenta dintre WoW Aliance si unul Horde ?
__________________ You come to play. I come to WIN! :fuckoff: | |||
|
| | #31 | ||
| Registered User | mah as vrea si eu sa incep sa joc wow ...da deocamdata nu am timp nici bani sa il cumpar ...dar cred ca pana vineri il cumpar ....si as vrea sa stiu si eu cum se plateste taxa lunara si cat este taxa lunara ...pls ...si inca ceva ...care ar si cel mai indiacat character pt un incepator .....?? eu as vrea sa imi fac un elf-hunter ...Last edited by nightshadow; 08-02-2005 at 19:18. | ||
|
| | #32 | ||
| Quote:
__________________ Argh, they deleted my post, my little precious. They stole it from us, lamer, lamer. Ugly, bad moderators. We hates moderators! They are so many. But we write again, hundreds of posts. Yeah! ©Cayenne | |||
|
| | #33 | ||
| si coperta de la cd si de la carte, cred... | |||
|
| | #34 | ||
| Ia ziceti-mi si mie cu ce conexiune jucati WoW pls ( pe servere Blizzard ), Eu am o conexiune f slaba (9kilo/s) si mi-e aproape imposibil sa joc.. Daca imi iau o conexiune de 32 kilo/s ( de la RDS sau Astral ) voi putea juca mai bine? Sau mai bine vand jocul? Si daca stiti recomandati si un server cu latency mic . P.S. Am jucat pe Warsong Europe ( crek n-am stat mai bine de 1 ora acolo ); | |||
|
| | #35 | ||
| serverul warsong nu mai are probleme de queue sau cel putzin nu au mai fost probleme de genul... singurele probleme au mai fost cu instantzele shi dupa parerea multora desi dupa spusele blizzard ca toate serverele sunt in acceasi sala warsong are cel mai mic ping | |||
|
| | #36 | ||
| Guest | Quote:
2: Nu, nu vinde jocul, merita sa te joci ![]() | ||
|
| | #37 | ||
| Cred ca asa o sa fac , mersi mult, mai astept si alte pareri... | |||
|
| | #38 | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti | Noob e putin zis:D Cateva intrebari. Am un amic chinez care acum e in china si vrea sa joace WoW. Problema e ca in China inca nu sa lansat jocul. Adica nu e in magazine nu e server pt China. Ce trebuie sa fac sa il fericesc pe respectivul? Sa cumpar joc de aici sa ii creez un cont si sa se joace pe serverele din EU sau US. Daca fac asta va putea sa isi transfere caracterul pe serverul din China cand acesta va fii disponibil? Daca eu cumpar jocul din Ro este posibil sa ii dau doar cdkey el urmand sa dl jocul de pe internet? Daca da de unde poate face dl la joc. Presupunand ca exista Wow pe net si in limba chineza se poate juca cu aceasta versiune pe un server din EU sau US? Sunt total paralel de mmorpg si de asta va rog sa fiti mai toleranti chiar daca am scris tampenii. | ||
|
| | #39 | ||
| spune-i asa cao, cao ni ma ri la ji tian ma cao cao bu
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #40 | ||
| Axel, check http://www.google.com/search?hl=en&l...rs&btnG=Search pentur a intelege ce vrea sa spuna Capcaunu ...
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|