![]() |
| | #81 (permalink) | ||
| www.wowrankings.com , dar este bazat tot pe un addon, deci cei care nu-l au, nu sunt in baza de date.
__________________ Argh, they deleted my post, my little precious. They stole it from us, lamer, lamer. Ugly, bad moderators. We hates moderators! They are so many. But we write again, hundreds of posts. Yeah! ©Cayenne | |||
|
| | #82 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Prima oara bagi key-ul de pe invitatie, apoi pe ala original :P | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
|
Intrebare ... unde gasesc cd -key ul in cutie ? Unde anume trebuie sa fie ? Tocmai am primit pachetul cu wow si am gasit in el asa: 4 cd-uri , 1 hartie cu 1 cdkey pe care zice Guest Pass Key , 1 manual si 1 product catalog. CD-Key-ul mare unde tre' sa fie ? Later edit: -------------------------------------------------------------------------- Is eu tampit , cum il aveam gata instalat pe hardisc cu patchuri cu tot nu mai scosesem cd-urile afara sa vad stickerul bagat sub cd-ul 3. Dumb.
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** Last edited by skyblue; 30-08-2005 at 19:07. | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
| http://www.worldofwarcraft.com/pvp/i...&faction=a#top - pvp rankings. Doar pe US deocamdată.
__________________ Argh, they deleted my post, my little precious. They stole it from us, lamer, lamer. Ugly, bad moderators. We hates moderators! They are so many. But we write again, hundreds of posts. Yeah! ©Cayenne | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
| http://www.wow-europe.com/pvp/index.html?compat=true Si pe EU, doar ca nu prea merge. Dupa multe refresh am reusit sa vad niste tabele. Maintenance ftw. | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
Salut, mi-am luat originalul si m-am dus sa-mi fac cont pe https://signup.wow-europe.com/ dar musai imi cere la Payment Method carte de credit desi eu vreau sa platesc cu Prepaid Card tocmai pentru ca n-am cc. Hints pls? Edit: Ok, am gasit, ca Guest trebuie musai sa ai un cc, doar ca Standard poti alege Payment Card dar ca sa beneficiezi de gratuitatea primei luni trebuie sa ai deja codul unui card.
__________________ Dragoste cu fosila nu se poate. | |||
|
| | #93 (permalink) | ||
| Quote:
PS BTW imi trebuie UK patch | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
| Quote:
oops, am apasat quote in loc de edit | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
|
Sal, ma scuzati ca pun intrebarea asta tampita si poate ca s-a mai scris paici dar vreau si eu sa stiu de unde pot cumpara jocul in afara de ********(care nu-l mai au) la un pret rezonabil, am vazut ca e in jur de 1.8mil daca il iei de pe net, dar alte surse tot pe la pretul asta cunoasteti? daca da v'as fi recunoscator daca mi-ati spune si mie de unde sa-l iau . bafta!!
__________________ signature!! Tel:0724194422 | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
La draq in diverta mai au doar cartele de 60 de zile care sunt cam 1.5 mil pacolo si la ******** sunt 1.1, mai stie altcineva de unde pot sa-l cumpar in afar de diverta ca vad ca sunt scumpi cu spume si oricum nu au !!
__________________ signature!! Tel:0724194422 | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|