![]() |
| | #23 (permalink) | ||
|
FAQ nice. ce daggere sunt alea ? am vazut c-ai pus mana pe ghostshroud. acum trebuie sa lucrezi la shadowcraft set
__________________ When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun, so once when I was six, I did. At first the brightness was overwhelming, but I had seen that before. I kept looking, forcing myself not to blink, and then the brightness began to dissolve. My pupils shrunk to pinholes and everything came into focus and for a moment I understood. | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
1. LoL - SC/BW editor anyone ? doodad ? 2. Big daddy 3. Ultimul boss in BRD shi concubina lui P.S.: http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=296 Daca ai fetish cu bancheri mortzi
__________________ "Anything above the neck is useless" | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Screenshoturi din raid-ul de la onyxia de astazi, a fost mai mult o tura de recunoastere si educatie, doar 18 playeri, am omorat cei 4 warderi din instanta inainte de a ajunge la onyxia unde am murit eroic (onyxia era la 91% din viata) Screen 1 - Intrarea in Onyxia's Lair Screen 2 - Portalul verde de raid Screen 3 - Onyxian Warder Screen 4 - Onyxian Warder dand coltzu' Screen 5 - Ultimul warder | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
io cred ca e de la 6min
__________________ "It takes a big man to cry, but it takes a bigger man to laugh at that man." "Don't hate the player, hate the game." "Painer, ai observat ca ai postul cu numarul 1337 ? - Osy""I think Jihadding is always fun. It's being Jihadded that's a bit of a downer." | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Quote:
hahahah, u spit bucket
__________________ The Truth is out there. The Lies are inside your head. | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Ce sa zic? O atitudine specifica Aliantei de pe Eredar. Nu zic, ca si eu mai faceam asa, eventual un /fart dar numai atunci cand ma atacau miseleste (in timp ce ma luptam cu mobi, pe la spate cand imi incarcam mana, etc.). Cand ma lupt fata in fata cu el (sanse egale de izbanda) si il omor, dau cu /salute, iar cand mor primesc /spit. Nice !!!Bineinteles, am intalnit si exceptii: Blackfathom Deeps le-am facut cot la cot cu un Night-Elf si ne-am ajutat reciproc sa ajungem la instanta. © DJ-Deep
__________________ "Come in, Chosen One !!!" | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
| Gang Bang
Deci pozele alea cu spit sunt luate la intamplare; chiar am vazut ca mai am o gramada din urma. Si ma mira faza asta pt ca in toate party-urile cu care am fost eu pana acum [la lvl 48] ABSOLUT NIMENI nu a dat /spit. Sincer sa fiu pe mine ma distreaza la culme sa prind dwarfi sau gnomi cu izmenele in vine. Ma duc hotarat spre ei si nu ma opresc decat atunci cand vad ca mai au putin si cad pe spate. In momentul ala le bag un /laugh si ma amuz cum incep sa dea si baietii cu /dance si /wave din tot sufletul. In general insa e razboi... ca pana la urma de ce draq ii mai zice World of WARcraft !? Tot ce e la 5 lvle distana de mine in sus sau in jos e K.O.S. Cu aia mai mari sunt sanse sa mi-o iau pe coaja dar prefer sa dau eu primul dacat sa-mi para rau ca am ezitat. Iar cu astia mai micii mi s-a intamplat de nu stiu cate ori sa ii las in pace [ca poate baietii au questuri pe cap si e suficient ca farmingul merge prost] doar ca sa ma impiedic in maxim 10 min de ceeasi indivizi, plini de tupeu de data asta pt ca si-a adunat tovarasii de pe unde-si miroseau si aia basinile. Intr-adevar... poate ca baietii se organizeaza mai bine, sunt mai uniti, sau pur si simplu sunt mai multi. Problema e ca de fiecare data cand l-am trecut pe vreunul din ei cu vederea m-am trezit inevitabil cu toata gashca in spate. Pana la urma mi-am invatat lectia, asa ca pe unde mai vad allianta unul din noi tre sa ocoleasca pe la cimitir... macar odata.
__________________ Amin. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
My first lvl... 50 ''Do ya' feel lucky punck !? Well... Do ya' !?''
__________________ Amin. | |||
|
| Advertisment | |
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|