![]() |
| | #4893 (permalink) | ||
|
La AV-ul din SS, nu se mai putea da res nicaieri, nu exista niciun spirit res. Fugeam ca nebunii cu speranta ce ne putem resurecta, dar de unde, s-a contactat un GM care a dat reset in 2 minute, server down si abia dupa 20 de minute am putut reintra cu main-ul in joc.
__________________ Momma Said Knock You Out | |||
|
| | #4894 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi | 50 v 30 e mai acceptabil, dar sa vezi cum e arathi 1 v 15 macel de 5 minute | ||
|
| | #4899 (permalink) | ||
|
Avem un priest care are peste 1500 while not casting in raids Crazy! Si peste 500 while casting. O sa-i cer un sshot ![]() Ieri in Hyjal a avut 7600 mp5s cu Innervate si priest trinket din SSC Fara Jaina's aura! Ca eram in Horde base.
__________________ Freyia, the Immortal Undying Vanquisher of Naxxramas from Obsidian Sanctum! More titles please. | |||
|
| | #4900 (permalink) | ||
|
news, azi am omorat primii 6 bosi in bt:P in 4 ore cat tine raidul. niciodata nu am reusit mai multi de 4 cred me proud gief illidan tomorrow:P
__________________ Walk softly, and carry a big gun | |||
|
| Advertisment | |
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - asta este visul tau! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|