![]() |
| | #4902 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi | Epic Legendary picture. | ||
|
| | #4906 (permalink) | ||
| Registered User |
Si bindingurile erau tot drop and click si in plus cadeau de la bossi diferiti, cu noroc puteai face click la ambele in un raid. Bindingurile cadeau de la boss 4 si 5 din instance, glaives cad de la ultimul boss in BT, ca si timp pentru a avea sansa saptamanala sa iti cada fie una fie alta iti ia mai mult sa ajungi la Illidan fata de cat iti lua sa ajungi la Garr la lvl 60. Elementium ore aveau cam toate guildele , nu era o problema de obtinut iar pentru prince era mai mult de ajuns pana in Silithus decat lupta propriu-zisa.
__________________ Welcome to the internet. Where men are men, women are men, and little girls are FBI agents. | ||
|
| | #4910 (permalink) | ||
| Registered User |
Luati in ordinea in care se facea MC la inceput, Garr= boss 4 , Geddon=boss 5 , am considerat ca lumea mai stie de vremurile vechi. Ca sa fie investit acelasi timp sau mai mult pentru TF comparativ cu Warglaives ar fi trebuit sa cada bindingurile din AQ 40 de la C'thun si Ouro, nu din un dungeon entry lvl.
__________________ Welcome to the internet. Where men are men, women are men, and little girls are FBI agents. | ||
|
| | #4911 (permalink) | ||
|
nu cred ca e cazu sa compari cthun si ouro cu illlidan... illidan a fost omorat de o gramda de casual guilds pe cand c'thun si mai ales Ouro nu preau au fost omorati decat de ghilde cel putin semi hardcore ouro = twins din sunwell viscidus = KJ cthun = felmyst raportat la momentu de fata
__________________ Cine mia dat report la ala mic sper sa crape | |||
|
| | #4912 (permalink) | ||
|
Viscidus a fost un boss foarte usor, DACA mergeai cu un setup tweaked. 8 mages si 8 care sa scoata poison-ul + multi priesti. Melee-ul statea afara pana cand se inghetza, dupa care coordonare f. buna pe blobs si cam asta era tot. Big deal... S-au speriat prea multe ghilde de el din auzite... L-am omorat saptamana de saptamana pana inainte cu cateva zile de TBC. KJ e chiar un boss foarte greu. Nu numai ca iti trebuie un rDPS foarte mare, dar si foarte multa coordonare si in general foarte multe de toate. Imi e greu sa cred ca o sa-l omoram saptamana asta a doua oara fara cateva zile de wipes... si nu cred ca KJ o sa fie un boss la care sa te duci sa-i dai one shot lejer in mod regulat. Pentru cei care sunt stuck on M'uru, yes it's WAY harder then M'uru
__________________ <o/ <HLEP!!!11> | |||
|
| | #4913 (permalink) | ||
|
sincer mie muru nu mi se pare greu deloc.. daca ai setup perfect iti tre cateva zile sa te obisnuiesti cu p1 ( cat dps sa dai fara sa faci overagrro , cat TPS poate sa faca tancu etc ) si dupa aia 1-2 zile sa te obisnuiesti cu tranziatia in p2... la noi a durat atat de mult sa il omoram pt ca sau lasat multi ,au venit insi noi care trebuiau sa invete .. alt raid alti oameni care trebuiau sa invete ce trebuie sa faca... ca sa nu mai zic ca e vara si mai niciodata nu avem ce oameni ne trebuie online nu ma refeream neaparat la dificultate sau asemanari... mai mult la cate ghilde au omorat bosu respectiv... nu poti sa comapri illidan care la noi sunt 28 de ghilde care lau omorat cu ouro care pe vremea aia erau 3... sau in fine ... mie lene sa explic pe larg . despre KJ o sa vb cand o sa il omoram , momentan nu prea am vazut multe la el asa ca nu am cum sa vb
__________________ Cine mia dat report la ala mic sper sa crape Last edited by R3ap3r[kt]; 11-07-2008 at 23:39. | |||
|
| | #4915 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi |
1.Does this hoof look infected to you ? [Orb of Deception] ( paladin+warlock v Skarr ) Stop and ask for directions, i say. But noooo! its interdimentional he said. ![]() 2. Dungeon 1 hunter LF MH+BT raiding guild. | ||
|
| | #4917 (permalink) | ||
|
Daca ai fi fost intr-o astfel de guilda, mai mult ca sigur ai fi avut doua randuri de gear: prot+retri sau prot+holy si ai fi jucat acolo unde este nevoie, cu conditia sa te descurci cu ambele specuri, ceea ce n-ar fi fost greu for sure.
__________________ CH + Hero. | |||
|
| | #4920 (permalink) | ||
| retri is borring as fuck.... Oricum daca ar fi vorba de doar un fight as zice ( gen brutallus unde ai nevoie de un retri pala ca apa ) , dar cand e vorba de peste jumate... Quote:
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|