Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-10-2009, 12:41   #461 (permalink)
f4st in t3h cl0ck

ThEDaMn3d's Avatar

WoW Characters
Guilda "Lex Talionis" de pe Silvermoon-EU recruteaza playeri exceptionali de orice clasa, in special healeri. Progresul nostru este 3/5 ToGC25, ToC10 - Tribute to Insanity.

Website: Lex Talionis of Silvermoon

Pentru mai multe informatii whisper in-game: Anarhia, Lockishdrood, Shibata, Fluturas, Bhk, Aryeel

ThEDaMn3d is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 13:55   #462 (permalink)
Don Vito Corleone

Leo D.'s Avatar

WoW Characters
Pe trollbane joaca careva ?

Leo D. is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 13:56   #463 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by storm78 View Post
Salut.

Pe la sfarsitul anului 2005 am inceput sa joc WOW. Acum un an am luat pauza pentru ca viata de zi cu zi nu imi permitea sa particip la instante si nu vroiam sa devin dependent de calculator . Joc pe Outland (PVP) la alianta. As vrea sa reiau o perioada pentru ca mi-e dor sa bantui pe coclaurile din joc dar as prefera un server Normal. Puteti sa-mi recomandati un server PVE cu ceva romani? Eu am aproape 32 de ani si as prefera un loc cu oameni de aceeasi varsta (daca mai exista).

Spor la joc!
poti incerca pe ANACHRONOS daca doresti. Eu acolo joc ,si mai cunosc inca vreo 8-10 romani cu varsta peste 30 ani .
deci poti incerca si u dar nu te astepta la vre-o guilda 100% de romani deoarece nu gasesti pe serv asta .

flavius0003 is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2009, 16:01   #464 (permalink)
Registered User

recomandare un svr bun pvp cu multi ro ce vor progres cu ghilda, de treaba si la hoarda dc se poate ms frumos astept PM cu rsp voastre ... numai bine

Pisica_ro is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2009, 21:24   #465 (permalink)
Registered User

Cursed's Avatar

Cine imi poate da niste informatii despre realmul Ragnoros? Cum e partea de pvp (wg/bg/arene) si pve pentru alianta? Care are fi ratia H/A? Cum este treaba cu lagul?
multumesc.

Cursed is offline    Reply With Quote
Old 23-11-2009, 21:21   #466 (permalink)
Registered User

Salut,

Ghilda exclusiva de romani Sindicatul recruteaza pe server-ul EU-Auchindoun.
Cu ~30 de useri activi (raideri) si ~100 de conturi diferite (jucatori casual / pvp / incepatori), ghilda este orientata PVE-wise, fara prea mari reusite in materie de hard-mode-uri in 25.
Cu toatea acestea ne laudam cu tot content-ul 25 farmat, precum si cel de 10 farmat pe eroic.

Intre timp pregatim un grup de 25-30 de oameni seriosi pentru a putea face o figura buna in noul patch 3.3 odata cu aparitia noii instante de raid Icecrown.
  • Sistemul de distributie a loot-ului este bazat pe EPGP (google pt mai multe info).
  • Ghilda este numeroasa, dar a fost implementata o modalitate clara de a delimita jucatorii casual de cei care vin la raiduri.
  • Raidurile obilgatorii sunt 3 la numar, in 3 zile diferite, de cele mai multe ori miercurea, joia si lunea. Restul zilelor sunt la discretia fiecaruia. - raidurile incep la ora 19:00 si se vor termina nu mai tarziu de ora 23:00 (exceptie in cazul in care se cade de comun acord sa se prelungeasca)
  • In cazul in care se cade de comun acord, zilele se pot prelungi in vederea avansarii in instante / encounter-uri.
  • Ofiterii si raid-lead-erii vin din ghilde internationale, cu rezultate de top in Vanilla, Burning Crusade si cu experienta vasta in coordonarea si evaluarea raider-ilor.
  • Canal de ventrilo disponibil in permananta, cu un numar de max 50 de utilizatori.

Acestea fiind zise, mentionez ca mai avem nevoie de urmatoarele clase :
  • druid (Feral) 1 high
  • druid (Restoration) 2 medium
  • paladin (Protection) 1 medium
  • priest (Holy) 1 medium
  • priest (Shadow) 1 medium
  • shaman (Restoration) 1 medium
  • warlock 1 medium
Pentru recrutari va asteptam pe forum sau in joc unde puteti discuta fie cu Andrei (paladin lvl 80) ori cu Bambyh (hunter lvl 80)

Toate cele bune,
Andrei

Last edited by andleutzu; 23-11-2009 at 21:45..

andleutzu is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft

Thread Tools

Posting Rules