![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
In mod ciudat, nu are lag mai deloc. WoW indica un ping intre 120 si 200. Ping pe ultimul host din traceroute care accepta (cred ca e fix inaintea Warsong) da un 55 average. Serverul acesta, plin fiind, se misca mai bine decat Beta 25, care era gol ![]() Singura problema este suprapopularea, in sensul ca exista posibilitatea sa apara queue in weekend. Dar si asta se rezolva in timp (pleaca oamenii din starter zones).
__________________ | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
| Quote:
Asta e bine ! Eu si alti cativa playeri care o sa intram pe Warsong o sa ne facem o guilda.......doar asa pana la nivel 20+ si apoi am vrea sa intram la voi in guilda , se poate ? Solutia cu mircu` nu prea imi place.......prea multi virusi am luat eu de acolo ca sa mai intru........dar daca alta solutie nu e o sa intru` maine .....sau cand o sa iau jocu` ca sa vad care e treaba pe Irc.Voi ce nivel sunteti acum ? | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
Intre 1 si 19, cu accent pe ultima cifra Datorita modului de distr. e clar ca vom avea inca cateva zile low levels. Ajunge WoW in tara. Dorinta noastra e ca ghilda sa fie cat mai mare, in asa fel incat oricine sa poata sa gaseasca un party de nivel apropiat. Totusi nu vom face rabat la calitatea oamenilor numai pentru a atinge acest scop.
__________________ | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
"If U need HELP , call 1-888-Redy " ----->motto Intru maine cel tarziu .In FN BETA nu am jucat mai mult de 10 minute fara sa fiu in party. Decat cand nu era nimeni online atunci jucam singur. Am ajutat pe cei de nivel 5-10 cand eram 15-17 .........asa ca la capitolu` asta nu o sa fie probleme | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
Se pare ca guilda romaneasca de pe Shattered Hand e pe duca. Prea putina lume pentru a face fatza cu succes la high-level content. Deja au plecat cei de lvl mare. Life goes on.
__________________ [E8400 + Ninja][ASUS P5K][4x1 GB ADATA EE 800+][8800 GT GS][640 GB WD HDD][ENERMAX 370W][MX1100+MS NK4000][Horizon 2206SW][PIONEER DVDRW][ANTEC 1000AMB] | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Quote:
Acum maintenance pe US imi fac un caracter pe Warsong/EU dar nu cred ca o sa joc prea mult pentru ca am investit mult in US si nu vreau sa dau cu el de pamint asa usor.
__________________ Tim | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Wings of Fate Server: Warsong/EU Side: Alliance Reguli: http://wof.stars.ro/forum/showthread.php?t=22 /w Zircon sau Faith in game. Priests: 3 Paladins: 2 Mages: 5 Hunters: 2 Druids: 3 Warriors: 3 Warlocks: 5 Rogues: 2 ---------- Total: 25
__________________ | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Super tare io sunt pe Burning Legion, si seara stai cate 1 ora in q si in weekend 2 e de kkt dar Astral rulz tot asa am si eu max 100 ms merge perfect si mai jucam si 2 pe aceeasi conexiune... Ziceti-mi simie daca mai e cineva pe Burning Legion , ca avem si noi guilda de 10 romani si cativa italieni amici poate ne gasim pe acolo!
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |