![]() |
| | #81 (permalink) | ||
|
De fapt acum sunt 2 ghilde ... Wings of Fate pe Warsong are 60+ membrii pe cel mai popular si populat server din Europa. Queue s-a redus simtitor rar mai stai cate 10 minute. /w steroidancer, faith, duck, lizuca, thunders, messis
__________________ I order the club sandwich all the time, but I'm not even a member, man. I don't know how I get away with it. | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
|
la mine a fost warsong picat cam de 3 ori or so decand a dar drumu la el .. in afara de vineri dim ofc ....adevaru e ca nu pot sa zic ca am mai jucat asa mult in ultima vreme da oricum nu stiu cum a picat la tine , paote o fii de la conectie
__________________ http://img132.imageshack.us/img132/6...ignbyitami.png | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 |
aseara am debutat cu un caracter pe warsong....dwarf priest ( de fapt o priesta )cum intru si io in guilda...de cine trebuie sa intreb...? IN joc sunt Ropriest.,..daca poate vreun frate din alianta sa ma ajute cu ceva (aici ma refer la banii necesari la inceput 1g) raman vesnic recunoscator.... Long live alliance ! | ||
|
| | #89 (permalink) | ||
|
Alliance guild - Exiles of Fate pe EU Zenedar PvP server. /w Zircon, Rouge, Lolette, Zaknafein, Nightwatcher, Mooney sau Timbuku in game 60+ caractere, cca. 50 WoW accounts. Avem un party de nivelul 60, cativa foarte aproape si restul destul de imprastiati. Ne pare rau dar nu mai primim rogues. Ducem lipsa de priests si promitem ajutor celor care se decid sa joace unul.
__________________ | |||
|
| | #93 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 |
pe warsong sunt io priest ...nou...am facut 16 lvl in week-end Dar declar aici ca sunt putin dezamagit de gilda de romani de pe warsong....am tipat si io dupa ceva ajutor material ca de inceput (50 silveri) care pt un lvl mare este o nimik toata, si nu am primit decat strangeri calduroase de mana, si acum ma vad i situatia (ca am facut lvl destul de repede) sa nu am bani sa invat vrajile (cu care sa imi ajut fratii de gilda)....astept totusi help (pe warsong ma gasiti cu Ropriest)...in rest toate bune....long live the alliance | ||
|
| | #94 (permalink) | ||
| Dragon Legion 125 members Recruting Post Numele gildei: Dragon Legion Server: Zenedar/Alliance Persoane de contact: Allora, Dominus, Esk, Harald, Rai, Executor (officers), Tee (guildmaster). (folositi /w nume pentru a-i contacta) Membrii: 120+; aprox. 20-30 de jucatori online in permanenta in orele de joc; Orele de joc: 08.00 am - 06.00 am (cu ce mai mare concentratie intre 16.00-04.00). Cerinte: lvl minim 20+. daca va mutatzi de pe alt server High pentru a veni pe Zenedar nivelul minim este 1+ Despre alianta: - Majoritatea membrilor suntem romani, jucatori din scoala veche de RPG (probabil ca veti intalni cunostinte mai vechi de pe forum); sunt insa si multi straini, de aceea se vorbeste numai in engleza pe Guild Channel. -Nu se sta la coada pentru login, nu se sta la coada pentru gasit grupuri de questing, nu se sta la coada pentru omorat bosi de orice nivel, nu se cearta nimeni pe zone de grinding. - Inainte de orice conteaza sa ne distram, sa ne simtim bine! Apoi sa fim o gilda puternica, sa facem raiduri, sa ne putem ajuta reciproc (questing, crafting). - Momentan suntem a 3-a gilda ca marime (alliance) de pe server, dar suntem in crestere. Putem fi recunoscuti dupa tabardul abastru inchis cu o cruce greceasca alba. Observatii: oricine este binevenit si va fi tratat cu atentie si respect din partea noastra. Nu exista restrictii de rasa/clasa. Nu vrem sa fim o guilda "nationalista", nimeni nu va beneficia de un tratament "special" doar pentru ca este roman. Fiti activi, participati la actiunile gildei, ajutati ceialti membrii - si vezi avansa in rank, veti fi cautat pentru instante si veti beneficia de itemuri/regeants de la jucatorii mai mari care va pot ajuta. Fiti prost-crescuti, nu respectati limbajul pe guild channel (engleza only si fara injuraturi de orice fel), ignorati cererile colegilor vostri si nu vom avea nici un regret sa va dam afara din gilda. Asteptam doritorii cu interes! | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
|
Da, da... alexb e din nou spiritual si profund. De-aia e zeul meu. Ropriest, daca nu iti convine WoF poti sa te retragi. Insa nu aduce ca argument ca nu ai primit 50s, cand noi ne dam unii altora imprumut -si de multe ori cadou- zeci de gold pt mounts. Azi am trimis 8 mailuri cu bani/reagents/formule celor care au avut nevoie. Gratis of course. In rest, motivul pentru care n-ai cu cine sa faci questuri este ca majoritatea celor activi e >25. Punct.
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) Last edited by Roadkill; 04-04-2005 at 21:26.. | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
| Quote:
Care e ideea cu "nu mai primim rogue"?!?... cu ce te deranjeaza un om in plus?!?... cand mergi la raiduri nu trbuie sa ii iei pe totzi cu tine Am jucat multe mmo-uri la viatza mea... si in nici unu nu am auzit chesti de genul asta " nu mai primim clasa X "... ori primesti fiecare om... ori e gilda de prieteni si se joineaza doar pe baza de invite... pana si KDS in swg erau mai destupatzi la capitolul join... e adevarat... se intra mai greu,din motive ne intzelese de mine pana acum, dar toata lumea era bine venita ba din contra... se mandreau ca erau cea mai mare gilda de pe servar... si nu totzi era hardcore eXtreme pk 1337 Ipotetic vorbind... daca am un priest 60 si mi s-a sculat sa imi fac un rogue si vreau sa intru in gilda doar pt. chat and shit... nu mha primesti pt. ca e rogue?!?... penibil
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |