Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-01-2005, 06:11   #1 (permalink)
Administrator

Andrei [CG]'s Avatar

WoW Characters
Ghilde si jucatori romani - Horde

Un thread pe care jucatorii romani din horde isi pot anunta prezenta pe un anumit server, iar ghildele pot sa-si faca reclama.

Andrei [CG] is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2005, 10:12   #2 (permalink)
Registered User

Inger Ingeras's Avatar

''Riders of Apocalypse'' are nevoie de oameni !!!

Suntem deja peste 20 de romani pe EREDAR... E un inceput bun dar nu e suficient. Fiecare jucator in plus conteaza, asa ca nu ezitati sa va alaturati ghildei noastre.

Dati-i un whisper lui Heartmourne sau Bobmarley pentru invite. Din seara asta puteti apela si la mine [Ingeras] sau la Zedd, pentru ca or sa ne vina game card-urile.

Urmeaza sa dau un edit cu lista completa a membrilor.

Ne vedem in joc... Have fun !!!

Last edited by Inger Ingeras; 11-01-2005 at 19:13.

Inger Ingeras is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2005, 11:15   #3 (permalink)
Registered User

ButcheR's Avatar

Avantajele daca joinati este ca acoperim toate profesiile si oferim suport pentru partea de inceput cu conditia sa fiti seriosi si sa va tineti de joc. Pungi, bani, item-uri, etc...
Solo nu prea aveti sanse pentru ca questurile elite nu se pot face de unul singur nici cand ajung pe gri .
ABIT KN8 ULTRA, X2 3800@2300 skt 939, 2x512 Kingmax 433, 8800 GT Gigabyte, SB Audigy 2 + Creative 6700 6.1, Flatron F900P 19", DVDRW-Nec 3500A +, 450W Chieftec, Thermaltake XaserIII V2000A Case, Mouse Logitech MX 310

ButcheR is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2005, 16:28   #4 (permalink)
Galaxy Commander

Azmodan's Avatar

WoW Characters
21 in Raiders of Apocalypse dupa ultimu headcount

ar fi frumos sa zica cei din ghilda care posteaza aici sa zica ce caractere se mapeaza la ce useri de aici

Remember Tukayyid!

Azmodan is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2005, 17:15   #5 (permalink)
Registered User

Inger Ingeras's Avatar

Quote:
Originally Posted by Azmodan
21 in Raiders of Apocalypse dupa ultimu headcount

ar fi frumos sa zica cei din ghilda care posteaza aici sa zica ce caractere se mapeaza la ce useri de aici
Computer Games -> WoW
Inger Ingeras -> Ingeras
Butcher -> Butchero
DarthSith -> Zedd
DJ_Deep -> Djdeep
Max -> Brutars
Azmodan -> Azmodan
Zeeker -> Zeeker
Gingis-han -> Gingishan
Neuromancer -> Dervak

Last edited by Inger Ingeras; 11-01-2005 at 21:53.

Old 11-01-2005, 18:51   #6 (permalink)
Registered User

Neuromancer's Avatar

WoW Characters
Neuromancer -> Dervak, LVL 11 Warlock. Cu tailoring/enchanting. (aveti vreo sugestie mai buna de profesii pentru un warlock?).

Din pacate nu pot sa fiu foarte activ pe Eredar acum pentru ca trebuie sa mai lvl up un pic pe SH, ca ma spanzura astia din guilda . Sunt printre putzinii alchimisti...

Insa promit solemn ca o sa vin si pe Eredar . De la inceput mi-a placut Hoarda/Undead mai mult decat orice alta rasa.
Spor la joaca.

Neuromancer is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2005, 23:23   #7 (permalink)
Registered User

krimbogh's Avatar

sal all

am intrat shi eu d 2 zile shi am ajuns lvl 8. Eredar undead female warrior, Krimbogh. Sa vad cum e cu jocul. later am sa incerc shi un caster. V-am cautat, dar am dat numai de Mania.
mai vb cand ajung shi eu peste lvl 15.
Am greshit profesiile, sunt d kk... dar ashta e.. vad eu mai inkolo cum m-oi descurca.
ma intorc la documentare. thottbot.
spor!

krimbogh is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2005, 09:42   #8 (permalink)
First Wizard

Zeddiculus's Avatar

WoW Characters
Daca ai gresit meseriile, schimba-le ca poti. Esti doar lvl8. Nu ai ce recupera. Ia meseria pe care o consideri cea mai buna pentru tine.

Zeddiculus is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2005, 12:46   #9 (permalink)
Registered User

krimbogh's Avatar

Ceva sugestii?

Pt profesii adeka. Cam ce ar mere bine shi ce lipseshte in guild, sa joc pt grup. Mna, m-a invitat aseara ingerash in guild. Thks. Daca as avea mai mult timp liber v-as ajunge rpd... Dar lucrez pana la 7 seara shi ajung rupt.. Mai bag max 3-4 ore de joc.

krimbogh is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2005, 15:48   #10 (permalink)
Registered User

spitfire's Avatar

WoW Characters
Cowboys From Hell

Ok, guilda romaneasca de pe Archimonde, avem 9 confrati, & growing. Toti, romani, real life buddies.

n-avem inca 20 :P da' ne miscam rapid
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	WoWScrnShot_011205_153950.JPG
Views:	339
Size:	121.4 KB
ID:	28160  

spitfire is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2005, 15:53   #11 (permalink)
Galaxy Commander

Azmodan's Avatar

WoW Characters
aaaa... nu era 10 minimul pentru o ghilda?

Remember Tukayyid!

Old 12-01-2005, 20:36   #12 (permalink)
Registered User

Inger Ingeras's Avatar

Quote:
Originally Posted by spitfire
Ok, guilda romaneasca de pe Archimonde, avem 9 confrati, & growing. Toti, romani, real life buddies.

n-avem inca 20 :P da' ne miscam rapid
Am incercat sa-mi fac si eu un caracter secundar pe Archimonde...

E asa de PvP serveru asta ca pana si in Noob Area se bat oamenii ca dispaeratiii. Sa vezi dueluri lvl 1 vs lvl 2, fugareala peste tot si o ingramadeala de n-ai loc nici macar pentru o basina in plus !

Chiar va invidiez ca ati reusit sa intrati din timp. Mie mi-a intepenit calculatoru mai ceva ca la raiduri si pana la urma am renuntat...
Mai mult ca sigur o sa iasa macel dupa ce se lanseaza Battlegrounds, asa ca va tin pumnii.

Keep up the good work !!!

Old 12-01-2005, 21:09   #13 (permalink)
Registered User

Inger Ingeras's Avatar

Nu stiu din ce cauza nu mai merge sa dau EDIT la primele doua posturi de pe thread-ul asta.... [probabil ca le-am modificat deja de prea multe ori !!!???]

Sunt nevoit deci sa revizuiesc aici situatia de pe EREDAR:

Ghilda e tot Riders of Apocalypse, si are 22 de oameni. Mi-a fost lene sa-i mai insir pe toti in scris asa ca am atasat SS-urile mai jos.

Mai trebuie sa va explic care e situatia cu oamenii care nu sunt de pe forumul asta [cum am dat peste ei, ce functii au si de ce am ales varianta asta]. Ma preseaza insa timpul asa ca va recomand sa-mi dati un whisper in legatura cu orice problema pe care o intalniti in joc. Pana la urma o scoatem noi la cap cumva...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	WoWScrnShot_011205_150200.jpg
Views:	289
Size:	196.7 KB
ID:	28182  Click image for larger version

Name:	WoWScrnShot_011205_150205.jpg
Views:	198
Size:	158.4 KB
ID:	28183  

Old 13-01-2005, 00:03   #14 (permalink)
Registered User

EvilGod's Avatar

WoW Characters
am reushit si eu in sfarsit sa joinez Elysium. e ghilda cu cei mai multzi lvl 60 de pe server (9 cu mine) si inca 5-7 lvl 50+.
acum eram in BRD cand mi-a picat netu pe extern.
RDS sux.
When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun, so once when I was six, I did. At first the brightness was overwhelming, but I had seen that before. I kept looking, forcing myself not to blink, and then the brightness began to dissolve. My pupils shrunk to pinholes and everything came into focus and for a moment I understood.

EvilGod is offline    Send Message via Google Talk to EvilGod Reply With Quote
Old 13-01-2005, 00:07   #15 (permalink)
First Wizard

Zeddiculus's Avatar

WoW Characters
cred ca a picat in toata tara externul la RDS. So... RDS :fuckoff:

Zeddiculus is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2005, 00:38   #16 (permalink)
Registered User

EcthelionElf's Avatar

aaa..credeam ca se joaca vre-un aurolac cu cablul.. si faceam lvlup pe battlenet in frozen throne.

EcthelionElf is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2005, 11:08   #17 (permalink)
Registered User

spitfire's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by Inger Ingeras
Am incercat sa-mi fac si eu un caracter secundar pe Archimonde...

E asa de PvP serveru asta ca pana si in Noob Area se bat oamenii ca dispaeratiii. Sa vezi dueluri lvl 1 vs lvl 2, fugareala peste tot si o ingramadeala de n-ai loc nici macar pentru o basina in plus !

Chiar va invidiez ca ati reusit sa intrati din timp. Mie mi-a intepenit calculatoru mai ceva ca la raiduri si pana la urma am renuntat...
Mai mult ca sigur o sa iasa macel dupa ce se lanseaza Battlegrounds, asa ca va tin pumnii.

Keep up the good work !!!
Hehe, da' e frumos, pai toata ideea de la inceput a fost sa ne gasim un server PvP cu multi useri. Nu stiu cum e la voi, dar aici dupa ce o tai din noob area e bataie pentru fiecare quest... imi place feelingul la nebunie, cam asta cred ca era si in mintea designerilor cand au gandit wow-ul.

Bafta si voua, poate ne facem mai incolo dupa ce ne plictisim de hoarda o ghilda alliance pe un server comun.

spitfire is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2005, 19:42   #18 (permalink)
Registered User

Inger Ingeras's Avatar

Riders of Apocalypse

In momentul asta ghilda noastra e formata din doua grupuri distincte... Suntem noi astia care intram de pe forum, iar de cealalta parte mai sunt cativa baieti din Bucuresti cu care am avut norocul sa ma intalnesc direct in joc [e vorba de Heartmourne, Bobmarley, Rigormortis, Offline si Harm].

Inceputul a fost un pic mai dificil, deoarece nu eram suficienti oameni pentru a completa guild chart-ul. In plus, baietii pe care i-am mentionat mai sus aveau deja o ghilda [''Inalt Preafelatii''] la care nu prea erau incantati sa renunte...

Pana la urma am ajuns la un compromis. Eu am ales numele pentru ghilda cea noua [''Riders of Apocalypse''], am rezolvat si problema cu guild chart-ul, l-am pus pe Bob sa aleaga emblema si i-am incredintat mai departe postul de leader lui Heartmourne.

Lucrurile au ramas neschimbate de atunci, iar politica in cadrul ghildei e destul de transparenta: membru de la lvl 20, veteran de la lvl 30 si ofiter de la lvl 40. Singurul dezavantaj in momentul asta ar fi faptul ca eu sunt singurul ofiter cu care puteti lua legatura aici pe forum [in eventualitatea ca vreti un invite].

Daca aveti nemultumiri in ce priveste ghilda, sugestii, sau probleme generale in joc, puteti sa apelati la mine cu incredere. Gasim noi o solutie pana la urma. Intre timp o sa-i propun lui Heart sa avanseze direct la grad de ofiter pe toti membrii fondatori ai ghildei. Asta ar insemna ca Butcher, DarthSithm, MAX si inca doi prieteni de-ai lui sa poata da si ei invite-uri. Ideea e ca la orice ora sa fie macar un ofiter disponibil pentru jucatorii care intra de pe ComputerGames...

In rest toate bune si frumoase. Puneti mana sa dezvoltati caracterele si incercati sa va cunoasteti mai bine cu restul membrilor din ghilda. O sa imi fac si eu timp in fiecare weekend sa va ajut la questuri ELITE, sau pe unde va mai impotmoliti...

Multumesc pentru atentie si mai ales pentru participare!

Old 14-01-2005, 09:25   #19 (permalink)
Galaxy Commander

Azmodan's Avatar

WoW Characters
pentru cei de pe Eredar. daca vrei sa scrieti si voi...

daca nu, macar sa vedeti de unde vin altii cu care va intalniti inside.

http://forums.worldofwarcraft.com/th...dar&T=5138&P=1

Remember Tukayyid!

Old 17-01-2005, 09:14   #20 (permalink)
Registered User

Inger Ingeras's Avatar

Riders of Apocalyose

Ok... ne-am tinut de treaba pana la urma azi-noapte am facut Razorfen Kraul alaturi de Burtcher, Firebila si Huni. Care mai aveti treaba in zona aia da-ti-mi un mail in joc si o sa va ajut in cursul saptamanii. Weekend-ul viitor vreau sa facem neaparat Scarlet Monastery, ca sa mai adunati ceva XP si item-uri albastre.

Ideea e ca ne tebuie cat mai multi oameni de lvl 40+ pentru raiduri in instante mai serioase. Puneti mana la treaba si nu uitati sa-mi dati /w daca aveti nevoie de ceva.

Last edited by Inger Ingeras; 17-01-2005 at 19:24.

Advertisment
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft

Thread Tools

Posting Rules