![]() |
| | #561 (permalink) | ||
| Quote:
Anyway cat despre ghilde de romani si player-ul de WoW roman nu pot sa zic decat ca tot romanul se crede miez si el e cel mai tare, nu accepta indicatii, el stie tot si nu poate sa fie rezonabil, intelegator in acelasi timp. Pentru ca asa a fost crescut romanul dupa '89. Am avut si noi 2-3 atleti cu performante si ii ridicam la rang de rege si senor si cine mai stie ce... Ok, Hagi was great, but get the fuck over with this bullshit. Nemtzii au avut 20 de Hagi in ultimii 10 ani... Just an example.
__________________ <o/ <HLEP!!!11> | |||
|
| | #562 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 |
Mai, ii tot dati inainte cu romanul postdecembrist, dar chiar nu pricep - inainte era romanul asa alb, imaculat? Povestile cu vremea lui Ceasca sunt frumoase, dar oamenii sunt ACEIASI. La fel de buni/rai, lacomi, perversi. Conjunctura poate e alta... dar ce mi-e madria "de partid", ce mi-e mandira de "euro-atlantic". Legat de asiatici - come on, din 3,5 milioane de oameni, recunoscuti pentru rabdarea lor desavarsita de a sta in fata calculatorului (unii chiar de a muri in fata lui), chiar credeti ca nu s-ar fi strans macar 25-40 de maniaci cu putin skill? Faza ca in Europa raiding-ul e luat in serios si acolo nu eu zic ca pica... Asiaticii iau TOTUL in serios. Pentru ei nu e un simplu joc.
__________________ Formerly known as user jack_sparrow | ||
|
| | #563 (permalink) | ||
|
asiaticii au ajuns la kael thas in interval de 2 luni de la lansarea jocului. Europenii in 4. Singurul avantaj al asiaticilor ar fi ca jocul nu a trecut prin atatea patch nerfs ca in eu/us dar totusi tind sa cred ca si cu aceasta versiune lansata din start in eu nu s-ar fi ajuns la ka'el in 2 luni.
__________________ You just kinda wasted my precious time. | |||
|
| | #564 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Fat kids are harder to kidnap | |||
|
| | #565 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 |
Salutare, pe Nordrassil gasesc vreo guilda romaneasca? nu caut competitie si nici vreo guilda formata pentru reputatie. Caut semeni de-ai nostrii cu care sa mai pot interactiona usor. Ma inteleg foarte greu cu cei din guilda din care fac parte.
| ||
|
| | #572 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
/off topic Gata ma te lasi de joc , te insori ?
__________________ Orice greseala din textul de mai sus este pusa intetionat. ---------------------------------------------- The problem with the society is Love is rated 18+ while violence is rated 13+ | ||
|
| | #576 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | Quote:
Draco - Sylvanas, au dat Void de cateva ori jos - 6 raids/week. Recoman Maat, e mult mai multa liniste si are progres constant.
__________________ Orice greseala din textul de mai sus este pusa intetionat. ---------------------------------------------- The problem with the society is Love is rated 18+ while violence is rated 13+ | ||
|
| | #579 (permalink) | ||
|
Pentru cine intereseaza ghilda cu romani in Outland ar fi Iron Legion. In momentul de fata nu pot spune care e situatia recrutarilor, colegii zic ca ei doresc distractie mai mult... eu sa fiu sincer nu ma prea agit ca sunt abia la lvl 50, si sunt cam pe barba mea. Imi caut singur party, imi fac singur meseriile... poate sa fie si faptul ca eu inteleg altceva prin distractie si nu ma grabesc sa bat 70-ul. sunt foarte interesat de romanii de pe Outland, ar fi genial sa putem infiinta ceva cu mai multi de-ai nostri. daca e vreunu interesat da frate cu un PM in mine! norox
__________________ beware foul beasts! | |||
|
| | #580 (permalink) | ||
|
Minele! De ce esti guildless http://eu.wowarmory.com/character-sh...Kazzak&n=Minel ? :P
__________________ <o/ <HLEP!!!11> | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|