![]() |
| | #601 | ||
| Sau mai bine uita-te pe numarul de ghilde care au curatat Black Temple pe serverul respectiv . E bun ca si criteriu de orientare. Sa nu te trezesti cand esti la lvl 70 ca esti pe un server pustiu in care nimeni nu prea face nimic .
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #602 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | O guilda serioasa de jucatori romani , de preferat peste 25 ani , as vrea sa intru pe un realm cu asa ceva , abia acum intru pe original , am jucat mult pe private , dar am mult de invatat , oricum , invat repede , daca e vreun grup de romani serios , care joaca pt. fun si pt. performante , dar in principal pt. fun , va rog sa ma indrumati si pe mine , daca informatia nu e de interes general , astept mesaj pe privat. Multumesc anticipat! | ||
|
| | #603 | ||
| I'm in , Kul'Tiras ^^
__________________ What does not kill me makes me stronger . begin . die(); Contempt is teh brain, Furian is da muscle. Respect ma authorita!!! | |||
|
| | #604 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Eu mi-am facut un alt pe Neptulon , si nu regret deloc . Sunt romanii pe trade chat mai ceva decat rusii de pe alte servere. Fun | ||
|
| | #605 | ||
| Da e plin de români pe Neptulon la amândouă facţiunile, problema e că pe Battlegroundul în care e şi Sylvanas AV este dominat de Allianţă la rank 61-70.
__________________ UMP-mastery | |||
|
| | #606 | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi | mie mi se pare genu 60-40 pt alianta, in av. Poate depinde si ora. | ||
|
| | #607 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | |||
|
| | #608 | ||
| Registered User | |||
|
| | #609 | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | pe neptulon horde side e cam asa :-AV: 1max 2 min queue:Alli castiga mai mereu ,pt ca horde nu sta sa faca defense si sa tina av 10 ore ,fiecare e multumit cu 1 mark si ceva honor in timp relativ scurt.WSG:de la 1 la 4 min queue :alli castiga mai mereu ,EOTS de la 5 la 10 min ,15 alli 5 horde ,alli ia 4 baze si castiga, pana se aduna horde deja e prea tarziu.AB:3 la 7 min queue ,15 alli 7 horde ,alli castiga 80% ,concluzia este ca horde side nu e recomandat pentru honor rapid. | ||
|
| | #610 | ||
| Caut guilda pe Sylvanas, Level 10 Mage ![]() | |||
|
| | #611 | ||
| :) cam devreme pentru asta. fa lvl , get some items si se rezolva.
__________________ --= I'm Over The World =-- | |||
|
| | #612 | ||
| Hellos, ca anunt: am un lvl 60 Holy/disc priest pe Vek'Nilash Horde, caut grup / preferabil ghilda, pentru instante Outland, sunt disponibil in general seara dupa 20:00. /w Entusia
__________________ ...like a madman laughing at the rain... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|