![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 |
Server Warsong, 8 romani in gilda de 18 persoane atm. De contactat : Molan, Sankyo, Zamolxes, Scorillo, Daksha, Ricutz, Sabiosu, Cornelius Liderul gildei este Molan. ( direct romana cu omu', el traieste de 3 ani pentru gildela pe care le-a condus ) Si mai vedem pe acolo ![]() Multi dintre noi ( prieteni in RL - si-au luat teapa cu ********, or sa intre abia luni / marti ). Estimam cam 40-50 de romani intr-o gilda multinationala de 150+ membri. | ||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
da si mie mia dat asta seara asta da probabil din cauza ca e sambata seara .. de dimineatza cand am intrat nu era asa .. adik mia intrat direct ... ne vedem prin undercity acc: r3ap3r cahr Reap undead rogue lvl 10 atm
__________________ Cine mia dat report la ala mic sper sa crape | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
ehhh eu nu din pacate ... stau si ma chinui ca prostu sunt lvl 10 acuma ca nam avut timp sa joc prea mult cu munca si astea... da asta seara joc taota noaptea... acc R3ap3r charname Reap iti dau un wisp acuma cand intru poate avem questuri comune ...sau sa facem ceva impreuna ...dar deocamdata sunt in queue
__________________ Cine mia dat report la ala mic sper sa crape | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
| Romanian Guild
Salut!, Vreau sava spun ca daca vreti un server de PVP pe care sunt multi romani sa intrati pe BURNING LEGION, noi deocamdata suntem vreo 10 din Romania si jucam de pe 11 , guilda se cheama Immortals(alliance) si s-ar putea sa mai facem una asa ca daca e cineva interesat /w vigilante sau /w screamer si ne vedem pe server. Acum suntem cam in jur de lev 20 si am jucat si beta pe US si pe Europe... addiced already . Bafta si poate ne vedem pe server. ! | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Riders of Apocalypse
Salutare ghilda !!! Trebuie sa facem cumva sa ne adunam in seara asta la ora 11:30 ca sa ne hotarm ce nume si tabard alegem pentru ghilda noua. Ar trebui sa fim macar 10 pentru guild charter. Restul or sa primeasca invite in momentul in care intra. In functie de fonduri o sa primiti fiecare 50s [eventual 1g pentru cei de lvl mai mic] sa va luati din nou guild tabard.
__________________ Amin. | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Quote:
Sorry, nu se intelege f clar... | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe." Albert Einstein | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
Deci am discutat cu Heartmourne si vrem sa schimbam numele si mai ales emblema ca e prea Alliance. Heart s-a gandit la JUDGE. Adica numele fiecaruia va arata ceva de genu' <JUDGE> Heartmourne sau <JUDGE> Firebila. Cu alte cuvinte o sa ''judecam'' Allianta pe unde o prindem ca isi da in petec. Mai departe Heart a iesit din ghilda ca sa rezerve numele asta si sa nu avem surprize pana diseara. Ceva mai tarziu Butchersbro a venit cu o idee care mi s-a parut si mai interesanta si anume sa punem EXECUTOR in loc de JUDGE. Drept urmare am iesit si eu din ghilda ca sa rezerv numele asta. Am mai facut si o poza cu o emblema destul de interesanta. Oricum o sa ne adunam diseara la guild master si o sa luam o hatarare definitiva in functie de ideile cu care mai vin oamenii.
|
| | #76 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #79 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 |
Server Warsong Inarmare cu rabdare, am vb cu un gamemaster aseara si zicea ca loginserverul lor se ocupa in acelasi timp si de crearea de noi personaje cit si de intrarea in joc, asa ca te poti trezi pe o lista de asteptare - ce iti papa 15 min citodata. Se va rezolva in cursul saptaminii pe masura ce creerea de noi personaje se va opri. Pe partea de Hoarda : tell: Zamolxes, Molan, Ricutz, Scorillo, Ntt, Daksha, Oroles, Cornelius, Tomcaten, Sankyo... suntem ( eram acum 8 ore cind am intrat ultima oara ) 18 romani... plus membri KDS ce au venit in WoW cu noi. /salute edit: ora 20.50 - asteptare 3 min cu o coada de 49 caractere Last edited by Ricutz; 14-02-2005 at 20:49. | ||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Imi termina acum update-u si intru si eu. Ca aseara pauza...
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| Advertisment | |
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|