![]() |
| | #2002 (permalink) | ||
|
cam cu cat s-ar putea vinde http://www.wowhead.com/?item=23622 ? Par misto de pvp si cerere de la pvp warriors sigur o sa fie, deci care ar fi un pret ok de vanzare la AH ? | |||
|
| | #2003 (permalink) | ||
|
Stiu ca s-a postat mai de mult un ghid de levelat alliance ( Brian Kopp sau ceva de genul asta ) , este cineva care are si al putea sa mi-l trimita si mie in mail? ( kostyel@gmail.com ) ; Multumesc, eventual pot sa vi-l dau pe cel de hoarda daca va intereseaza ( Joana's horde leveling guide ) .
| |||
|
| | #2004 (permalink) | ||
| greu de zis in AH, la noi pe server se crafteaza pentru mats + taxa de nether
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #2006 (permalink) | ||
|
Item de PvP, warrs PvP ori nu le pasă de disarm prea tare, ori au Weapon Mastery 2/2. Imo planurile sunt useless.
__________________ Argh, they deleted my post, my little precious. They stole it from us, lamer, lamer. Ugly, bad moderators. We hates moderators! They are so many. But we write again, hundreds of posts. Yeah! ©Cayenne | |||
|
| | #2007 (permalink) | ||
|
Am si eu o intrebare la voi: Imi puteti spune daca exista cumva vreun add-on care in timpul jocului sa caute un anume quest... Exemplu: eu am questul X ...deschid add-on si dau search acolo sau ceva de genu acesta ! citeam ceva de cosmos nu stiu ce ....care este in legatura thottbot ...dar nu sunt sigur ma poate lumina careva ![]() multumesc
__________________ Abit AW9D || Intel Core2 Duo E6400 Dual Core || GEIL Value DDR-2 kitt dual channel 4 x 512MB PC2-5300 || 640GB Seagate+Maxtor SATA-2 16MB 7200.10 || LEADTEK 8800 GTS 320 MB || DVD-RW LG GSA-4167B || SB 5.1 || Logitech UltraX & Mouse Genius LASER Ergo 525 || Samsung SyncMaster 940BF || Antec NSK6000+Sirtec HPC-460W || | |||
|
| | #2009 (permalink) | ||
| Quote:
![]() thanks
__________________ Abit AW9D || Intel Core2 Duo E6400 Dual Core || GEIL Value DDR-2 kitt dual channel 4 x 512MB PC2-5300 || 640GB Seagate+Maxtor SATA-2 16MB 7200.10 || LEADTEK 8800 GTS 320 MB || DVD-RW LG GSA-4167B || SB 5.1 || Logitech UltraX & Mouse Genius LASER Ergo 525 || Samsung SyncMaster 940BF || Antec NSK6000+Sirtec HPC-460W || | |||
|
| | #2017 (permalink) | ||
|
In caz ca nu ai priceput, poti juca wow doar cu clientul clasic de wow, dar nu vei avea acces la contentul de BC ( draenai, blood elf, juelcrafting, noile harti, Outland, cap lvl la 60 ). Dar poti sa ajungi la 60 relax. Daca vrei char din rasa noua, trebuie sa iti cumperi si BC de la inceput. Bafta !
__________________ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|