![]() |
| | #2025 (permalink) | ||
| omu' e oarecum confuz, vezi aici: Quote:
ps: eu n-am lag deloc dar joc de pe in nokia N50 care are GPS incorporat si ies la net direct prin satelit
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #2038 (permalink) | ||
|
primesti mail ..dar cum zice si rakware e cam naspa treaba cu mailul ( de exemplu acum jumate de an mi au suspendat primul cont si nu am primit nici pana azi mail de la ei ) si vazusem pe wow forums un topic care suna in felul asta : is powerlvl ing legal ? si postasera cativa albastrii care spuneau ca lvl ing is fun sau ca iti inveti clasa while doing it si all that crap dar nu am vazut nici un nu categoric ( se poate sa spun prostii dar nu ai voie sa ti vinzi contul dar asta nu inseamna ca nu poate sa vina prietenul tau x ulescu si sa se joace pe contul tau )
__________________ Screw you guys!....Im going home! | |||
|
| | #2039 (permalink) | ||
|
nu am primit nici un mail ..... m-am uitat pe site si raspunsul albastrilor era clar si raspicat ca nu ai voie sa power lvl si in cazul in care s-a facut asta si s-au prins au banat! in cazul meu nu exista nici un motiv poate doar vreo aberatie de genul ca mi-am facut twink si ca l-am super imbracat prea repede ! oricum am obervat ca si pt un Gm astepti enorm si nu apare! clar in afara de joc care este genial (inclusiv financiar) tot Cust serv e de rahat si ca pana si astia fac magarii aiurea!Apropos in TOS scrie clar ca nu ai voie sa imprumuti/vinzi caracterul si decat TU proprietar sau copilul tau minor aveti voie sa il utilizezati !
| |||
|
| | #2040 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Mar 2007 | |||
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|