![]() |
| | #207 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 | Quote:
![]() uite alaltaieri parca m-am intalnit cu unu... Sk nushtu cum din wings of fate la nord de taren mill, dwarf ![]() apropo, voi jucati? cam greu va vede lumea pe server | ||
|
| | #208 (permalink) | ||
| Quote:
asa ca sa ne vedem la ochi inainte de razboi , sau sunteti ocupati cu lvl-upu` ? Inca nu ati ajuns la lvl 20 ?
__________________ PvE is hard, sometime there is fire. | |||
|
| | #209 (permalink) | ||
|
doamne eu nu inteleg de ce atata rautate doar ca suntetzi in cealalta factiune... tre neaparat sa ii facetzi noobs pe ceilaltzi sau etc??? ... just play.. va dueletzi si punct... si atunci vedetzi care e cea mai buna ghilda .. pana atunci...
__________________ Cine mia dat report la ala mic sper sa crape | |||
|
| | #210 (permalink) | ||
| Quote:
Nu inteleg ce nu ai inteles tu ? Pai cei de la KDS sunt cu 20 de nivele mai mari ca cei din guilda Karpathian Order . Cei de la KDS sunt clar ca guilda peste a noastra, ei sunt 100 noi 10 . Eu nu sunt in Wings of Fate care are 100 de membri si ea. Totu` era o autoironie , nu este nici o rautate in mesajul meu precedent. Ai inteles gresit.
__________________ PvE is hard, sometime there is fire. | |||
|
| | #211 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: Bucuresti |
am o problema eu am collector edition si pana acum am jucat cu key-ul de proba ptr cele 9 zile free , daca dupa expirare introduc key-ul general mai primesc pet-ul bonus care scrie pe cutia de la colector edition ca il voi avea in joc ? a incercat cineva ?
__________________ www.pestiExotici.go.ro | ||
|
| | #212 (permalink) | ||
|
La contul de guest nu ai pet. Cand iti faci cont folosind key-ul "general" cum ai zis, o sa ai pet pentru fiecare caracter de pe acest cont.
__________________ "Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe." Albert Einstein | |||
|
| | #217 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 | The biggest question of all questions...
De unde se mai poate cumpara in momentul de fatza?Am ramas fara...am un prieten in Anglia pe care l-am rugat dar nici acolo nu l-a gasit...Pls daca aveti vreun hint spuneti-mi shi mie! Multumesc anticipat!
| ||
|
| | #219 (permalink) | ||
|
Am un wow de US in cutie Alliance (sau pot sa dau cutia de horde de la EU daca vrei) cd-uri neatinse, carte, cd-key. Pret 40$. In curand or sa apara la ******** prepaid carduri si toata lumea o sa-si poata plati contul fara probleme. Am cateva caractere pe cont, unul dintre ele si cel mai bine dezvoltat, este pe servarul Eredar (PVP) in gilda Romanilor,(Elfslayer - level 32 Troll Rogue). Pot sa confirme cei de pe aici care sunt in gilda, Ingeras - (guild master),Azmodan,Darthsith,Zeeker. Mai am un Mage 27 - Undead (Darkspear -PVP) - un Paladin 32 (Stonemaul - PVP) si un Dwarf Hunter 22 (Bloodhoof - PVE). Cine este interesat si este din Bucuresti se poate intalnii oricand cu mine si-l dau, nu pe mail sau telefon or stuffs - Facem verificarea contului dupa care respectivul/a isi poate schimba parola, adresa de mail,datele de contact,tot. Eu m-am mutat deja cu prieteni pe Europa - (Zenedar) si cu doua conturi chiar n-am ce sa fac si nici timp nu am sa joc pe amandoua. Cursul dolarului astazi este 27.300 la BCR pe site. 40x27.300=1.092.000 Contul a fost platit pana pe 8 Martie. Status: Frozen This account has been frozen and cannot be used for playing. Please add a payment below to reactivate this account. Daca vrei pot sa-ti platesc o luna eu dar iti mai pun 14.90$ cat e taxa lunara. Eu n-am mai bagat bani in el ca ma joc pe Europa. Daca esti interesat da-mi un mail la catalin@dotcommerce.ro sau aici. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|