![]() |
| | #221 (permalink) | ||
|
ce naiba e silver looking thing gen elite??.... ca elitele sunt galbene nu ? asnta era silver si oricum lam omorat prea ushor .... si mai vruiam sa intreb cum naiba se stransforma aia in marinari scheletzi ogfres si etc ca nimeni nu vrea sami zica :P
__________________ Cine mia dat report la ala mic sper sa crape | |||
|
| | #224 (permalink) | ||
| error 132...
am o problema situatia e in felul urmator: 1. am reinstalt drv pt Mb, video, acelasi lucru ! 2. inainte aveam 2 x 256, acum am mai luat 1 x 512 si le am puse pe toate. cand aveam 512, nu am avut aceasta pb, dar facea frame-uri. dupa ce am pus memoria a inceput apara beleaua! sa fie o problema la ram ? care dintre voi a mai avut aceasta problema si cum ati rezolvat ?
__________________ burp! | |||
|
| | #229 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 | 10x
Multam pt cei care au raspuns la postul de mai sus.Am rezolvat problema...oarecum.Am luat un cont pe America dar acum apare problema cu plata.Stie cineva daca se poate plati din Romania? E vreun card din tara acceptat de Blizzard? sau Merg prepaidurile de la europeni in state? Multam` anticipat pt raspunsuri! | ||
|
| | #233 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 Location: Scholomance |
Aveam un lvl 49 Human Pally si m-am plictisit de el si aseara am inceput un orc shaman si nu ma pot hotari ce profesie sa aleg.Ce credeti?
__________________ http://ctprofiles.net/213006 | ||
|
| | #234 (permalink) | ||
|
te sfatuiesc sa itzi iei 2 profesii de gathering, sau herbalism cu alchemy. Alchemy rules pentru shaman, mai ales ca e clasa cu cel mai dezastruos mana efficiency (mage excluded). O sa vrei ori bani de diverse ori potiuni. Ai putea de asemenea sa mergi pe mining/engeneering, chiar numai si pentru Net-O-Matic ala, dar asta numai daca ai si o slabiciune pentru aruncat bombe si umblat cu veveritze dupa tine.
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
| | #235 (permalink) | ||
|
eu zic ca cel mai bine e sa iei 2 profesii de gathering /enchanting din care sa scotzi bani si sa iti iei cooking ( pt mana ) la shaman .. alchemy si herbalism nu scotzi deloc bani din ele si pt un healing class eu zic ca nu se merita ....
|
| | #236 (permalink) | ||
|
ok. noul patch a pus pietroaiele alea de adunare in fata la fiecare instanta. m-am dus si eu in OG la intrearea RFC sa vad minunea. si..e acolo. dar nu am putut face nimica cu ea. nu am putut da click. nu am vazut nimica. care e faza????
__________________ Remember Tukayyid! | |||
|
| | #237 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
| | #238 (permalink) | ||
|
eu sunt alchemist si iti zic eu ca de potiuni sa tii un caster nu ai cum as faci decat daca cumperi materiale de la AH ( de gasit tu nu iti ajung mie deabia am ajusn de healing pots care bag destul de rar ... daramite sa bag de mana care pana mea necesita mult mai multe...) iar cu asta nu faci bani ... iar cu transmute eu inca nu mam bagat la el o sa mi le iau si eu acuma .. prima data am zis ca nu se merita dar se pare ca din ceam citit e suepr misto ... eu zic ca mai bine iei cooking si iti faci dastea de mana sau cerei unui mag parerea mea ca enchanting /mining sunt cele mai banoase meserii din joc
|
| | #239 (permalink) | ||
|
Cooking e secondary skill Reaper, n-are nici o treaba cu ce a intrebat omu, iar recipes pentru mana food nu stiu sa fie vreuna in afara de Goldthorn Tea iar ala necesita tot plante. Cooking itzi boosteaza in general Stamina si Spirit, iar daca la Stamina se simte, boostul de spirit e aproape degeaba. Iar eu nu ziceam de potiuni sa tii un caster, spuneam de potiuni folositoare exact acolo unde e nevoie, o mana cand iti trebuie un ultim shock, un Health cand chiar nu ai nimic altceva la indemana, boosting cand n-ai un druid etc. Singurul drawback major pe care il gasesc la Alchemy este ca ia o gramada de spatiu in inventar si in banca.
|
| | #240 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 |
Am si eu o intrebare. De unde pot lua patchul pt. versiunea 1.1.2??? Daca il are careva de la Evolva sau Pcnet va rog frumos sa ma contactati la Yahoo ID: johnny2Short2Get sau mail: 2Short2Get@gmail.com | ||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|