![]() |
| | #3841 | ||
| Salut, acum acum 2 zile am vrut sa-mi transfer caracterul, toate bune si frumoase pana la pasul cu payment, unde am incercat de 3 ori pana la ora asta si-mi da payment rejected, subscriptia o platesc cu acelasi credit card si nu am probleme, am verificat la banca daca este totul ok, si totusi nu merge, le-am dat un e-mail celor de la blizzard, intrebare mea este daca se poate suna la ei din Romania si unde exista numarul de telefon ca, ce-am gasit telefon de Romania nu exista, multumesc.
__________________ C-asa e-n tenis | |||
|
| | #3842 | ||
| pai mai Wicked, parca dadeai reroll hordac acuma transferi caracteru... pe ce server te duci ca ma bate gandu si pe mine | |||
|
| | #3843 | ||
| Neptulol, dar vreau sa rezolv problema ca nu mai pot de nervi.
__________________ C-asa e-n tenis | |||
|
| | #3844 | ||
| Neptulol alianta pana la urma...:S mai ai bani pe card? ![]() | |||
|
| | #3845 | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi | stiti vreun addon care sa inregistreze missurile, sa-mi arate cate missuri am dat ? Cred ca am dat un miss ![]() | ||
|
| | #3846 | ||
| Daca ai prea mult hit ![]() Recount parca spune.
__________________ CH + Hero. | |||
|
| | #3847 | ||
| Papa Bear Join Date: Feb 2003 Location: Between 2 worlds. | WoW Web Stats. Shadow res min la Mother? Si vreun addon care sa faca FA mai usor?
__________________ They knew me like: BogdanYo Before u ask: Google-it. | ||
|
| | #3848 | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi | hei ! am 146 alea erau toate itemele cu hit rating ce le-am strans pe parcurs ( 250 hit rating xD )am dat 2 missuri ![]() Mersi pt info ! LE:Kaz'rogal, mmc. ![]() Last edited by gismo; 18-07-2008 at 01:04. | ||
|
| | #3849 | ||
| Quote:
Add-on era Mother Arrows, dar mai bine faceti grupuri pe clase si cu directii prestabilite unde sa fugiti. Healerii sa aiba FA pe Grid cu main prio si asta e. Ce boss era?
__________________ CH + Hero. | |||
|
| | #3850 | ||
| WTF is this ? Flag this message Blizzard Entertainment Customer Satisfaction Survey Thursday, July 17, 2008 3:37 AM From: "noreplyeu@blizzard.com" <noreplyeu@blizzard.com> Add sender to Contacts To: xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Hello, You are receiving this email because you recently received assistance from the Blizzard Billing & Account Support department. We are conducting a brief survey to help us gauge and refine the quality of our team's service, and your response would be appreciated. Here is a link to the survey: https://www.surveymonkey.com/s.aspx?...1omAqyHQ_3d_3d This link is uniquely tied to this survey and your email address, please do not forward this message. Thanks for your participation! Please note: If you do not wish to receive further emails from us, please click the link below, and you will be automatically removed from our mailing list. https://www.surveymonkey.com/optout....1omAqyHQ_3d_3d
__________________ Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. | |||
|
| | #3851 | ||
| Papa Bear Join Date: Feb 2003 Location: Between 2 worlds. | un chestionar in care probabil te intreaba cat de folositori au fost oamenii de la suport. uneori dupa un ingame ticket iti apare cate un chestionar de genul asta.
|
| | #3852 | ||
| Registered User | Ideea, Billie, e ca la cati bani invarte Blizzard puteau sa-si faca un formular PHP in loc sa te duca la maimute. Deci a dat cineva click pe link ? ![]() | ||
|
| | #3853 | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi | Dont click on links! Daca blizzard voia un survey despre un ingame ticket, iti aparea ingame, nu prin email ( de multe ori mi-a aparut ingame, dupa ce ticketul a fost "servit" ) Si blizzard nu te-ar trimite pe alte siteuri pt un survey. Daca chiar vreti sa apasati pe linkuri, dati copy/paste intr-o fereastra de browser nou deschisa! Recomand sa intrebati mai intai pe forumul wow-europe, inainte de a apasa pe astfel de linkuri. Cu toate ca vi se pare ceva copilaresc, nu cred ca vreti sa plangeti pe aici ca v-ati pierdut emailul si / sau contul de wow. | ||
|
| | #3854 | ||
| Papa Bear Join Date: Feb 2003 Location: Between 2 worlds. | pai nu e despre ingame ticket, este despre Blizzard Billing & Account Support department; normal ca e web.
|
| | #3855 | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi | Quote:
Mi-e greu sa cred ca blizzard ar angaja o firma specializata numai pt survey. Daca Blizzard chiar a angajat pe cineva, ar fi trebui sa-si dea seama ca lumea e paranoica cu keyloggerele si furtul de parole; la cate subiecte despre "my account has been hacked" sunt pe forum, blizzard nu ar trebui sa angajeze 3rd party companies pt un survey de cacao. But, then again, lumea ar face orice sa puna mana gratis pe un cont de wow. Last edited by gismo; 18-07-2008 at 20:29. Reason: _ | ||
|
| | #3856 | ||
| tocmai asta e si ideea pt care am postat aici.....mintile voastre luminate pot lucra impreuna pt un raspuns satisfacator. Si nu ...NU am dat click pe el.....vb aia...e blizz si ma trimite la maimutze? No thx
__________________ Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. | |||
|
| | #3857 | ||
| Stiti ceva addon cu care pot muta de ex Reinforcements in AV? La fel si in WSG. Vreau sa le mut in alta parte. | |||
|
| | #3858 | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi | Conteaza mult armura in pvp ? Adica este o diferenta vizibila intre 15k armor ( ~60% dmg reduction ) si 6k armor ( ~30% ) ? Si daca as avea resilience 350+ si ~15k armor, ar inseamna ca de abia primesc dmg ? Hai sa zicem ca primesc sunder armor + armor ignore din iteme si enchantul executioner, cam cu cat mi s-ar reduce armura ? | ||
|
| | #3859 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Cu tot ce zici tu acolo se ajunge cam la o reducere de 3.5-4k armura. Pe un cloth , inseamna ca il lasa cu armura 0, rezultand o crestere de dmg de aprox 30%. Dmg reduction de la armura, nu este linear. Ca atare, caracterele cu multa armura sufera mai putin de pe urma la asa ceva. In speta, daca ai 15k armura si primesti tot ce ai zis mai sus , iei cam cu 10% mai mult dmg. Pe de alta parte , nu prea vad wars sa tina sunders in pvp up. Mai usual este pt un rogue sa dea expose armor pe cloth. | ||
|
| | #3860 | ||
| Nick anterior: Agent 47 | Stiti cumva vreun addon care sa arate pe harta locatiile vein-urilor? Folosesc Gatherer care doar tine minte vein-urile care le-am lootat, si am obosit sa tot folosesc Alt-Tab ca sa vad pe wowhead unde gasesc si alte minereuri ![]()
__________________ 640509-040147 I don't know if it's art, but I like it. | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|