![]() |
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: curand peste hotare daca o mai tine tara asta tot asha |
pct 1: daca de abia ai inceput sa joci n ai treaba in instanta. daca esti horde cam prima instanta in care ar trebui sa intri ar fi wailing caverns. instanta e o zona in care intri tu cu party ul tau. daca intra si altii ei nu te vad pe tine si tu nu i vezi pe ei. adica instanta e in acelasi loc, toti intra prin ea insa cand esti inauntru esti numai tu cu party ul tau (cate o instanta pentru fiecare) in instanta ai mobsi elite (adica sunt unii de levele la care te ai astepta sa n ai probleme but...they just own you...: exemplu: in shadowfang eram 5 baietzi cam de 24-27 si ne a facut arugal (sub 30) de 3 ori) in instanta ai diverse goodies de aia se merita sa te duci. monstrii dau xp mai mult, dau itemuri mai bune etc etc | ||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 | Quote:
| ||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Quote:
langa IronForge si Instance: The Stockades check this out Click here
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: curand peste hotare daca o mai tine tara asta tot asha | www.thottbot.com www.worldofwar.net pe unu din astea doua este lista cu toate instantele (daca mi aduc aminte corect) | ||
|
| | #35 (permalink) | ||
| ||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
bai am inteles ca nu e adus de Best ci de TNT, dar probabil astia vind tot prin Best. ce inseamna "varianta Gamersloot" ? Ai apucat vreun beta ? Cum ti se pare in comparatie cu WOW ? Eu am prins 2 beta si sunt f f impresionat ! la WOW am vazut doar ScreenShoot-uri si filme. Din ce am citit pe site-ul lor pare mult mai stufos, mai complex. Am impresia ca se aseamana in anumite parti cu Gothic, ceea ce ar fi super-extra-mega-TARE !!! de exemplu, in WOW ai meserii, asemanatoare cu ghildele din Gothic 2 ( craftmanship, hunting, alchemi ). Presupun ca stii G1&2. Eu chiar acum il joc din nou pe 2, si vreau sa fac rost de Night of the Raven ( vorbesc in germana, dar exista 2 patch-uri care fac subscrierea in engleza ) si sa revin la WOW, sincer as vrea sa il iau si ma joc, dar am o strangere de inima sa dau 15$ / luna. Blizzard a facut super jocuri pana acum, si asta tot super e, daca te uiti pe GameSpot are 9.5 ! deci... timp si bani sa fie.mi-am mai laut io si LOD sa ma joc pe net, ajunsesem pe la 50 cred, si s-a schimbat Ladderul, si mi-am bagat :fuckoff: in el !
__________________ burp! | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |