![]() |
| | #81 | ||
| dap, concureaza cu succes d2
__________________ What? | |||
|
| | #82 | ||
| din cate stiu eu la ******** apare prin martie... adevarul e ca nu prea ma intereseat subiectu pt. ca eu joc pe state, asa ca exista amri sanse ca informatziile mele sa fie depasite demult... cel mai bine da un telefon ![]()
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #83 | ||
| La ******** a aparut deja... No offence Baracuda, dar exact intrebarile tale sunt acum discutate pe alte threaduri...daca stai 10 min sa browsezi, o sa gasesti raspunsuri si la intrebari pe care nici nu le-ai pus deja ![]() ![]()
__________________ The Truth is out there. The Lies are inside your head. | |||
|
| | #84 | ||
| Si a cumparat cineva sau nu ? Eu le-am dat mail da pana maine sigur nu imi raspunde nimeni.
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #85 | ||
| La intrebarea numarul 3 nu conteaza de volumul de k transferati pe secunda ci de cat de mica este latenta pana in serverele Blizzardului. Poti juca pana si pe un amarat de dial-up .Jocul la ******** nu a aparut din motive pe care oricine le stie... Lucifer : de unde stii tu ca apare in martie la ********? Nici eu nu sunt sigur ca va aparea la ei in stoc exact pana pe 11...dar macar vino cu ceva adevarat inainte sa spui cuiva vreo veste.
__________________ >Phear the Penguin< | |||
|
| | #86 | ||
| Crociffixio, depinde si de volumul de k transferati pe secunda. Daca-ti sare de aia 4k de pe dial-up o sa vezi cum sare si latenta. Incearca un raid cu multi oameni pe dial-up sa te convingi. | |||
|
| | #87 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Romania, Bucuresti | Baracuda a pus niste intrebari destul de clare si voi imediat ati inceput sa va fabulati pe aici. Omul are 50k/secunda transfer deci e suficient si END OF SUBJECT. Acum, revenind la "a aparut-nu a aparut"...am sunat la ******** si vineri dimineata va fi disponibil in raft. Pentru mai multe informatii - http://www.********.ro/games.php?game_ID=1384 In rest, Baracuda, cred ca cel mai bine descoperi cat de greu sau usor e jocul jucandu-l....
__________________ http://wow.allakhazam.com/profile.html?857963 | ||
|
| | #88 | ||
| Deci sa inteleg ca 6KB sunt arhisuficienti pt wow? Iti merge bine chiar si in raiduri? | |||
|
| | #89 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Romania, Bucuresti | Daca sunt garantati,da, merge bine. In mod normal are transfer de 0.2....0.3 kB/sec. Pune download limitter-ul si vei vedea.
|
| | #90 | ||
| Aha, multam de precizari. Daca poti face un test si in conditii de aglomeratie ti-as fi f recunoscator. Tre sa fac upgrade la net acum fiindca in beta mi-a mers f prost si sa stiu cat cer. | |||
|
| | #91 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Romania, Bucuresti | O sa incerc si te tin la curent, doar ca probabil doar saptamana viitoare o sa am un raspuns pentru ca doar pe la lvl 20 pot sa ma "aglomerez" un pic prin Alliance Teritory ![]()
|
| | #92 | ||
| Quote:
.Traficul pe care WoW il face pe UDP nu se vede cu un simplu download limiter. Ca sa il poti juca in conditii decente ai nevoie cam de 8 KB/s si de o latenta sub 300 ms. Iar cand e vorba de raids... you'd better prepare. Numai bine.
__________________ [E8400 + Ninja][ASUS P5K][2x1 GB ADATA EE 800+][8800 GT GS][320 GB WD HDD][ENERMAX 370W][940 B][PIONEER DVDRW][ANTEC 1000AMB] | |||
|
| | #93 | ||
| Ok, multumesc inca o data pentru raspunsuri. Mai am o nelamurire, in timp ce ma uitam pe ******** am observat ca sunt 2 versiuni cutie "horde" si cutie "alliance". Imi poate spune si mie cineva ce inseamna si care sunt diferentele ?
|
| | #94 | ||
| neuromancer: WOW face trafic cam de 5-6Mb pe ora, deci cam 1.5k/s in medie Baracuda: diferenta este doar la coperta si nimic mai mult
__________________ Munca nu a omorat niciodata pe nimeni......dar de ce sa risti? | |||
|
| | #95 | ||
| Am sunat si eu azi la ********, si abia luni au zis ca ajunge. Voi ce stiti ? Reusesc sa prind si eu o copie, sau o sa fie omor pe ele ?
|
| | #96 | ||
| Am vorbit tocmai acum cu cineva de la Best. Jocul o sa ajunga duminica pe la 18 iar dupa vama si toata hartzogaraia cel mai sigur va fi marti dat spre vanzare. Sa speram ca de aceasta data nu vor mai aparea complicatii
|
| | #97 | ||
| Stie careva ce porturi trebuie sa am deshise pentru a ma conecta pe servere ca sa stiu ce sa ii zic la admin sa descida!? | |||
|
| | #98 | ||
| <US question> am vazut pe worldofwar.net ca "v1.2.3 Patch Released" dar am intrat in WoW si nu a aparut chestia aia ca trebe sa downloadez patchu. care e treaba???
__________________ Remember Tukayyid! | |||
|
| | #100 | ||
| am vazut undeva, o versiune "WoW - On line-" 5cd intrebarea mea este daca versiunea asta merge numa on-line, si acces pe net sau il poti juca si singur, fara retea/net?
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|