![]() |
| | #101 (permalink) | ||
|
world of warcraft se joaca DOAR ONLINE ... NU exist optiunea de retea sau single !
__________________ http://img132.imageshack.us/img132/6...ignbyitami.png | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
beI ! am si eu o intrebare : Pana la urma daca eu ( nu eu mama ) am/are card maestro, iar pe card sunt banii in lei pot sa platesc abonamentul ala la Blizzard ? sau nu? ca sa shtiu daca imi iau jocu sau imi schimb banii in dolari ! altceva .... pe ce real imi sugerati sa joc prima data ?? VOI imi spuneti
| |||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
Decât traduceri a la Frozen Throne sau Reign of Chaos, mai bine pas.
__________________ Argh, they deleted my post, my little precious. They stole it from us, lamer, lamer. Ugly, bad moderators. We hates moderators! They are so many. But we write again, hundreds of posts. Yeah! ©Cayenne | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
| Intrebare.... cu raspuns ... plz :)
Sal` Sunt unul dintre cei care shi`au cumparat jocu acum cateva zile shi l`am instalat cu bine pe calc. Dar acum as avea o intrebare la care daca mi`atzi putea raspunde .... shi atzi mai vrea un roman alaturi de voi :P care este acel server (servere) pe care sa intru unde sunt mai multzi romani ?? Ma gandesc ca nu sunt singuru`l care vreau sa stiu asta mai ales sa fim catzi mai multzi romanii shi cat mai unitzi
__________________ wee! | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
| Servere .....
Sal` Sunt unul dintre cei care shi`au cumparat jocu acum cateva zile shi l`am instalat cu bine pe calc. Dar acum as avea o intrebare la care daca mi`atzi putea raspunde .... shi atzi mai vrea un roman alaturi de voi :P care este acel server (servere) pe care sa intru unde sunt mai multzi romani ?? Ma gandesc ca nu sunt singuru`l care vreau sa stiu asta mai ales sa fim catzi mai multzi romanii shi cat mai unitzi
__________________ wee! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |