Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 29-06-2005, 12:22   #261 (permalink)
zero carii

zmack's Avatar

WoW Characters
rofl.. da, hai sa comparam cu tier 2 epics, avand in vedere ca din nemesis au picat doar 3 bucatzi, si asta pe serverele de us. raziel, plz get a clue

zmack is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2005, 12:25   #262 (permalink)
Registered User

raziel's Avatar

si Felheart http://wow.allakhazam.com/db/itemset.html?setid=203 e la fel de bun

si sunt convins ca o sa apara inca un set doua noi (pt warlock de ex) pt noile instante in 40

PS: un alt lucru pe care nu il pricep este faptul ca toti romanii sunt cei mai inteligenti. adica nu potzi sa zici ceva fara ca sa nu ti-o traga unu. de ex: "get a clue". Nice one

raziel is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2005, 14:21   #263 (permalink)
Registered User

Neuromancer's Avatar

WoW Characters
EvilGod, daca citesti un pic respectivul thread de pe www.world... o sa vezi ca nu e chiar usor sa ajungi sa ai epics respective. O sa ia mult mai mult decat daca ai farma MC/BWL pentru kestii similare. Apoi, intr-o saptamana poate sa fie un singur Grand Marshall (gresesc?) =>intr-un an x grand marshalls => foarte putini vor ajunge acolo intr-un timp rezonabil. Mi se pare o miscare buna. Gandeste-te pe termen lung... Nu o sa vezi in urmatoarele 2-3 luni plin de playeri cu PvP epics pe ei. In mod cert. Intr-un an... poate.

Neuromancer is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2005, 18:02   #264 (permalink)
nõh Minowara

Toranaga's Avatar

WoW Characters
Avem un UD rogue pe server, Panos. Omuleţul ăsta de vreo două luni şi ceva campează nişte zone de cele mai multe ori singurel (Menethil, Tunelul Searing Gorge de ex). Când nu campează zonele respective, îl găseşti în Gulch în echipe care câştigă cam fiecare meci în 3-4 minute.
Prima oară când l-am văzut era knight (echivalentul horde, nu mai ştiu exact cum îi zice). Acum e general. Şi omul ăsta face pvp...

Nu cred că o să schimbe multe, PvE-ul va rămâne PvE, iar cei care vor beneficia de uber item-urile PvP vor fi puţini (maxim 52 de oameni pe an?)... Rămâne de văzut până la urmă. Ce sunt sigur e că acum concurenţa e mai mare, sau aşa ar trebui să fie.

Toranaga is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2005, 18:43   #265 (permalink)
Registered User

EvilGod's Avatar

WoW Characters
stiu exact cat de greu e sa ajungi la ele, ce ma deranjeaza pe mine e nivelul de skill cerut, momentan nu prea exista, e vorba doar de cat timp esti dispus sa arunci in asta.
When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun, so once when I was six, I did. At first the brightness was overwhelming, but I had seen that before. I kept looking, forcing myself not to blink, and then the brightness began to dissolve. My pupils shrunk to pinholes and everything came into focus and for a moment I understood.

EvilGod is offline    Send Message via Google Talk to EvilGod Reply With Quote
Old 29-06-2005, 19:07   #266 (permalink)
nõh Minowara

Toranaga's Avatar

WoW Characters
Total de acord.

Old 12-07-2005, 10:40   #267 (permalink)
Wanderer

THUNDER's Avatar

Black Wing Lair next week

http://forums.worldofwarcraft.com/th...=1#post3979987

THUNDER is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2005, 11:33   #268 (permalink)
Registered User

nttsagat's Avatar

exsista vreo sansa sa puna cineva si patch ul de EU pe Computergames ?

nttsagat is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2005, 11:36   #269 (permalink)

szebah's Avatar

ar fi o idee buna sa nu mai stam la il luam cu cativa k de la blizzard

szebah is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2005, 11:43   #270 (permalink)
Registered User

WingGodess's Avatar

Off-TOpic : Eu acum 3 saptamani eram rank 10 si m-am lasat de pvp...o mare prostie sa joc cu strenght/agility items cand druidul are spells/heal mult mai bun decat bear form si dps incomparabil cu alte clase....deci PVE deocamdata si cenarion ^_^...asta este...pastram pvp set doar pentru ca arata bine in rest garbage
On-Topic : La mine nici macar nu incepe cu "cativa k de la blizzard" deci voi fii foarte recunoscator daca patchul va fii downloadable de aici /cheer

WingGodess is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2005, 12:02   #271 (permalink)

szebah's Avatar

bun deci il rugam pe asassin cand apare patchul daca poate sa puna un link aici i-am fi super recunoscatori!

Old 13-07-2005, 12:06   #272 (permalink)
Registered User

WoW Characters
Blizzard Downloader nu merge si pe site-urile pe care are blizzard mirrors nu exista ebGB 1.6. Cel mai probabil o sa ne trezim cu 1.6.1 direct peste cateva ore si o zi in plus de joc.

Avand in vedere cele 3 buguri la Warlock recunoscute de Blizz si Mage double sheep bug si cine stie cate altele cred ca mai degraba EU o sa prinda direct 1.6.1

Aseara pe la 11 am fost dat afara de pe server (Dunemaul EU) si no more login. Se oprea fie la Authenticating fie la Connected chiar inainte de Retrieving Char List.
Athlon XP 1700+@1863 (11x166, 1.5Vcore) on Epox EP-8RDA3i, no name s#1tty Al cooler, 2x256 ACE??? DDR333@166, AIW Radeon 9000Pro 64Mb 128bit

Dakalro is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2005, 12:08   #273 (permalink)
Registered User

kostyel's Avatar

Si mie mi s-a intamplat la fel aseara, si acum tot la fel nu merge sa dl patch-ul si nici nu gasesc mirror

kostyel is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2005, 12:10   #274 (permalink)

szebah's Avatar

si pe warsong au fost probleme! erau zone fara NPC si nu prea puteam face mare lucru! dupa ce m-am reconnectat m-au dat inapoi inainte de terminarea misiunii pe care de fapt o facusem! mai aveam si 2 gandaci dupa mine

Old 13-07-2005, 12:13   #275 (permalink)
Registered User

voodoo's Avatar

Si nici nu vei gasi. Daca nu merge sa-l iei de la blizzard ,de unde sa-l iei din alta parte ?

voodoo is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2005, 12:28   #276 (permalink)
Registered User

Scootie's Avatar

WoW Characters
Eu ieri am fost dat afara din joc in timp ce faceam un last 5 man run in stratholme. Eram o echipa super buna no wipe no nothing. Si dintr-o data intru in combat bug din care nu ies si ultimul NPC care a fost atacat pentru mine il arata in viata si in picioare si pt restul era mort. Deci logout si mare surpriza ca no login. BTW, un lucru ciudat ni sa intamplat. Am avut totushi ceva wipe dar intr-un mod foarte ciudat, garzile de la intrarea in scarlet part(castel) au venit si ne-au atacat cand defapt noi eram chiar la portile de fier. Si asta de doua ori inca. A mai patit cineva asa? Agro in mod sigur nu a fost facut pentru ca nimeni nu sa apropiat de ei.

Scootie is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2005, 12:34   #277 (permalink)
nõh Minowara

Toranaga's Avatar

WoW Characters
S-au întâmplat multe lucruri ciudate aseară.

Old 13-07-2005, 13:04   #278 (permalink)
Registered User

Scootie's Avatar

WoW Characters
Mda. Pana recent am crezut ca Warsong este cel mai sutit server dintre cele toate. Dar seara in timp ce ma plictiseam la PC am zis sa vad care e situatia la server status. Nu mica mia fost mirarea cand am vazut ca si TH era la pamant.

Scootie is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2005, 13:07   #279 (permalink)
Registered User

nttsagat's Avatar

tu probabil ca nu joci pe warsong de zici :P

nttsagat is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2005, 13:07   #280 (permalink)
Registered User

voodoo's Avatar

Si cica noi platim pentru asta

voodoo is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft

Thread Tools

Posting Rules