![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| US Patch v2.0.1 UK Patch v2.0.1 |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #61 | ||
| US/AU Full Patch v1.3.0 http://www.computergames.ro/site/p/d...ro/dowid/4443/ UK Full Patch v1.3.0 http://www.computergames.ro/site/p/d...ro/dowid/4444/
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #62 | ||
| Cel mai tare patch aparut ptr WoW! 1.3.1 ******************************************************** - World of Warcraft Client Patch 1.3.1 (2005-03-29) - We have fixed a crash bug that would happen infrequently when teleporting. - We have fixed a UI error that could occur in certain zones. ******************************************************** Dupa cum puteti vedea si voi, noul patch aduce cele mai multe "reparatii" de pana acum! ![]()
__________________ Orc-Warrior; Tauren-Shaman; Undead-Rogue; Troll-Priest; Undead-Warlock; Server - Shattered Hand US | |||
|
| | #63 | ||
| Si de mult ce'au reparat Servarul iar a picat
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #64 | ||
| Nope! N-a picat!
__________________ What? | |||
|
| | #65 | ||
| a fost picat aseara warsong
__________________ Cine mia dat report la ala mic sper sa crape | |||
|
| | #66 | ||
| da au dat un idiot de restart _) | |||
|
| | #67 | ||
| cel mai tare patch eu zic ca a fost asta: -------------------------------------------------------------------------------- - World of Warcraft Client Patch 1.2.1 (2004-12-21) -------------------------------------------------------------------------------- Bug Fixes - Rolling for items in the French and German will now work properly. - Resolved an issue with looting in click to move mode that could cause crashes. - Performance issues occurring with certain CPUs have been resolved. faza cu French and German pe us e mult prea tare
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #68 | ||
| Explica clar pentru cei care nu stiu ca tu joci pe US . Praslea a facut un thread pe forumurile oficiale in care a intrebat daca peste 4 zile cand expira subscr sa plateasca sau sa cumpere o pizza . Stii care au fost raspunsul prezent in 98 de procente ??? ![]() | |||
|
| | #69 | ||
| Detalii despre next patch: http://www.warcraftcentral.com/forum...140#post148140 Looks good! Parca e si mai bine decat ultimul patch mare. Pareri observatzii? P.S. Asta e leaked info, sa vedem daca vers oficiala e la fel.
__________________ [E8400 + Ninja][ASUS P5K][2x1 GB ADATA EE 800+][8800 GT GS][320 GB WD HDD][ENERMAX 370W][940 B][PIONEER DVDRW][ANTEC 1000AMB] | |||
|
| | #70 | ||
| Tare de tot: "Warrior Thunder Clap - Visual and animation changed. " | |||
|
| | #71 | ||
| Hmm. Dupa ce am mai citit pe net s-ar putea ca sa fie doar un Hoax . Sa vedem...
__________________ [E8400 + Ninja][ASUS P5K][2x1 GB ADATA EE 800+][8800 GT GS][320 GB WD HDD][ENERMAX 370W][940 B][PIONEER DVDRW][ANTEC 1000AMB] | |||
|
| | #72 | ||
| Quote:
__________________ Life must be taken one disaster at a time. | |||
|
| | #73 | ||
| Nu ai vazut quest la care dai bani ? Stiu eu unul unde am varsat 15g cash ![]()
__________________ | |||
|
| | #74 | ||
| nu e nici un hoax, e clar | |||
|
| | #75 | ||
| Nu e hoax dar o parte din ce scrie acolo poate sa nu treaca de QA Control pentru next patch.
__________________ | |||
|
| | #76 | ||
| Quote:
Pai asta asa era si pana acuma. Lol. cel putin de la 1.3.0. incoace decand le am pe toate...
__________________ Si eram sigur ca aveam ceva scris in semnatura... | |||
|
| | #77 | ||
| Quote:
Quote:
![]()
__________________ Si eram sigur ca aveam ceva scris in semnatura... | |||
|
| | #78 | ||
| as prefera sa mareasca durata la buff-uri de la 5 min la 30-60 decat sa-mi dea mount epic pe gratis .. asta ca tot suntem suport class
__________________ Life must be taken one disaster at a time. | |||
|
| | #79 | ||
| apar peste tot informatii bogus dar daca ce scrie aici http://forums.worldofwarcraft.com/th...p=1#post224587 e adevarat...no comment (did i mention I'm a rogue ? *evil laugh*) | |||
|
| | #80 | ||
| daca patchul asta o sa iasa cum a fost anuntzat... e motiv sa te lasi de joc
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|