Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-02-2006, 06:09   #101 (permalink)
Administrator

Andrei [CG]'s Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by El Torque
Se poate si pe invers: toata lumea sta afara si 'inghite' time lapse, in afara de warrior offtanks care se ascund si astfel il forteaza pe Chrommie sa se ia de ei.
Era vorba despre altceva in raspunsul meu, oricum, evident, la time lapse toata lumea sta in los in afara de offtank si 2 paladini.

Andrei [CG] is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2006, 12:08   #102 (permalink)
Nick anterior: hcosmin

Helix's Avatar

WoW Characters
Tactici pentru Hakkar v2.0 aveti ? Nu ma intereseaza ghilde de BWL ci fratii mei in albastre .

L-am incercat ieri, l-am dus pana la 43% minim din vre-o 4 incercari. Tanks (incluzand si pe mine, am fost main tank desi normal sunt offtank/dps) au fost cam prost echipati, cei doi tanks mai bine echipati n-au putut veni. N-am avut nici un mage.

Ok ne-am desucrca mai bine cu ei, dar problema principala ar fi timpul. Pe de o parte trebuie sa ai 2-3 warriori ca tanks, care nici nu pot genera agro decat 1/2-2/3 din timp, 2 hunteri puller, si healeri, pe de alta parte trebuie sa-l dai jos in 10 minute ?!
Noi il dusesem pana la 43% in 8 minute si ceva, l-am fi dus si mai jos daca nu am fi facut o boacana, dar nu l-am fi omorat ca la 10 min intra in God Mode.

Sincer mi se pare ca au exagerat cu limita de timp, noi o sa putem sa-l facem cand mai ne echipam si noi nitel din MC, dar asta mi se pare cam stupid...

Last edited by Helix; 14-02-2006 at 14:12..

Helix is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2006, 13:29   #103 (permalink)
Wanderer

THUNDER's Avatar

http://forums-en.wow-europe.com/thre...mp=1#post42565

Daca nu l-ati omorat nici dupa ce i-au fost reduse HP-urile, singurul sfat e L2P

THUNDER is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2006, 15:11   #104 (permalink)
Registered User

Burghy's Avatar

WoW Characters
2 warrior tanks
1 hunter (sau alta clasa cu ceva ranged attack) aduce son la 40-60 secunde dupa drain (depinde cat de repede ii omorati, intervalul dintre drains e 90 secude) (son se poate lua de pe aceeasi parte mereu, btw)
nu stati ingramaditi
practice (daca sunteti in blues)

Burghy is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2006, 15:53   #105 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

WoW Characters
rofl helix tacticile sunt aceleasi si pt ghilde de bwl si pt fratii tai in bleu. Nam auzit pana acum strats for epic geared players , si alte stats pt blue gear players.
La obiect e nevoie de 2 tanks , 1 hunter , 1 mag to polly MC tank , dps and so on.
From there Elisha went up to Bethel. As he was walking along the road, some youths came out of the town and jeered at him. "Go on up, you baldhead!" they said. "Go on up, you baldhead!" He turned around, looked at them and called down a curse on them in the name of the LORD. Then two bears came out of the woods and mauled forty-two of the youths..

Kids: Don't fuck with god. Or bears will eat you.

ptz is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2006, 16:51   #106 (permalink)
Nick anterior: hcosmin

Helix's Avatar

WoW Characters
Multam de sfaturi.

Cum am spus problema principala ar fi faptul ca nu aveam suficient DPS pentru 10 minute, asa ca echipamentul si procentajul de epixx face foarte mult diferenta in distributia claselor pe care ne-o permitem.

Noi am avut 3 tanks si 2 hunteri pentru pull, n-am avut mage asa ca controlam pe cei mced cu paladin stun/fear, nu tactica in sine e problema, singura prostie pe care o faceam era ca uneori cate un warrior uita sau nu apuca sa foloseasca int shout la timp. O sa incercam cu mai putini tanks si pulleri, poate mai putini healeri daca o sa avem cei doi tanks cat de cat echipati acolo. Am facut MC pana la Geddon/Shazzah asa ca nu suntem chiar n00bi.
Ideea e ca de facut oricum il facem cand devenim toti mai bine echipati, dar deocamdata nu prea avem cu ce sa ne laudam, si MT-ul nostru are doar vre-o 2 bucati de might restul enchanted thorium & stuff.

O sa incerc si eu sa-mi iau gear, pana acum n-am considerat ca ar fi chiar asa nevoie dar daca m-am trezit MT ... eu vroiam Zink'roth no Bloodlord Defender in ZG FFS

Helix is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2006, 18:14   #107 (permalink)
Registered User

Burghy's Avatar

WoW Characters
Daca folositi poly trebuie si dispell. Cu epice il arzi in cam 6 minute fara stress prea mare.

Burghy is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2006, 08:36   #108 (permalink)
Registered User

GiGi's Avatar

Am ajuns si noi la Nefarian...
Cum procedati la faza 1? Tineti mobsii la cele doua intrari? Sau ii adunati pe toti gramada?
Noi am incercat de mai multe ori prima varianta cu cite 3 tancuri la cele doua intrari, dar dupa citeva minute este un haos total. Scapa o gramada de mobsi printre casteri si de aici incolo se duce totul naibii...
Sugestii? ar fi binevenite....

GiGi is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2006, 08:55   #109 (permalink)
Galaxy Commander

Azmodan's Avatar

WoW Characters
3 tancuri la ambele intrari. focus. dps. coordonare. experienta.

ideea e ca depinde ce culori prindeti. de obicei la o intrare stau magi+loci pt aoe. la cealalta rogues si hunter pt focus fire. warrs tre sa tina toti mobi grupati la intrare. easy

Remember Tukayyid!

Azmodan is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2006, 13:22   #110 (permalink)
Registered User

maxescu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Azmodan
3 tancuri la ambele intrari. focus. dps. coordonare. experienta.
exactly what the man said, cea mai buna si cea mai simpla strategie
adica, organized chaos.

maxescu is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2006, 15:09   #111 (permalink)
Registered User

GiGi's Avatar

si cum reusiti sa-i tineti pe toti acolo la intrare???
deja la noi al 3-4 lea se duce intre casteri. Folositi MT targets? pentru toti warsii? sau?... Nu stiu cum se poate evita haosul ala care apare la nici 2 minute dupa primul spawn.
Pt. albastrii aveti team special?

GiGi is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2006, 15:37   #112 (permalink)
Registered User

Gushterul's Avatar

Hunterii sa bage frost traps, mai ales cei care au improved traps. Mark+nuke pe chromatici cu prioritate. Daca iti scapa si pleaca in celalalta parte sa fii sanatos daca scapa mai mult de 3-4 e wipe, /gkick idiotic tanks sau agro makeri.

Versiunea cu toti in acelasi loc este mai buna, dar trebuie sa ai raid experimentat. Pentru ca aoe-ul creat de mobi etc face prapad cand ai raid-ul masat intr-un singur loc, un chalenging = tanc mort etc. Dar ajuta in phase 3.

Nefarian sucks... Mai ales cooldownurile ca de-focus raidul.

Gushterul is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2006, 18:25   #113 (permalink)
Registered User

maxescu's Avatar

Versiunea cu toti in acelasi loc nu merge prea bine cand ai combinatii de culori dubioase. Asa ca mai bine inveti 2-way raid.

Basicly Chromatics down repede, tankati de un warrior, numai de catre hunters+rogues.

Pentru restul pui sa se faca focus fire pe un rogue/hunter. Tanks isi vad de treaba (sunders, taunts, etc) si rogue/hunter alege mob-ul urmator si il omoara restul de DPS.

Cand se aduna mai multi ai un mage care coordoneaza aoe-ul. In rest se face single target cu focus fire, mai ales la inceput.

Pana iti dai seama ce se intampla deja iti si apare "Nefarian landing in 10 seconds"

Oricum, trebuie sa faci in asa fel raid-ul incat sa ai suficient DPS in ambele parti.

Si inca ceva, use your hunters la maximum: Scatter Shot, Concussive, Traps, Feign Death, etc. In lupta asta mie mi se par f. de folos hunters, ei pot scapa un healer care a luat aggro f. usor. Daca scapa un mob, pui hunter's mark pe el si toti hunterii fac focus fire pe ala. Moare in max. 6-8 secunde cu 4-5 hunteri.

In rest totul tine de warriors si mai ales de maximum DPS! In most cases cand se aduna f. multi mobs este rezultatul faptului ca nu ai avut suficient DPS.
Asta nu inseamna ca trebuie sa mergi cu 6 hunters, 8 magi si 10 rogues

Old 21-02-2006, 19:22   #114 (permalink)
Registered User

Gushterul's Avatar

Cred ca esti hunter))
Hunterii nu trebuie sa exagereze cu dps-ul totusi. Daca te focus intr-un mob ai sanse sa il agro si zapacesti dps-ul. In general tab si serpent in tot ce apare in fata + multishoot, fd frost, reload

Problema este ca in raidul lor probabil nu au toti onyxia scale cloak. Si aia cam pune punct oricum la final...

Old 21-02-2006, 19:41   #115 (permalink)
Wanderer

THUNDER's Avatar

Aggro management-ul nu e deloc necesar ba e chiar contraproducitv, mobul oricum o sa moara pana ajunge la tine daca toata lumea face assist cum trebe.

AoE n-am mai folosit de-o gramada de timp. Chiar daca se aduna multi mobi, tot mai repede pica cu foc concentrat si crowd control.

Old 21-02-2006, 19:53   #116 (permalink)
Registered User

maxescu's Avatar

At some point AoE-ul mie mi se pare de baza. Pica aia ca furnicile sub talpa unui elefant :P

Si da, sunt hunter.
Si da, sunt de accord ca hunters nu trebuie sa exagereze cu DPS-ul in the crowd. Si nici aimshot... Mob-ul poate sa moara in timp ce stai tu sa dai un aimshot => you lose DPS. Autoshot crit+Arcane shot = 1500dmg. Enough. Plus multi, serpent si alte alea si deja cuma ziceam vezi "Nefarian landing in 10 seconds"

Old 21-02-2006, 20:30   #117 (permalink)
Wanderer

THUNDER's Avatar

Quote:
Originally Posted by maxescu
At some point AoE-ul mie mi se pare de baza. Pica aia ca furnicile sub talpa unui elefant :P
AoE-ul e doar wasted mana daca DPS-ul e balansat intre cele 2 parti ale raidului. Nu vad de ce l-as folosi daca am doar 3-4 mobi spawnati.

Quote:
Originally Posted by maxescu
Si da, sunt de accord ca hunters nu trebuie sa exagereze cu DPS-ul in the crowd.
probabil d-asta vi se strange musuroiul de furnici

Old 21-02-2006, 20:47   #118 (permalink)
Registered User

Gushterul's Avatar

Daca, daca se assist cum trebuie si se nuke si nu se waste of mana pe aoe aiurea in tramvai, no problems in phase 1, ajungi cu raidul intreg la nefarian.

In phase 2 deobicei totemurile sunt mai problematice si beserkeru. In rest nu e nici acolo problema, depinde f. tare de shamani (sunt horde)) si normal sa ai grija la class calls.

In phase 3 acolo se wipe lumea puternic. Recomand holy water din stratholme pentru incepatori + un hunter cu imptraps pentru frost trap Din punctul meu de vedere, FD cu 1 min inainte, pun Arcane infused(http://www.thottbot.com/?i=40749), la spawn fd/explosive/deterence dupa primele 2 secunde de aoe ale raidului, infused si voley. Daca mai ai si un water o grenada un cristal ceva, cam aia e epix!

Old 21-02-2006, 22:02   #119 (permalink)
CBLT

Cobalt's Avatar

What does AoE stand for ?

Cobalt is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2006, 00:11   #120 (permalink)

stern's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cobalt
What does AoE stand for ?
Area Of Effect

stern is online now    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft

Thread Tools

Posting Rules