![]() |
| | #1 | ||
| Itemstats pentru posting La cererea Tovarăşului Gradu'™ a fost implementat sistemul de Itemstats pe forum, care vă oferă acces direct la stats-urile pentru item-urile din WoW (asta în caz că nu ştiaţi deja )Tag-ul de rigoare este [item ]insert item name here[/ item] - fără spaţii, evident. De ex: [item ]Head of Onyxia[ /item] -> [Head of Onyxia] Enjoy şi raportaţi aici eventualele bug-uri.
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #2 | ||
| [itemicon]Head of Onyxia[/itemicon] asta se face cu tag-urile [ itemicon] si [ /itemicon] ps: ideea am avut-o mai demult, Monstru a insistat si Bossman a facut-o posibila
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #3 | ||
| Banned Join Date: Feb 2007 | [itemicon]Thunderfury, Blessed Blade of the Windseeker[/itemicon] Last edited by Io.Draco; 17-02-2007 at 19:10. | ||
|
| | #4 | ||
| amice, pune numele itemului, pur si simplu, FARA spatiile din exemplul meu asa: [itemicon]Thunderfury, Blessed Blade of the Windseeker[/itemicon]
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. Last edited by Bossman; 17-02-2007 at 19:04. | |||
|
| | #5 | ||
| trebuie sa pui numele complet si corect intre tag-uri exemplu:
|
| | #6 | ||
| Banned Join Date: Feb 2007 | ms colonele | ||
|
| | #7 | ||
|
|
| | #8 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 | [itemicon]Aquadynamic Fish Attractor[/itemicon] mda merge bine Last edited by unknown00; 17-02-2007 at 19:17. Reason: test | ||
|
| | #9 | ||
|
| | #10 | ||
| Banned Join Date: Feb 2007 | Quote: Last edited by Io.Draco; 17-02-2007 at 19:42. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #11 | ||
| Da, văd, e din cauză că plugin-ul ia info-ul de pe alt site, aşa că mai pot să apară probleme... o să văd dacă pot băga mai multe site-uri pe care să le verifice.
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #12 | ||
|
| | #13 | ||
| Banned Join Date: Feb 2007 | Incearca wowhead.com Bossman , se incarca mult mai repede ca allakhazam | ||
|
| | #14 | ||
| [Benediction] [itemicon]benediction[/itemicon]
__________________ You just kinda wasted my precious time. | |||
|
| | #15 | ||
| Quote: | |||
|
| | #16 | ||
| [Dragonfang Blade] merge dar din apcte nu are toata baza de date nu a mers cu reflex blades oricum super tare faza
__________________ Cine mia dat report la ala mic sper sa crape | |||
|
| | #17 | ||
| [itemicon]Stormcaller[/itemicon] la mine nu merge ( | |||
|
| | #18 | ||
| sint vreo 6 iteme care contin "Stormcaller" asa ca e posibil sa nu mearga din aceasta cauza [Stormcaller's Diadem] [itemicon]Stormcaller's Diadem[/itemicon]
|
| | #19 | ||
|
__________________ Vand Ford Focus Ghia, August 2007, Hatchback 2.0 TDCi 136CP, garantie 3 ani live fast, die young and leave a good looking corpse | |||
|
| | #20 | ||
| [itemicon]Deathdealer's Helm[/itemicon] [Deathdealer's Helm]
__________________ +1% dodge | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|