![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| World of Warcraft: Wrath of the Lich King - First Look |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #501 (permalink) | ||
|
Din contra, parca au si spus ca instantele vor fi scurte, tocmai pentru a nu te lua somnu in ele. Cat despre Dk, libertate cred, avand in vedere ca poti sa-ti faci orice rasa indiferent daca ai sau nu un char de lvl 55 sa tina de rasa respectiva. Puteau sa lase ca Dk sa fie doar human sau undead. Dar poate stiu ei ce fac avand in vedere cat de mult conteaza aspectul pentru unii.
__________________ CH + Hero. | |||
|
| | #503 (permalink) | ||
|
Daca e s-o luam dupa ideea ca orice rasa poate fii DK, atunci orice rasa poate fii paladin, shaman ori warlock. How about some undead druids ? Or troll paladins ? Un gnome Dk e pe acelasi plan de ridicol cu un tauren rogue. Nu ma indoiesc ca nu e posibil in mintea celor de la Blizzard, adica orc rogues, come on, 300 pounds of meat stealthing around... But It's just not cool. Mie personal mi se pare o strategie de marketing si pur comericala, altfel nu multa lume ar juca un DK daca ar fi s-o luam dupa lore cu human/dwarves/orcs si undead. Exact cum au facut cu adaugarea Blood Elfilor.
__________________ Remember kids, it's down the road not across the street. | |||
|
| | #505 (permalink) | ||
|
In lore oricine poate fi corupt de Lich King pentru a-l servi , asta include si hipioti cum sunt taureni si night elfi , pitici ridicoli cum sunt gnomii si piticii si chiar si canibalii aia de troli . Deci sa restrictioneze clasa pe rase nu ar fi necesar pentru a respecta povestea jocului de pana acum
__________________ When the Flames settle we shall see who still stands | |||
|
| | #506 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #512 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi | Quote: | ||
|
| | #518 (permalink) | ||
|
taica, conform loreului orice este inviat dupa moarte se cheama dk. Poate sa fie si centaur si murloc, tot dk este. Ca nu corespunde imaginii de arthas in campania wc3 la undead pe care ti-ai facut-o tu despre dk, asta e altceva. Primii care au fost ridicati ca dk au fost order of the silver hand aka paladinii lui uther si knights. Asta evident pentru ca in wc2 astia erau, orcs and humans. Cum lore-ul s-a expandat e idiot sa zici ca un elf sau un troll nu poate sa fie si el resurected ca dk, doar pentru ca nu corespunde imaginii pe care v-ati facut-o voi in timp. Lore wise este foarte ok.
__________________ You just kinda wasted my precious time. | |||
|
| | #520 (permalink) | ||
|
De fapt in mod normal in lore numai cine vrea devine death knight , cum a fost cu Arthas si alti paladini (desi am auzit ca sunt si ceva exceptii) . In fine , comform lorelui si un centaur sau satyr ar putea deveni unul daca Arthas e de acord
__________________ When the Flames settle we shall see who still stands | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|