![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| World of Warcraft: Wrath of the Lich King - First Look |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #42 (permalink) | ||
|
" si la urmatorul adon or sa fie iar o tona de jucatori care or sa renunte" Mda, si alte sute de mii care sa dea join. Ma intreb de ce au sarit de 9 milioane... pentru ca au facut un joc prost?
__________________ [E8400 + Ninja][ASUS P5K][2x1 GB ADATA EE 800+][8800 GT GS][320 GB WD HDD][ENERMAX 370W][940 B][PIONEER DVDRW][ANTEC 1000AMB] | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
De la Blizzcon: "Level cap raised to 80. New skills for all classes. Siege weapons, and buildings that can be destroyed with those siege weapons. Inscription, a new profession, can permanently enhance character spells and abilities. Can mod hairstyles and dances. Northrend will have 5 man, 10 man, 25 man dungeons. Hundreds of new quests. Will include the Death Knight hero class." Mai multe aici: http://pc.ign.com/articles/810/810325p1.html | ||
|
| | #45 (permalink) | ||
| http://www.worldofwarcraft.com/wrath/ - au activat pagina!!! Features * Master the necromantic powers of the Death Knight - World of Warcraft's first Hero class. * Quest to level 80, gaining potent new abilities and talents along the way. * Learn the craft of spell augmentation with the new Inscription profession. * Brave the harsh new continent of Northrend, the icy domain of the Lich King. * Engage in epic siege warfare, deploying mighty siege engines to lay waste to destructible buildings in your path. * Transform your hero's look with new character-customization options, including new hairstyles and dances. * Explore perilous new dungeons filled with some of the deadliest creatures -- and greatest treasures -- on Azeroth.
__________________ Remember Tukayyid! | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 |
mdea ... nici io nu am bani inca d BC ... si ei vor sa mai bage si p asta ... park vad .. ajung 70 cu gear cat d cat decent si tre sa ma apuc iar d strans bani si dupa d lvl ... 4 THE HORDE !!
__________________ | E6400 @ 3.2GHz | Asus P5B Deluxe | Kingstone 2x1GB DDR2 750MHz @ 800MHz | Segate 320GB 7200.10 Sata II 16 Mb | Asus 7950GT 512Mb | DVD-RW Samsung SH-W163 Black Sata | Enermax Liberty 400 W | Recom Backdraft | | ||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
dk nu o sa fie clasa inceputa de la lvl 1 .. faci lvl 80 si daca vrei te apuci de questul de dk .. dupa ce ai facut questul o sa ti creeze un char nou de lvl 60-70 .. un alt/whatever pe care o sa trebuiasca sa l lvl ezi iar pana la 80 totodata au spus ca dk ul nu o sa fie singurul hero class or sa lanseze mai multe probabil si cu alte exp uri si nu numai si nu tre sa ai o anumita clasa ca sa faci dk .. merge cu orice clasa/rasa oricum mi se pare o idee proasta atm sa lanseze cu exp ul asta un singur hero class .. se poate sa si dea singuri in cap si sa se trezeasca cu jumate din populatie dk .. sunt sigur ca o sa fie foarte multa lume care o sa vrea sa incerce ceva nou ( dw/2h tanking no shield involved :P.. mele/caster class .. summoner .. plate user .. + runeuser .. its going to be crawling with dks for shure )source : http://www.wowinsider.com/2007/08/03...on-demo-panel/ si ofc : http://www.wow-europe.com/wrath/
__________________ Screw you guys!....Im going home! Last edited by pr45l3a; 04-08-2007 at 02:29. | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 | nope. A zis lead game designerul wow la blizzcon ca s-au gandit si ei la alternativa asta, dar ca nu li s-a parut normal, a zis ca unora dintre jucatori nu le va conveni ca vor "pierde" caracterul pe care l-au leveluit. DK va fi un alt care se va obtine in urma unei quest line.
__________________ bleah | ||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
Ma uit la trailerul ala si nu stiu daca sa rad sau sa plang. Quote:
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. A person is never happy except at the price of some ignorance. It is impossible to defeat an ignorant man in argument. | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
E o porcarie ordinara. In primul rand, level 80 va insemna sa-ti anuleze a doua oara tot progresul - itemele verzi vor fi din nou mai bune decat epicele actuale. Si deoarece in WOW "you are what you wear", ce motiv mai am eu, casual player care tocmai am ajuns la 70, sa mai joc acum ? Nu bag raiduri, n-am timp, si atunci ce sa fac ? Rep grind ? La cele 10 ore/saptamana pe care le joc eu, voi ajunge exalted cu faction x cu o luna inainte de noua expansiune si epicele pe care le voi putea cumpara atunci vor deveni vendor thrash pe la level 73. La fel si cu pvp-ul. In rest, ce anume imi aduc in plus cele 10 noi levele ? De la level 60 la lvl 70 am castigat exact 5 abilitati noi pe shamanul meu. Pentru 5 spelluri sa cumpar o noua expansiune ?!
__________________ Biblia este intocmai ca un om: daca o torturezi suficient va spune orice vrei tu... | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 | Quote:
Presimt ca e primul tau MMO , asa functioneaza expansionurile, cele vechi nu mai sunt folosite si inlocuite de cele noi, incepe sa le fie frica de competitie si daca nu o sa poata sa aduca content destul sa ii satisfaca pe toti nu o sa aiba succes, dupa cum a zis si Mike Morhaime, in primele 24 de ore au vandut mai multe copii de BC decat au vandut alte jocuri intr-o luna, atata timp cat curge banu si competitia e low, o sa isi pastreze reteta de leveling si 5-man + rep grinds pentru casuali si instante de raid pentru restul de 1%.
| ||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Ori se plictiseşte omul la max lvl, ori îi bagi încă ceva de făcut. Ce mă dezamăgeşte e trailerul. Cred că e primul de genul ăsta care pare făcut la plesneală, cu engine-ul jocului.
__________________ Argh, they deleted my post, my little precious. They stole it from us, lamer, lamer. Ugly, bad moderators. We hates moderators! They are so many. But we write again, hundreds of posts. Yeah! ©Cayenne | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Iar o sa fie bataie cand o sa apara addonul ? adica prea putine dvd-uri pt. Romani? )
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|