Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft

Notices

Thread Introduction
World of Warcraft: Wrath of the Lich King - First Look

Reply

Thread Tools
Old 08-08-2007, 13:51   #101
Registered User

zacusca_man's Avatar

Quote:
Originally Posted by MagicB View Post
Eu is tare curios cum o sa modifice fight-ul de 4h sa il faca accesibil la 25man, era nasol si inainte sa bagi 8 tanci in 40 (da da stiu ca se putea si cu 6 da tot naspa era) + KT sa nu mai necesite 5 priests pt faza3, fiindca sa fortezi necesitatea a 5 priests din 25 de membrii in raid e iar o idee tampita.
2 sp+3 holy?

zacusca_man is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2007, 14:29   #102
Registered User

MagicB's Avatar

de ce ai lua 3 holy priests cand mai ai de luat si resto druid+ resto shaman + holy palas ... si oricum mai mult de 7 healeri dedicati nu porti dupa tine si cam 2 palas vrei sa ai + 2 shamans daca ai de unde ... parerea mea. (poate in BT say Hyjal o fi trebuind mai mult de 7 dedicati, nu stiu).

C.F. Gauss

MagicB is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2007, 15:27   #103
Registered User

zacusca_man's Avatar

da dar asta nu inseamna ca ai un setup care nu e ok...3 holy 2 paly 1(2) shammy si 1(0) drood resto.

zacusca_man is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2007, 15:32   #104
Registered User

MagicB's Avatar

Nu am zis ca nu e ok ... dar e nasol sa trebuiasca sa lasi oamenii out doar pt ca un anumit encounter IMPUNE sa ai X de o anumita clasa... de fapt sa vezi distractie daca nu ai online aia X minim necesari. Cam asa a fost si cu 4h, encounter-ul in sine nu era greu... era greu sa gasesti 8(ok chiar si 6) tanci echipati pt encounter-ul respectiv.

C.F. Gauss

MagicB is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2007, 15:36   #105
Galaxy Commander

Azmodan's Avatar

WoW Characters
or sa modifice luptele si numaru de adds.
singuru care tre sa fie modificat esential e 4HM. acolo trebe sa schimbe radical mecanica, pt ca sa fie facubil cu 4 tanks (care si asa e mult pt 25 man raids)

Remember Tukayyid!

Azmodan is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2007, 15:40   #106
Registered User

Laur_a's Avatar

WoW Characters
Poa' în loc de 4h face 2h sau 2,5h ca să fie proporţional cu 25man... 0,5 ăla poa' să fie şi un pitic călare pe un ponei.

Laur_a is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2007, 15:55   #107
Registered User

Quote:
Originally Posted by fb007ro View Post
fac pariu cu oricine ca apare foarte repede expasionul, warhammer bate la usa
Acesta este unul din zvonurile care au circulat se pare la Blizzcon. Si cum Warhammer e in beta ....

Last edited by etre; 08-08-2007 at 17:09.

etre is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2007, 16:24   #108
d2 maniac

R3ap3r[kt]'s Avatar

WoW Characters
poate o sa lase la fel dar sa adauge niste npc sa ajunte ? cel putin la tanking part ? no flame pls :P

R3ap3r[kt] is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2007, 16:54   #109
Registered User

Scootie's Avatar

WoW Characters
Voi chiar credeti ca veti intalni aceeasi bosi in Naxxramas? Fiti seriosi!

Scootie is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2007, 17:08   #110
Registered User

Din moment ce KT nu "moare" se presupune ca ne-am mai intalni cu el iar, da ar fi cam boring restu sa fie aceeasi .

royo is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2007, 17:42   #111
Registered User

Poate asa apuc sa vad si eu ceva mai mult din Naxx. .... Oricum , multi jucatori de top au un sentiment de nostalgie cand se gnadesc la Naxx. Cred ca acesta este si motivul pentru care Blizz face un remake.

Anyway, la cele 3 lvl 70 charuri ale mele , din care 2 relativ bine echipate reset si de la capat mi se pare o porcarie. Doresc content nou, dar nu in acest mod. Nu aruncand totul la gunoi.

Blizz a tunat instantele in jurul guildelor bune. Cred ca e semnificativ faptul ca probabil mai putin din 2-4% din populatia WoW a apucat sa-l omoare pe Illidan. Modul lor de a rezolva situatia consta in promisiunea ca in WoLK toti o sa avem ocazia sa interactionam cu Arthas. Grozav ce zic.
Guilda noastra face 2 raiduri de 25 pe sapt, si alte 2 zile Karazhan. Unul din cele 2 raiduri este in Gruul. Asta ne lasa efectiv doar un raid in alta instanta serioasa. O guilda precum Nihilum intra 1 sapt in instanta si nu mai iese pana nu matura tot. Normal ca au progres, oamenii nu se schimba de la un raid la altul. Eventurile nu se uita de la o sapt la alta... etc. Nu mai zic ca au feedback de pe serverele de test. Sa tunezi o instanta dupa nivelul de joc al celor din DnT / Nihilum / Forte .... reprezinta o tampenie. Ce imi trebuie mie expansion cand eu la fel ca majoritatea jucatorilor de WoW nu am apucat sa vedem nici macar interiorul la BT !

Mecanismul de avansare in PvE ar trebui regandit.

Asa cum se arata situatia acum in BC sunt relativ multumit. Diferentele de gear intre jucatorii de top si baza sunt relativ mici comparand cu situatia de dinainte de BC. Spre exemplu, zilele trecute am batut in 3 vs 3 pe un alt parlit o echipa full epics dintr-o guilda foarte buna de pe server. Asta este multumirea unui casual ca mine. Sistemul PvP permite oricui sa obtina un gear decent astfel incat sa nu se faca de ras.

Oricum , tare imi este frica ca ajungem in situatia de anul trecut cand in apropierea expansionului toata lumea o freca la rece in PvP, guildele isi luau disband, multi se lasau de joc, etc ...

Reroll total in termen de sub 1 an mi se pare prea mult.
Daca nu ar fi introdusa DK class (de cand m-am apucat de WoW ma gandeam ca ar fi cool sa putem juca aceasta clasa) , mai mai ca m-as lasa de joc.

Acum sunt la stadiul in care ma gandesc la care char sa-i fac prima data lvl -up si sa farmez gold/honor/arena points astfel incat sa ma echipez direct la 80.

Dintre warrior, rogue si warlock voi ce ati alege ?

Old 08-08-2007, 17:53   #112
Registered User

Umbra's Avatar

Ce conteaza ce alegi, oricum vrei sa iti faci DK la 80, nu?

Restu sunt mofturi. Gandeste-te ca ridicarea lvl-capului face ca cei ca tine si chiar si mai amarati sa vada end-game content fara sa trebuiasca sa piarda nopti intregi in raiduri obscure. Eu cred ca 5-man Naxx suna great, mai ales pentru cei care nici acum la 70 nu au apucat sa vada instanta. De asemenea un 10-man BT, pentru cei care vor sa il vada pe Illidan la fata fara prea multe complicatii.

Eu cred ca, dimpotriva, au inteles pericolul de a lasa jocul sa lancezeasca si acuma baga mare cu expansions (chestie care trebuia sa se intample inca din primul an). Personal abia astept noul content, noua meserie, nu mai zic de DK. Resetul nu ma deranjeaza cu nimic, ba mi se pare o noua sansa de echilibrare pentru cei care au ramas in urma atat cu gearul cat si cu ghildele.

Umbra is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2007, 17:59   #113
Hattrick, Inq.

El Torque's Avatar

WoW Characters
Eu am avut rabdare sa ma uit peste panelurile importante de la blizzcon. Partea cu Naxx nu e deloc sigura, ei (Tigole & gang) au zis ca le-ar placea sa o reactiveze pentru ca au muncit foarte mult la ea, bla-bla, si pe urma Naxx s-ar potrivi in Northrend.

Data la care va fi lansat este pura speculatie btw, singurul raspuns oficial a fost ca o sa apara "when it's ready" Ma indoiesc ca va fi early 2008, pana atunci au confirmat ca trebuie sa ajungem la 2.4 si mai vine o instanta 25-man care va fi mai grea ca BT (probabil o sa fie ceva cu Blood Elves, legat de Well of Eternity). Plus Zul'Aman.

In plus, multe din chestiile anuntate pentru expansion inca nu stiu nici ei cum or sa le faca. Mai au mult de lucrat. Iar daca tin eu bine minte BC a fost anuntat inca din start cu data de lansare certa, faptul ca aici o scalda inseamna ca o sa traga din nou de timp cum au facut de obicei

Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde.

El Torque is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2007, 17:59   #114
Registered User

DK are sa reprezinte un moft. Considerand faptul ca nu trebuie sa-i faci lvl up de la 0 la 80 cred ca 70-80% din jucatorii de wow au sa faca unul macar de curiozitate. Semnul de intrebare consta in dificultate questurilor. Oricum, daca nu implica raid content nu e nimic ce nu se poate realiza cu bani/ambitie/timp/

De aici si gold farmul de care vorbeam mai sus.

PS: pt El Torque

WotLK se afla in lucru de cand s-a lansat TBC. Eu cel putin stiam de expansion de 2-3 luni. Zvonurile au transpirat pe net, nu e ceva nou si neasteptat. Se stia chiar si faptul ca implica Northend si Arthas.

Oricum, pe unde am citit, toti care au fost la Blizzcon au sentimentul ca expansionul bate la usa si tind sa-i cred. In ce priveste stadiul contentului, faptul ca au avut prima instanta si zona de start gata de test la Blizzcon spune multe.

Old 08-08-2007, 18:37   #115
d2 maniac

R3ap3r[kt]'s Avatar

WoW Characters
nu ai cum sa faci 5 men naxx chair daca e lvl 60 pt ca sunt anumite clase care iti trebuie neaparat

@etre au si zic cei de la blizz ca BT , naxx etc nu sunt facute ca sa le vada tot poporul daia au facut kara si acuma fac ZA . iti dai seama cear insemna sa se opreasca contentu ca sa vada o ghilda de casual illidan ? ar insemna ca juma din ghilde sa se lase de joc ca nu au ce face

R3ap3r[kt] is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2007, 19:03   #116
Registered User

Inclin sa-l vad situatia PvE-ului la fel ca etre. In plus incerc sa-l ajut cu un pic de aritmetica :

Quote:
Originally Posted by etre View Post
Blizz a tunat instantele in jurul guildelor bune. Cred ca e semnificativ faptul ca probabil mai putin din 2-4% din populatia WoW a apucat sa-l omoare pe Illidan.
~ 40 ghilde l-au omorat pe Illidan (date Bosskillers.com)
~ 40 jucatori in fiecare ghilda din cele de mai sus l-au omorat pe Illidan (maxim)

Hai sa rotunjim in sus la 50 ghilde cu 50 jucatori care au l-au omorat pe Illidan

Sunt 9.000.000 jucatori activi WoW. Sa zicem ca 1 milion sunt farmeri & bots si ca avem 8.000.000 jucatori reali.

(50 x 50 jucatori) / 80000000 jucatori * 100 -> 0.03% jucatori l-au omorat pe Illidan !!!

Urmarind acelasi tip de rationament si considerand attunement-ul pt BT, 0.25% din jucatori au intrat macar in BT.

GG Blizzard!

Scoaterea necesitatii attunement-ului pentru SSC si TK a dat un mic avant PvE-ului. Din pacate anuntarea expansion-ului acum, cat oamenii au inca proaspat in minte reset-ul venit cu cu BC-ul, va duce si mai mult la reorientarea PvE -> PvP. /cry

POWER is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2007, 19:19   #117
Registered User

Burghy's Avatar

WoW Characters
Voi chiar credeti ca ei nu stiu ce fac? Chiar vi se pare ca au ajuns la 9.000.000 subscribers dintr-un noroc chior?

Burghy is offline    Reply With Quote
Old 09-08-2007, 03:29   #118
Registered User

Sunt convins ei ca stiu ce fac ei. Ca lucrurilea astea nu sunt o intamplare.

Nu stiu ce fac eu in schimb...

POWER is offline    Reply With Quote
Old 09-08-2007, 08:33   #119
Galaxy Commander

Azmodan's Avatar

WoW Characters
nu ai cum sa multzumesti 9 milioane de oameni.
pur si simplu nu ai cum. sunt tari care au mai mica populatia.

Remember Tukayyid!

Azmodan is offline    Reply With Quote
Old 09-08-2007, 09:02   #120
Registered User

vicente's Avatar

Quote:
Originally Posted by fb007ro View Post
fac pariu cu oricine ca apare foarte repede expasionul, warhammer bate la usa
Va aparea cu siguranta pe la jumatea anului 2008 si in legatura cu warhammer, nu vad ce probleme ar putea sa le creeze celor de la blizzard Mai bine zis , Aion le va da putina bataie de cap celor de la blizz !

vicente is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft

Thread Tools

Posting Rules