![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Anual Quiraji
cred ca asa se scrie... nu stiu sigur ce e asta dar stiu ca e un eveniment anual pe serverele de wow. in timpul acestui eveniment... apare unu ... lieutenant Quiraji... sau asa ceva prin Barrens... si e lev 28 elite... si daca il omori ai cam 30% sanse sa iti pice un item blue binds when use... de exemplu gun ... waist... shoulder... adica niste chestii super rare. faza e ca eu l-am cautat pe serverul meu Balnazzar calare pe priestul meu de lev 42 ... ca sa fac rost de blue items pt wariorul meu de 29 care mai are doar vreo 2-3 iteme verzi... si bineinteles ca nu l-am gasit. multi spun ca nu exista... stie cineva mai multe? si in special daca mai apare pe Balnazzar vreodata... si cand?
__________________ Powerbook g4 1,5GHz 512ram + tuner + lcd tv 33" Am un barton pe Ga-7n400L 512ddram, 5900xt, maxtor 80 giga si 21''/14'' dvd-rw LG,Altec S2221 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
mda si e si imbecil pe deasupra. Prietene cauta si tu conceptul BOP in jocul asta. Auzi omu vine cu priestu sa isi ia iteme pentru warr. Mare ti-e gradina. Nici nu stiu de care dintre tembelismele scrise sa ma iau intai, postul e 100% retardat. Mai bine renunt.
__________________ You just kinda wasted my precious time. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "putin dar temeinic" C.F. Gauss | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
ok.... sa inteleg ca pe balnazzar s-au deschis portile... ma intreb... pot sa imi exportez dor caracterul lev 29 war pe un server nou creat in care nu s-au deschis portile? ... si apoi... daca e sa mi-l aduc inapoi in balnazzar? si cam cat m-ar costa si apropo... ar fi fost cam stupid sa alerg cu war lev 29 prin tot barensu... dupa un elite lev 28 + vreo 3-4 baieti care il inconjoara... in loc sa vin cu un priest calare si sa i o dau imediat apoi sa imi trimit itemele la war important e sa fie ca daca e... vin si cu waru si cu un boost lev 70 ... si de nu il urmaresc pana cand imi da toate itemele
__________________ Powerbook g4 1,5GHz 512ram + tuner + lcd tv 33" Am un barton pe Ga-7n400L 512ddram, 5900xt, maxtor 80 giga si 21''/14'' dvd-rw LG,Altec S2221 | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "putin dar temeinic" C.F. Gauss | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Cine mia dat report la ala mic sper sa crape | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Nirriti Join Date: May 2004 |
Nu inteleg de ce vreti sa stricati bucuria omului .Sigur ca poti face asta .Adica sa-l cauti cu priestul tau prin tot "barensu "( am auzit mai nou ca umpla si prin Durotar ) sa-l omori si sa-i iei itemele care iti vor da un avantaj imens la war-ul de 29 cu care....in fine nu stiu ce vrei sa faci cu ala.
__________________ Bonum vinum laetificat cor hominis Semnatura colorata este rea, foarte rea.... | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi |
cred ca mai repede dai de elitele astea rare, decat de sergentul ala http://www.wowhead.com/?search=Alliance+Outrunner | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
cam varza... nimic albastru pe ei hai sa va spun de ce am nevoie de itemele alea pt war 29... pt ca ma duc in wg cu el... si pt ca singurele iteme verzi pe care le mai am pe el sunt shoulders si waist... si aceste 2 iteme albastre nu se gasesc la ah... se gasesc doar la bosul asta... sau daca omori vreo 3000 de mobi de un anumit fel.
|
| | #20 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi |
Daca, dupa ce iei itemele care le vrei, nu ai cel putin 2400 health+enchanturi unbuffed, nu ai ce cauta in bg-uri ![]() sa stii ca se mai ajunge si la cel putin 2700hp+enchanturi, unbuffed. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|