Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 13-07-2008, 02:40   #601 (permalink)
Nick anterior: Keeper_Gismo

gismo's Avatar

Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi
WoW Characters
Quote:
Originally Posted by m-m-c View Post
Pentru cei interesati:
MLG Orlando WoW 3v3 LIVE STREAM:
http://tv.gotfrag.com/

pretty fun to watch
Nice! No addon installed, just plain old WOW UI.
Pure skillz !

gismo is online now    Send Message via Xfire to gismo Reply With Quote
Old 14-07-2008, 11:25   #602 (permalink)
Registered User

Laur_a's Avatar

WoW Characters
Frate adevărat skilat nu e cu "just plain old WOW UI" ci "just plain old WOW" se cheamă când joci şi fără UI, adică numai din săgeţi şi macrouri de tastatură cu ecranul curăţit de tot cu ALT-Z.
La început am crezut că e nejucabil fără UI şi fără nici un scris pe ecran, doar pentru o imersiune maximală în joc, asta în anii în care am jucat pe server RP, Moonglade, am încercat acest lucru şi surpriză, e perfect jucabil. Te ajută foarte mult însă să ai vechime, adică să cunoşti jucătorii, NPC-urile, mobi/spellurile din vedere, după sunet, DPS-ul lor.
Cel mai frustrant lucru este faptul că viziunea lui nu se modifică odată cu scăderea HP-ului, nu se blurează/întunecă imagine de exemplu, şi nu ştii niciodată dacă următoarea lovitură te duce sau nu la GY.

Îţi dai seama ce efect are un astfel PVP movie cu ecranul total limpede, fist person, acolo e clasă, şi să nu credeţi că e ca şi cum ai fi orb fără addon-uri de cooldown-uri sau enemy cast bar, am devenit noi prea dependenţi de ele.
Pe vreumuri în early Guild Wars unde dacă nu vedeam faptul că inamicul face un gest minor cu piciorul ce însemna startul unui rapid spell nu se chema că fac PVP.

Să joace WoW first person, cu ecranul gol de nume, interfeţe şi addonuri. Ăla e pure skillz nu clicker-ul... Bineînţeles că îţi trebuie o anumită doză de masochism să joci WoW astfel.

Laur_a is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2008, 14:00   #603 (permalink)
Registered User

XERXES^'s Avatar

WoW Characters
partile ecranului se fac rosii cand ai viata mica :P in rest, e perfect jucabil, insa nu stii anumite chestii despre adversar (de ex. daca are DoT pe el, ca sa dai blind/sheep )

XERXES^ is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2008, 14:46   #604 (permalink)
Registered User

Laur_a's Avatar

WoW Characters
Mă refeream la înroşirea cumva graduală on screen ca să ai o imagine cât de cât clară, când eşti la 50% de exemplu. Iar dacă ai toate detaliile la maximum poţi recunoaşte existenţa dot-urilor cel puţin pe ale unui warlock... Mira-m-aş să existe dot fără efect vizibil pe targeth. Problema nu este absenţa efectului vizual ci a folosirii aceluiaş efect pentru spell-uri/dot-uri total diferite... Exemplu care-mi vine în minte că-l foloseam des este Hearthstone-ul şi creearea Marrowgrain-ului, creeare pe care o făceam în instanţe să bag groaza în team că mă teleportez.

Laur_a is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2008, 18:01   #605 (permalink)
d2 maniac

R3ap3r[kt]'s Avatar

WoW Characters
cum dai heal Oo

R3ap3r[kt] is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2008, 18:13   #606 (permalink)
Black Shaman

m-m-c's Avatar

WoW Characters
Greu, eu fara Grid am facut doua wipes intr-un 5 men. Dar cu siguranta te obisnuiesti daca nu ai alta alternativa
Aiurea ca acel default party frames de la Blizz nu poate fi dus oriunde vrei tu pe screen.

m-m-c is offline    Send Message via Google Talk to m-m-c Reply With Quote
Old 14-07-2008, 18:37   #607 (permalink)
Registered User

maxescu's Avatar

In Warhammer ai Layout Editor si poti sa muti, sa maresti, schimbi fonturile, etc... Faci ce vrei cu interfata.
Nici eu nu am inteles de ce Blizzard nu a implementat o chestie asemanatoare...

maxescu is offline    Reply With Quote
Old 23-07-2008, 23:19   #608 (permalink)

gismo's Avatar

Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi
WoW Characters
Salut.

Mi-am facut un paladin full merc + vindicator ( gotta love bg in the 60-69 bracket ) si am decis sa incep arene. Fac arene cu un rogue full merc. Nu am mai deloc experienta in arene, doar pe ce ma bazez din bg-uri.
Am 9400 hp, 9600 mana fara BoK, 1174 healing, 308 resi si 194 mana regen while not casting, 92 mana while casting cu BoW, 20% spell crit si 25% spell crit chance pe holy
Asta e specul care-l folosesc http://www.wow-europe.com/en/info/ba...00000000000000

Pana acuma, am invatat asa:
Sa dau Judgement of Justice pe Druid
Sa dau blessing of sacrifice pe coechipierul meu daca intalnesc un mag, rogue, hunter
Sa dau fake healuri, ceea ce e cam greu

Ceea ce vreau sa stiu cel mai mult, este cand e bine sa imi dau bubble ? cand am 1/2 health, 1/4 ?

Ce sfaturi imi puteti da despre healing in arene ca paladin, va rog ?

Mersi !

Old 23-07-2008, 23:44   #609 (permalink)
Registered User

Burghy's Avatar

WoW Characters
Mult calm sau reroll druid.

Burghy is offline    Reply With Quote
Old 24-07-2008, 10:24   #610 (permalink)
Registered User

Gismo , din ce zici tu acolo deduc ca nu ti-ai facut inca enchants.
Doi la mana, ai ales o clasa grea pt 2v2.

etre is offline    Reply With Quote
Old 24-07-2008, 13:05   #611 (permalink)
Registered User

pr45l3a's Avatar

Quote:
Originally Posted by maxescu View Post
In Warhammer ai Layout Editor si poti sa muti, sa maresti, schimbi fonturile, etc... Faci ce vrei cu interfata.
Nici eu nu am inteles de ce Blizzard nu a implementat o chestie asemanatoare...
nu e timpul pierdut se poarta imprumuturile de genu

pr45l3a is offline    Reply With Quote
Old 24-07-2008, 13:16   #612 (permalink)

gismo's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by Burghy View Post
Mult calm sau reroll druid.
De abia am trecut 70, de 2 zile pana acuma am reusit pe gloves +35 healing and 12 dmg, wrist +30 healing 10 dmg si 12 int pe shield si golden spellthread pe pants.
Nu am nici reputatie pt head. + ca mai am unele iteme de lvl 60-90 ( back + 1 inel )

Old 31-07-2008, 13:37   #613 (permalink)
Oka
R3sp3kT

Oka's Avatar

d-aia nu mai ai gold

Oka is offline    Reply With Quote
Old 04-08-2008, 05:15   #614 (permalink)

gismo's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by Oka View Post
d-aia nu mai ai gold
e pe alt server. :P

Old 07-08-2008, 13:20   #615 (permalink)
forever yellow skies

rakware's Avatar

WoW Characters
Salsa, mi-am tras si eu un char pt arene, druid resto 8/11/42 joc impreuna cu un prieten rogue shadowstep ce foloseste claws. Gearul amandurora cam lasa de dorit (blues+merciless).
Anyway am niste probleme ca sa zic asa
rating cam pe la ~1400

1. hunter/drood
a. daca stam pe hunter s-ar putea sa castigam, poate moare hunterul, poate ramane druidul fara mana, insa acest "s-ar" putea e cam 50% ...
b. daca stam pe druid hunterii de obicei se intorc impotriva mea, caz in care pierdem 90% din cazuri pentru ca ma haituieste ala pe toata harta cu jdemii de stinguri, shoturi si alte cele si reuseste sa ma omoare inainte ca roguel meu sa omoare druidul lui

2. mirror match rogue/druid
a. de obicei rogue vine tare pe mine si nu reusesc sa fug de el (chiar daca ma ajuta si rogul meu) si astfel eu fug, roguel advers da in mine, roguel meu da in roguel advers. Daca imi ies feral chargurile ok sau ramane druidul advers fara mana castigam, altfel nu
De exemplu am avut un meci in care rogul meu a dat 120k dmg si adversarul 30k dmg, si totusi am pierdut.

3. rogue/rogue mi se pare imposibil de batut

sfaturi and shit ?

rakware is offline    Reply With Quote
Old 07-08-2008, 21:21   #616 (permalink)
Registered User

WoW Characters
1.La druid gearul conteaza enorm , mainu meu e rogue si singur omori fff greu un druid in mic S3-S4
2.vezi partenerul tau(rogul) sa nu spameze hemo asa ca sa se aflte in treaba , daca da dmg constant druidu se vindeca f usor , ideea e sa ii dai un expose armour apoi ai 30 de sec sa il prinzi intr-un cheap shot de 6 sec cand e in casterform. , apoi (chiar daca ai bleeduri pe tine) poti sa dai vanish garotte , premed vanish garotte , cam asta e nukeul de 10 sec , apoi daca apuca sasi dea hoturi druidu tre sa dea cyclone la celalalt druid sa nu se vindece.
3. ca sa tii rogue depoarte de tine e relativ simplu , cand isi da sprint cyclone , abolish poison si root cyclone , in afara de clos nu are cum sa scape din root (poate vanish ) dar isi foloseste cooldownu de garote(vezi sus) deci e in avantajul tau. deci 1 rogue pe tine nu e asa grav , cu 2 rogue e naspa stai bear form si ai grija sa folosesti trinketu cand trebuie.

Acum problema mea , disc priest + rogue + mage
Avem problema mari contra heavy melee team (warior + shaman + rogue ) winfury procs rup priestu in 3 , daca supravietuim la inceput e usor dar e ff greu la inceput
Si drain team druid + disc priest + hunter , am pierdut cred 100 de puncte intro seara , am incercat cam orice dar daca druidu e bun cand miam terminat cooldownurile ma tine numa root - cyclone , si nu apuc sa fac dmg consistent , priestu lor numa mana drain stie , hunteru numa viper sting (sau cum se cheama ala de drain mana) si cu cat se prelungeste meciul cu atat scade sansa nostra de a castiga.

Si o intrebare ipotetica rogue + mage au vreo sansa impotriva la druid + warlock , niciodata nam castigat impotriva setupului acesta

Daemoneyes is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2008, 16:35   #617 (permalink)
Registered User

MagicB's Avatar

Quote:
Originally Posted by Daemoneyes View Post
Si o intrebare ipotetica rogue + mage au vreo sansa impotriva la druid + warlock , niciodata nam castigat impotriva setupului acesta
Daca reusesti sa ii omori repede potaia si sa isi ia CC lock-ul cat timp capaciti la druid ... dupa care switch pe lock (in momentul in care scapa de cc si incepe sa dea cu fear) ... deci ping-pong ... teoretic

C.F. Gauss

MagicB is offline    Reply With Quote
Old 20-08-2008, 08:58   #618 (permalink)
Registered User

Rogul tau treb sa ia lock-ul rapid pana sa te gaseasca celalalt rog. Ideea e sa nu lase nici un fear sa fie castat pe tine, chit ca pt asta treb sa-si dea toate CDs.

etre is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2008, 23:58   #619 (permalink)
Registered User

au toate sansele din lume , cc pe warlock , asta-nseamna sap/blind/sheep si nuke pe druid , druidul cu wound/crip poisons nu resista , mai ales ca-l prinzi destul de usor cu deadly throw si magul banuiesc ca e frost , dati nuke pe druid , adica cs/ks/silence/kick/vanish&cs repede turnati usor un druid..acum depinde si de iteme si de play style totul e sa stii sa joci , am vazut ca majoritatea cred ca arena e piatra-foarfeca-hartie dar nu prea e asa , conteaza cum stii sa joci , eu zic ca warrior/paladin ruleaza , nu prea sunt combouri care sa-i faca fata , la 2v2 e greu daca e dd/healer pentru ca un dd toarna foarte greu un healer singur , mai ales paladin , daca-r da in warrior ar fii nub ca i-ar da spam rage si-ar da spam skills si atat ar fii mno asta e parerea mea astept alte opinii , eu am jucat 2563 rating , the highest inainte sa-nceapa s3 acum 1-2 parca cand m-am lasat , Warlock/rogue

Bondo is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2008, 23:21   #620 (permalink)
Registered User

raculeeeee! daca te aude ulyse de ce zici tu referitor hunter vs druid te ia la palme urs urs si urs dupa colt tip top

micus is offline    Reply With Quote
Advertisment
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft

Thread Tools

Posting Rules