![]() |
| | #101 | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara | O chestie care ma agaseaza la maxim... cum dreq se face acel macro de lock care pune pe tine 4-5 curse-uri instant?! Eu stiu ca nu e posibil asa ceva din cauza global cd, insa tot timpul cand dau de un alt lock in bg/arena, se intampla la fel :/ Pur si simplu le pune pe mine instant dupa care hp scade in mare viteza, nici nu mai reusesc sa dau dispel la toate (asta cand joc cu magu). Deci, daca stie careva acel macro, pls share. | ||
|
| | #102 | ||
| da: /push 1 /push 2 /push 3 /push 4 and so on you got it?
__________________ CH + Hero. | |||
|
| | #103 | ||
| Actually nope, didn`t get it ... si m-ar interesa si pe mine pe lock ... acum incerc sa mai invat sa joc pe el ![]() Eu am un macro cu castsequence dar ala ia 3 gcd's sa puna dots.
__________________ "putin dar temeinic" C.F. Gauss | |||
|
| | #104 | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara | Push pe dreq... chiar nu am chef de katerinka. E instant, am fost foarte atent la asta. Pur si simplu se umple ecranul INSTANT cu 4-5 curse-uri. Castsequence nu merge, am incercat N variante, citit tone de macro-uri pt lock si tot nu imi dau seama cum dreq se face. Global cd e undeva intre 2-3 secunde/cast, deci pt a pune 4 curse iti ia ceva timp, push ori macro. Sincer, nu cred ca e ceva prea ortodox si treaba asta ma scoate din sarite foarte tare. Deci, macroul ala face cam asa: amplify curse + 5 curse instant + ma trimite la plimbare cu fear. Pana se termina fear, sunt ghost. E incredibil de enervant, iar in 2v2 e un dezastru... totul se termina in 30 secunde maxim :/ | ||
|
| | #105 | ||
| GCD e de 1.5 secunde. Si nu, nu poti pune 4-5 doturi instant, pur si simplu nu se poate de la 2.0 incoace. | |||
|
| | #106 | ||
| Magnum, poate ai tu lag... sau nu faci diferenta dintre un trash debuff si un dot... sau poate n-ai inteles nimic din jocul asta... | |||
|
| | #107 | ||
| Magic, cu ce spec faci tu arene?
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #108 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Nu merge sa pui mai multe dots instant. Nici nu luati in considerare ideea ca nu merge. Fiecare spell declanseaza global cd. Si ideea de macro e gresita. DoT-urile au durate diferite si in orice caz nu vrei sa le improspatezi pe toate doar pt a pune un dot din nou. Mai mult , uneori o sa vrei sa faci tongues sau CoEx .... si nu se merita sa aplici CoA pt a inlocui apoi cu alt curse. Per total nu e mana eficient sa folosesti un macro. Daca ar fi sa fac ceva, gen 1 button spam, ar fi ceva de genul : /petattack /castsequence reset=target/combat Corruption, Siphon Life, Curse of Agony Mai multe informatii gasesti aici : http://www.wowwiki.com/Useful_macros/Warlock | ||
|
| | #109 | ||
| Tinand cont ca momentan am un gear de cocos ... am facut un specc de full demo cu nightfall asa cat de cat mai am o vaga sansa sa bat rogues (pet-ul ala face destul de mult dmg pe ei as zice). La ce simt lipsa momentan e CoEx ... dar asta e pana imi inving lenea si ma apuc de grind serios pt toate honor rewards e bun si-asa ![]()
|
| | #110 | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara | Eu nu sunt pvp fixed, insa mai intru din cand in cand cu magu pe un BG ori arena.. just for fun si nu gear hunger. Sa explic mai in detaliu: intru cu magu meu in 2vs2 impreuna cu un paladin (ally side). Deja in prima secunda iau acel set instant de dot/debuff + fear si in 10 secunde raman fara 7k hp cat tine fear. Horde side:troll priest + UD lock. Eu chiar nu am chef si timp sa fiu luat la stho de nimeni aici, daca puteti sa dati sfaturi e oke, daca nu, /resist. Nu am facut screen la combat log pt ca nu credeam ca e atat de imposibil, insa la next encounter o sa fack. Merci pt nimic. | ||
|
| | #111 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Nu cred ca e intentia cuiva sa te ia la misto .... dar ce zici tu este realmente imposibil. Probabil doar o impresie gresita a ta. Acum, poti sa pricepi sau poti sa fii capos, your choice. | ||
|
| | #112 | ||
| Quote:
| |||
|
| | #113 | ||
| Magic, eu ramasesem cu imresia ca si arenele tot cu druidul le faci :P Pentru ala ma interesa. Quote:
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #114 | ||
| Quote:
![]() La druid merg pe 8/11/42, am fost tentat la un moment sa merg pana in IS pe balance dar imi place prea mult empowered rejuvenation ca sa renunt la el. Dupa ultimul respecc (marti fac ZA ca si feral deci o data pe sapt imi dau respecc pt asta) imi arata cam asa specc-ull: http://www.wowhead.com/?talent=0zjZVMhoZVMItcq0xsx In esenta am renuntat la un punct in Nature's Focus pt OOC ... nu de alta dar e bun sa mai am un buff in plus ... la cat dispell e in joc zic eu ca merita. Foarte interesanta e variatia de 8/11/42 pe care o foloseste cel mai bun resto drood pe care il stiu ... omu asta joaca extraordinar, am invatat si inca invat destule de la el http://eu.wowarmory.com/character-ta...meriss&n=Deloz
|
| | #115 | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara | Quote:
Sincer, imi pare extraordinar de rau ca nu am ales horde side.. e incredibil cat de selfish pot fi cei din alianta... chiar ii urasc. De asta si pierd atat de usor in BG &arena. Recunosc... cand intalnesc un horde aiurea, il ajut. Ca el imi da kill dupa... e alta poveste. Insa sunt pve based. | ||
|
| | #116 | ||
| io zic sa nu incerci mare lucru in arena cu gear de pve, macar sa ai juma-juma banuiesc ca nu ai nici trinket de removing impairing effects
__________________ CH + Hero. | |||
|
| | #117 | ||
| Quote:
o sa vezi ca nu mai pici asa de repede acuma depinde si cu ce spec intri tu in arena ca si mag ca daca intri cu 10/48/3 chiar esti carne de tun eu sunt pe mag cu dual gear (pvp si pve) in pvp gear ajung la 102xx hp fara nici un buff si 270resilience daca nu ma insel... | |||
|
| | #118 | ||
| Quote:
![]()
__________________ Cine mia dat report la ala mic sper sa crape | |||
|
| | #119 | ||
| Eu ma gandeam sa merg pe 8/13/40, sa iau 2/2 Feral Swiftness si 5/5 Nature's Focus in loc de imp. regrowth :/
|
| | #120 | ||
| Nature's focus e cam next to useless imho ... nu de alta dar nu o sa stai sa cast-ui regrowth cand da lumea in tine... eu cel putin prefer insta hots in momentul ala. Imp regrowth mi se pare super fain pt ca vreau ca sa am cat mai multa sansa de crit pe regrowth... mai ales in 5v5 unde e principalul mod de-a heal-ui intr-un 4dps team... e il gasesc mult mai folositor decat nature's focus. Feral swiftness... sincer nu stiu cat de folositor chiar e ... intr-adevar cu un drain pe tine te poti tira mai repede in cat form dar ... mi se pare prea situational, cel putin pt modul in care joc eu, mai ales ca prefer sa ma shift-ui in bear daca e sa fiu drain immune (mai mult hp, posibilitate de charge, bash, armura)... nu zic de el ca e un talent inutil, doar ca nu mi se potriveste mie la modul de jucat.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|