![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 | Ma scoate in main menu dupa aprox 10 secunde
Salut, Am o mare problema mai nou. Dupa aprox 10 secunde ma scoate din joc in main menu. Cand ma loghez sunt in underwear. Am o conexiune Rds PPPOE. Am schimbat deja 2 routere. Daca nu folosesc routerul si bag cablu in placa de retea jocul mere normal. Am routat porturile de wow si tot tacamul si degeaba. Am schimbat cred ca toate optiunile routerului si nimik. Ma poate ajuta pls cineva? | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 Location: bucuresti |
raspunsul cred ca o sa-l gasesti aici, am avut si eu problema asta cand aveam un nforce si s-a rezolvat cu niste modificari ale unor setari la placa de retea http://eu.blizzard.com/support/artic...rticleId=19465
__________________ divide et impera | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Si eu patesc sa ma decoencteze random. Uneori cand fac click pe un item. Acu incerc si eu la pagina aia. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Eu am VIA Rhine II Fast Ethernet Adapter si n-am gasit ce trebe sa modific acolo. Acum fac un upgrade la driver.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } Last edited by PET; 30-12-2007 at 11:59.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|