![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Pe ce realm sa ma mut pentru arene?
din pacate nu sunt pe un server de pvp, ci unul normal. am migrat de pe runetotem cu toata guilda pe anachronos, dar m-am despartit de pve dupa o vreme. pe realmul meu nu mai se gasesc healeri. sunt 3 paladini, 1 druid, si 1 priest !alt! care sunt buni. si cel mai grav e ca sunt luati de altcineva. restul, ori s-au lasat, ori s-au mutat, ori au facut pauza si nu mai sunt buni. este vorba despre migrarea cu 3 caractere (3 conturi): - eu, rogue, full pvp gear (merc, vengefull maces, legs, toate vindicator) 445resilience, nume wowscortcher -fratele meu, warlock, (la fel gear, ~500resilience), evil -altul nostru, warrior (gear nu chiar perfect, dar aproape), wowpredator nu va uitati la ratinguri acum. ne-am enervat si le-am distrus,...de tot. maxim am ajuns la 2050 (2v2, mag, eu-rogue), 1995 (3v3-mag,rogue,lock) sezonul asta (2340 S2 la 2v2 eu cu un mag, 2200 3v3, rogue/lock/priest in s2, 2040 5v5 deseori cu 4dps). CAUTAM DRUID IN PRIMUL RAND (pt ca e mai folositor in setupul asta -abolish pe evil contra rogues si cc pe warr contra mea).Acceptam in cel mai rau caz si un priest. dar nu shaman sau paladin. pe horde side. astept sugestii. va pup. pa, haha.
__________________ Beat me at Pool, WoW and Counter-Strike, Race me and you are my idol. Last edited by Cliff; 22-12-2007 at 22:50.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
btw, e cineva de pe Aerie Peak pe horde side? daca da, puteti sa-mi oferiti si mie un feedback despre realmul asta?
__________________ Beat me at Pool, WoW and Counter-Strike, Race me and you are my idol. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
pai am fost in guildul SlAcKerS. Daca esti si mai de demult, am fost si in Demonic. in principal al trebui sa il stii pe fratele meu: Wowpredator, warrior, main tank in slackers. eu am aparut putin mai tarziu, wowscortcher, rogue.
__________________ Beat me at Pool, WoW and Counter-Strike, Race me and you are my idol. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|