![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User | High-end PvE
Intentionez ca acest thread sa "contorizeze" jucatorii romani din ghildele europene (sau americane) care au un progres cel putin decent (care au terminat content'ul). Ar fi frumos ca aici sa se "nscrie" cat my multa lume si poate sa primeasca si "sticky". Inscrieti'va sub forma: Clasa NumeChar <Ghilda> Server DataContentTerminat --- rogue Intangibil <illusion> EU-Darksorrow 18.11.2007 Last edited by KwisatzHaderach; 01-01-2008 at 03:37.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Ce inseamna pentru tine High-end PvE si de ce sa ne inscriem aici ? ![]() Si in plus noi astia mai veterani pe aici pe forum ne stim care ce si cum, ne stiu si altii, avem profile-ul sub nickname, etc ![]() Mai da-te pe forum pe aici putin si o sa incepi sa prinzi si tu idea pentru ca vad ca te-ai inscris de foarte curand.
__________________ Twilight Vanquisher Freyia, The Magic Seeker and Conqueror of Naxxramas of the Obsidian Slayer etc. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User | Quote:
Am observat ca toti au profile sub nickname, dar ar fi absurd sa verific pe fiecare n parte, Sunt nscris curand pt k nu aveam idee k exista asa ceva si am vrut sa deschid un astfel d thread pt k nu agreez prea mult sa citesc despre PvP (predominant asta am vazut ca se discuta, cel putin d knd ma uit yo p'aici). | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Sunt foarte multe thread-uri despre PvE aici. Mult mai multe decat PvP. Iti sugerez sa cauti printre Sticky threads si vezi pe acolo. Oricum, faptul ca tu te crezi intr-o ghilda High-end care e world ranked 498 nu imi zice nimic. Average Joe, no offence ![]() Blizzard a facut content-ul PvE accesibil pentru toti. Oricine are 25-30 de oameni activi intr-o ghilda poate sa-l omoare pe Illidan. BT-ul si mai ales MH sunt niste glumite fata de ce a insemnat PvE progress-ul odinioara. Si aici includ si SSC/TK-ul de la lansare care au fost niste instante GRELE in prima varianta, chiar imposibile de cate buguri aveau ![]() Pentru mine cel putin, high-end a insemnat si inseamna de exemplu cand posta Andrei in vremurile Naxxramas screenshoturi deja celebre (4H kill sshot <3) sau cand te chinuiai sa intelegi pozitionarea la Ouro sau din vremuri mai recente faptul ca s-a descoperit ca exista un fish boss in SSC, cand indrazneai sa iti attunezi 25 de oameni rapid la TK sa te duci sa te chinui la trash acolo si ajungeai la Void Reaver care era aproape one shottable ![]() Trust me ca sunt pe forumul asta oameni cu achievements MULT mai mari in PvE, de la inceputurile WoW si pana acum. Nah, ce vreau sa zici pana la urma e ca toata lumea e in Hyjal sau Black Temple in zilele astea, nu mai e nimic special. Probabil ca o sa fie inca un mic boost pe zona de PvE cand apare Sunwell-ul, dar sincer cred ca si Sunwell o sa fie curatat destul de rapid de prea multe ghilde. Pana la urma toata lumea merita sa experimenteze tot content-ul pe care il are de oferit WoW-ul, dar parca era o lupta mai acerba si mai frumoasa pe vremuri. Acum tot ce conteaza e sa ai oameni activi si timp destul sa le faci pe toate. Eu astept expansion-ul cand din nou se vor schimba o gramada de chestii si o sa fie o gramada de instante noi. Sper sa nu fie prea tarziu ![]() Just my 2c ![]() PS: Ia uite cine vorbeste de somn and stuff Da' voi ce cautati aici ?
__________________ Twilight Vanquisher Freyia, The Magic Seeker and Conqueror of Naxxramas of the Obsidian Slayer etc. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
maxescu cred ca a facut la fel dupa cum scrie sau poate ...
__________________ CH + Hero. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Eu nu beau decat ice tea sanpellegrino, coca-cola, dr. pepper si tymbark de portocale. Mereu si nimic mai mult
|
| | #12 (permalink) | ||
|
eu fac misto de un polonez beat din ghilda in timp ce ma uit la CNN
|
| | #14 (permalink) | ||
PS Ce clasament ai folosit ca sa vezi rank'ul? | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
aici rank http://www.wowjutsu.com/world/
__________________ CH + Hero. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Hmm, weird shit Ieri era acolo ;p
|
| | #18 (permalink) | ||
stiam d wowjutsu, dar ma gndeam k ar exista si ceva mai precis nu era pt k am verificat si yo dupa replica ta prietenoasa Last edited by KwisatzHaderach; 02-01-2008 at 01:36.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|