![]() |
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
N-a fost Eram in Maraudon cu rogul si l-am intrebat pe unu din party de ce a fost afk atata si de aici o rezultat o discutie din care a reiesit pana la urma ca eram in party cu 2 de 13 ani si unu de 16 . Mi-am zis , gata, im too old for this shit. | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
![]() stii, poti da un anunt pe forumurile oficiale daca vrei o ghilda cu un anumit minim de varsta poate te-ai fi simtit mai bine acolo. si nu mai faceai pug-uri cu ppl sub 20.as the elders say.. you 'll be back | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi |
si-l poate lua inapoi, daca vrea, no biggie. | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
haha... ce faza am mai auzit una odata... era unu lev 4 sau asa ceva... si a venit un lev 70 la el , i-a dat trade 1500 g si i-a zis - have fun :P si nici nu il cunostea
__________________ Powerbook g4 1,5GHz 512ram + tuner + lcd tv 33" Am un barton pe Ga-7n400L 512ddram, 5900xt, maxtor 80 giga si 21''/14'' dvd-rw LG,Altec S2221 | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
ca ma credeti sau nu, si eu am facut la fel, dar nu am renuntat la cont, am dat tot goldu la unu de level 11 (primu care mi-a iesit in fata) am iesit repede, am dat delete repede, am inchis tot si am renuntat la joc 3 luni, dupa 3 luni am revenit, i-am cerut unui admin sa-mi dea caracteru inapoi (si mi l-a dat, fara gold...) si acum... acum am renuntat demult la joc, dar mai am contu...
| ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi |
-Hi, i'm pifexx and i'm a wow addict. -Hi, pifexx ! | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Am si eu un cont cu 2 chars de lvl 70 ally - Sylvanas warrior/shaman...Renunt la el si vb foarte serios.Am alt cont pe care joc horde. Cer un singur lucru sa pot da scroll of resurection pe el sa iau si eu o luna moca pentru ca ultima data cand a fost activ e in iunie 2007.Contul valoreaza ceva dar oricum sta degeaba si e frozen,am incercat sa il dau dar n-a vrut nimeni pentru ca e frozen si cereau sa il activez 1st si nu dau bani pentru gamecard doar pentru a`l activa iar apoi sa ma kinui sa il dau. Private me,daca va intereseaza,vorbesc foarte serios. Inca ceva va dau tot ce vreti la el, se poate plati doar cu gamecards.Optiunea de plata via credit card a fost dezactivata. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|