![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| rogul, iata de ce il iubesc
am postat o poza cu realizarea de azi dimineata. daca stai sa te gandesti, nu e mare lucru sa faci 2 intr-un skirmish. dar totusi paladin + hunter este foarte foarte greu pentru un rogue. hunterul era BM, paladinul, ofc, holy. au folosit toate cd-urile. eu inca mai aveam trinketul de battlemaster. am rezistat 5 minute cu un healer+dps. a fost dragut. mai postati si voi screenshooturi de genul asta. link armory cu mine am si un warrior, insa nu se compara cu rogul. am jucat si warlock, priest, hunter, aproape tot. insa rogul este exceptional de jucat.
__________________ Beat me at Pool, WoW and Counter-Strike, Race me and you are my idol. Last edited by Cliff; 10-01-2008 at 23:00.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
1. e thread de rogues special pt astea 2. este thread de ss pt ssuri 3. hunteru ala era un mare ratat daca nu a fost instare sa bata rogue cu healer pe el .. trebuia sa te muceasca instant mai ales fiind bm
__________________ Cine mia dat report la ala mic sper sa crape | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
1. nu stiam 2. nu stiam 3. niciodata un player nu o sa bata doi playeri buni. normal ca erau varza. iar gearul...putea sa fie si putin mai rau ) link armory hunter oricum, setupul e greu chiar si contra jucatorilor prosti cu gear prost.
__________________ Beat me at Pool, WoW and Counter-Strike, Race me and you are my idol. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi |
hunterul ala are gladiatorul pe el si terrok quil, cizme albastre ( sky-hunter boots, or smth like that ), ceea ce cred ca avea ~9k health unbuffed. http://www.wowhead.com/?item=29329 http://www.wowhead.com/?item=27915 | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
menilor putea sa fie si lvl 69 , cu paladin pe el nu avea voie sa piarda. deci nu hunteru e nub, paladinu e ratat. lol acum observ ca oamenii sunt de pe servere diferite. cum vine asta ? jucai la practice arena sau ce ? loal.
__________________ You just kinda wasted my precious time. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
@ptz .. cred ca era alt tab ca altfel nu imi explic ...nu poti sa zici ca la tinut in CC tot timpu ca era BM...
__________________ Cine mia dat report la ala mic sper sa crape | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Omu chiar joaca bine ... ieri in 3v3 am dat de ele shaman+pala (athene) + warr... ne-au caftit la o tura de nu am stiut ce s-a intamplat ... in esenta dupa un nuke sanatos pe cocoasa mea am scapat dar in acelasi timp ne-au despartit warr-ul si priestul ... cat timp eu m-am dus sa ajut priestul sa scape de warr-ul lor si-a luat un nuke war-ul nostru de nu a stiut de unde sa se adune... prostia lui ca o stat in zerker stance cu DW contra unui ele shman care inca nu isi consumase insta crit-ul. Tura a doua iar am pierdut, dar data asta o fost vina priest-ului nostru care ori de cate ori ii ofeream ocazii sa scape de warr-ul lor in loc sa mearga sa bea se incapatana sa mana drain-uie pe shaman. In ambele jocuri am facut greseala sa joc prea defensive de frica sa nu si-o ia pe cocoasa prea repede priest-ul ... inca nu are 400resil si mi-e frica sa il las singur cand e un warr pe el ![]() Si da athene chiar o jucat bine in sensu ca stia unde sa se pozitioneze referitor la cei din echipa lui si la noi... si mai are si noroc .. 2 cyclones la rand rezistate m-au enervat la culme. Sumary: noi am jucat prost ei au jucat bine ... teoretic setup-ul nostru > setup-ul lor.
__________________ "putin dar temeinic" C.F. Gauss | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
o sa fac desfasuratorul meciului, pentru a nu mai face presupuneri nefondate: hunteru e night elf si statea pe stealth. deci initial am crezut ca e rogue cu paladin. m-am gandit sa merg pe paladin sa fortez un boubble. cand m-am apropiat de paladin am vazut petu hunterului. dar totusi pentru ca ma apropiasem prea mult si ma razgandisem sa merg pe paladin am fost vazut si scos de pe stealth. m-am dus pe hunter asap, am dat 2-3lovituri, am luat intimidating shout 3sec, a dat beast within, am luat stun-u de la paladin in continuare inca 3-4 sec (se pare ca e pe acelasi DR -> diminishing returns). ramasesem cu cca 70% viata, pentru ca hunteru a trecut prin mine in timpul asta si a stat in dead zone cca 2-3 sec (evident cretin din partea lui), al fugit lost asap, cu evasion+gosthly strike, am incercat sa fac los si la paladin sa nu dea heal la pet, am omorat petu (din nou greseala hunterului). m-am dus pe hunter repede cu sprint si blind pe paladin, paladinul si-a dat boubble. am fugit, m-am bandajat. apoin m-am dus cu sap pe pally si nuke pe hunter (am repetat figura de m multe ori -> au fol trinket+bop). am tinut-o tot asa pana a venit al doilea cd de blind. apoi am dat sap+blind la paladin si am omorat hunteru cu expose armor de la un alt atac de dinainte. apoi am dat iara sap dupa blind am iesit de pe stealth am dat 3 /lol, am intrat la loc si am dezmembrat paladinu. nu cred ca a citit nici dracu desfasuratoru, nici eu nu l-as fi citit
__________________ Beat me at Pool, WoW and Counter-Strike, Race me and you are my idol. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|