![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Twinks
mi am facut si eu un twink de 29... warr... full rar + 1 epic... acuma vreau sa imi pun si epic armor kit +50 power si 12 crit rate cine mai are twinkeri ?
__________________ Powerbook g4 1,5GHz 512ram + tuner + lcd tv 33" Am un barton pe Ga-7n400L 512ddram, 5900xt, maxtor 80 giga si 21''/14'' dvd-rw LG,Altec S2221 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
__________________ Twilight Vanquisher Freyia, The Magic Seeker and Conqueror of Naxxramas of the Obsidian Slayer etc. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Imi amintesc de prima oara cand am intrat horde side in BG cu un parlit de pala lvl 23, si baietii ziceau ceva de genul "omfg, again full of noob ally twinks, lets rape them boys!" A fost un gankfest pe cinste, practic nu am apucat sa fac mai nimic, in cateva minute hoarda ganka toata alianta in GY cu tot cu twinks &sh1t Vorba aia, nu haina il face pe om | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Twinking-ul este mai mult decat un simplu "lolomfg u've failed @ lvl 70 and made a twink". Si NU, cel putin nu acum, nu urmeaza partea cu twinkingul este o arta . Eu mi-am facut twink doar pentru simplul fapt ca numai am timp pentru a levela alt char la 70 eu sunt genul de extreme casual (2-3 ore la 2 zile), pentru intalnirile gen twink vs twink // twink vs non-twink & non-twink & non-twink & non-twink, etc.
| |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
apropo de hoarda si alianta la lev29.... eu am un twink lev 29 la alianta si unul 29 la hoarda. Cat eram la alianta ma ofticam ca astia de la hoarda castigau cam 4 din 5 jocuri. apoi, la hoarda ma enervam ca nu castigam toate jocurile ci doar 4 din 5... pe urma am nimeri intre niste aliati smecheri care rupeau hoarda la greu , party format din 2 war si un healer - twinkeri... invincibili. pe urma mi-am dat seama ca lucrurile nu stau chiar asa. hoarda nu castiga tot timpul. depinde de orar. de obicei, ziua , aliatii rup, noaptea e cam 75%-25% pt hoarde dar nu in WSG - aici din cate am vazut, scorul e destul de strans. intradevar, hoardele tind sa castige gameul dar daca te uiti la scor - kb-hk... aliatii nu stau niciodata prea rau si de obicei vezi un aliat pe primul loc, apoi vreo 3 hoarde (printre care si eu :P) apoi restul fraierilor. In ab situatia sta altfel. Aici hoardele castiga mereu dar aproape niciodata nu sunt pe primul loc la kb. Iar in timpul zilei, aliatii rup hoardele si le inghesuie la ultimul loc de respwn. In concluzie, nu cred ca hoarda e mai tare decat aliatii la lev 29... am stat cam 1 luna in bg la acest nivel vreo 10 ore pe zi si stiu ce vorbesc. De altfel, pot sa spun ca de multe ori, bg de la hoarda e plin de noobi care habar nu au ce sa faca... captureaza o baza apoi fug catre alta si te lasa singur sa o aperi, iar tu vezi ca vin spre tine 10 aliati cu enchaturi pe arma :O... ghiciti urmarea... sau cand furi steagul si te alearga vreo 6 aliati... iti imaginezi ca druidul hoarda care e in fata ta o sa iti dea heal... ca sa vezi... nici macar nu te baga in seama... trece pe langa tine si se duce in alta parte a bg sa omoare un aliat.... sunt situatii in care aliatii se ajuta foarte mult intre ei si ii fac de ras pe hordaci. ca sa nu mai spun ca am vazut niste twinkeri aliati cu 45k lifetime...heh... eu am doar 8000... aproape cat majoritatea lev 70 din server )
__________________ Powerbook g4 1,5GHz 512ram + tuner + lcd tv 33" Am un barton pe Ga-7n400L 512ddram, 5900xt, maxtor 80 giga si 21''/14'' dvd-rw LG,Altec S2221 | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
mi s-a busit laptopu, nu ma mai pot juca cu twinku meu... buhuhu... si am lucrat 40 de zile la el... era perfect... cel mai tare twink am item level vreo 221 sau asa ceva atack power 463 ... si asta fara buful de inca 50 atack power de la warrior am cea mai tare arma - thermplugger left arm 42.6 dmg si am pus pe ea un super enchant de +15 strgh... costa vreo 200 g am arena grand master... daca stiti trinketu... ringul epic deadman's hand ce sa mai am tot
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Twink la 60 cu end-game gear de pe atunci e foarte fun. Am si eu un prieten care are un warlock pe care l-a lasat la 60, pentru ca a continuat sa joace paladin, cu Naxx gear si acum face random Naxx runs sa isi completeze Atiesh-ul. Diferenta intre cei care sunt la 60 in AV cu greens and stuff la 60 si Naxx gear e IMENSA, avand in vedere ca Naxx epix le purtai pana la 70, inclusiv, inainte de Karazhan epix.
__________________ Twilight Vanquisher Freyia, The Magic Seeker and Conqueror of Naxxramas of the Obsidian Slayer etc. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
e destul de cool twinku de 29... oricum, eu unul joc fara maus... doar cu tastele si fac destul de mult damage. omor cam orice rog 1vs1, la warriors, inca n-am intalnit unul in bg care sa imi puna probleme, probleme am la hunter, daca ratez charge-ul, la mage twinkati. Pala nu ma bat 1 vs 1 pt ca nici ei nu ma omoara si nici eu nu ii omor, prefer sa ma bat numai in grup adica de la 2 vs 2 in sus cu ei. La fel si priest holy twink. Restul claselor nu am probleme, druid, shaman-lol, ce mai erau... priest shadow - cred ca am vazut unul o data... si-a luat-o repede... apropo, pe warcrafter.net twinkul meu principal are 211 puncte twink secundar 189 puncte daca aveti twinci bagatii si voi acolo sa vedem care are cel mai mare punctaj
|
| | #19 (permalink) | ||
| pentru mine spre exemplu adevaratul pvp nu este cel de la 70 unde orice retardat se poate ascunde in spatele resilienceului. daca vrei adevarat pvp te duci la 30 39 sau 40 49 si sa vezi acolo filling de pvp... cu sigurantza iti va trezii amintiri despre inceputurile wowului.
| |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
initial voiam sa fiu warr pt instante-tanker... dar am gasit la ah un item pe care il cautam de mult... si m am decis sa urmez calea twinkului. am gasit si o modalitate de a face adversari level 39 in duel folosind talentul de protection. este o tehnica inventata de mine... nu am vazut o la altcineva. in ultima vreme am capatat un echipament atat de bun incat nici nu mai este nevoie sa folosesc aceasta tehnica pentru a castiga lupta. Folosesc doar last-stand-ul care imi da 30% in plus la viata, CD de 8 minute. tinand seama ca ma intalnesc cu un twink in stare sa imi puna probleme cam odata la 5-10 minute... acest last-stand este perfect. Chiar e distractiv sa aperi Ferma din AB singur si sa te atace 3 inamici lev 27-29. La inceput ii las sa imi faca damage ca lumea, apoi, cand mai am doar putin la viata, folosesc last standul si mai rezist un pic. Apoi, cand se duce si asta, folosest AGM si bula imi absoarbe damage. Cum sunt obisnuiti ca o bula sa absoarba maxim 400 damage, se asteapta sa treaca repede, dar bula aceea absoarbe pana la 1250 damage... asa ca ii fac pe toti trei folosinf cleave. Cateodata mi-o iau, si mai ramane doar unul in viata din 3. Ma respawnez repede langa ferma, nu astept sa ma resurectez, ma duc si imi iau corpul de unde am murit si sar peste cel ramas in viata... ghiciti cine castiga?! In concluzie, folosesc protection pentru ca merge destul de bine. In plus, fac parte dintr-o ghilda de twinkeri si de obicei sunt cu inca cineva dupa mine. De regula, toti inamicii sar pe mine - mi-am dat seama ca e din cauza ghildei de sub nume - Twinks of..., asa ca eu primesc tot damage-ul. sunt un fel de tanker in bg. In plus de multe ori se intampla sa se ia cate un healer de mine si sa ma ajute. Asta se intampla cand imi da inspect si se sperie ce vede : full rare, ring epic... deja cred ca ar trebui sa folosesc un copy paste la replica : "Deadman's ring can be found in sm lib, last boss, drop rate 4%" sau la replica "thermplugler left arm can be found in Gnommeregan, last boss, Gnommeregan is an instance on ally teritory, you take q from ... tp from Booty..." asa ca primesc heal destul de des. Oricum, e cool sa te lupti cu un warr lev 28 si el sa iti dea damage 32 iar tu sa ii dai 177... si asta e datorita defense skil, armura... protection... Am un alt warrior twink lev 29 care e pe ARMS. Da cam 133 damage in schimb da execute 500 destul de des. In timp ce warr de prot da execute 250... pana la 720. Acest twink nu este insa full rare, mai are un item, nu are nici un enchant prea bun... tre lucrat. Vreau sa il fac la fel de bun ca celalalt si sa vad diferenta. Mai am ca proiect un warr care sa il pun pe fury.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|