![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Pareri cele mai profitabile meserii
Eu la main char am alchemy+herbalism, le-am ales de la inceput si nu le-am schimbat niciodata, asa din conservatorism, desi la un moment dat mi se parea ca parca as fi intr-un singur "piston" aka herbalism, ca alchemy nu vinde cel putin pe serverul meu multa lume dadea drop la alchemy si isi lua altceva, in schimb ierburile se vind. Acuma am luat-o de la inceput cu un druid pe horde side si ma intreb care ocupatii sint cele mai bune ca sa faci bani repede, pe la level mic?
__________________ FABRICAE DIEM PVNK vs SHI NO LA | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
mining e clar cea mai tare meserie de strangere merge bine cu jewelcrafting sau blacksmiting, engineering nu se pune ca nu-ti aduce cinestie ce profit daca ai un alt pvp cu enchanting merge foarte bine cu cu meseria de la main (fie el blacksmithing sau jewelcrafting) mie mie se par foarte bune combinatiile main mining - (jewelcrafting, blacksmithing) alt enchanting - tailoring sau main mining - herbalism alt enchanting - alchemy
__________________ Ignorance is bliss | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Eu am facut pe lock 70 mai mult din instante cu 3 regiuni de questuri ( hellfire, zangarmarsh si terokkar).La 70 questurile din nagrand aprox 1500g, iar acum am inceput celelalte 3 zone ramase + dailies o sa ajung probabil in jur de 6-7k gold numai din questuri, iar tinand cont ca deocamdata am skinning/mining maxate o sa pot powerlevela o meserie dupa aia fara mare bataie de cap.
| |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
lol... ce noobi sunteti... habar n-aveti care i cea mai profitabila meserie... la care poti sa faci cam 50-100 g pe zi ... la level 20 ![]() nu voi sa ma laud ... dar eu fac cam 200 g pe zi ... la lev 29... si asta nu din mining , skining sau alte meserii pomenite aici.
__________________ Powerbook g4 1,5GHz 512ram + tuner + lcd tv 33" Am un barton pe Ga-7n400L 512ddram, 5900xt, maxtor 80 giga si 21''/14'' dvd-rw LG,Altec S2221 | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
nup... nu sant... era pe horde... si totusi ... ce vrei sa zici cu action house? adica voi astialalti vindeti copper bar si florile gasite la vendori? sau folositi AH? ce am spus este ca pot sa fac 100 g aproape pe zi dintr-o anumita profesie... pot face 200g... din AH - fara sa folosesc aceea profesie. in felul asta am facut un twink in care am bagat vreo 2000 de gold fara sa am un main. doar folosind twinkul lev 29 ... multi m-au intrebat cum am facut rost de gold... ca am cumparat... chestii... dar nu e adevarat...pot sa spun ca 1000 de g l-am facut din AH iar 1000 l-am facut din profesie...si tind sa cred ca sunt unul dintre putinii care stiu acest "semibug"...hehehe
__________________ Powerbook g4 1,5GHz 512ram + tuner + lcd tv 33" Am un barton pe Ga-7n400L 512ddram, 5900xt, maxtor 80 giga si 21''/14'' dvd-rw LG,Altec S2221 | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Ca sa incepi sa lucrezi AH-ul iti trebuie o suma destul de "hefty" la inceput dar dupa aia merge incet si sigur. Mana in mana cu "jucatul" AH-ului cred ca merge Enchantingul , daca tot freci menta prin orase aiurea macar sa vinzi enchanturi si sa scoti un extra 50-100gold. Asta intentionez eu sa fac dupa ce imi leveluiesc enchantingul (merge greu) si imi iau majoritatea retetelor cautate. Pe raduy nu-l bagati in seama, el traieste in lumea lui, probabil o sa ne explice el cum a gasit o super legatura intre tailoring si enchanting si ii ies banii garla, ma mir ca are curajul sa faca lumea de aici noob cand din cate stiu eu nu are inca un char lvl 70 si cea mai periculoasa instanta care a vazut-o e 5-man. Asa ca idee, pentru un alt rogue care am de gand sa il duc la 70 (cu greu) mining si engineering merge bine? Am vrut engineering pentru gogglesi de lvl 70 si eventual elicopter, si miningu sa fac ceva bani cand o sa ii vina vremea. Mainul meu e hopeless la facut bani din profesii, tailoring (pt primal mooncloth) si enchanting neveluit aduc aproximativ 0 gold in momentul de fata, iar farmingul merge foarte greu, din nefericire imi trebuie o sursa constanta de bani ca ma cam mananca raidurile cu toate consumabilele care trebuie sa le iau.
__________________ Life is a big RPG. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
La inceput de tot am luat gathering cu care faceam aprox 10-16g/zi. Mai tarziu cand am avut deja o baza financiara stabila, am creat un bank char cu care de atunci nu fac altceva decat speculatii financiare pe AH, mai ales in weekend cand populatia se tripleaza si apar a groaza de noob sell. Doar din resell la vendor am facut o avere pt ca multi nu isi dau seama ca itemele puse pe AH valoreaza aproape dublu la vendori. Oricum, era vorba de profesie si nu despre cum sa faci bani. Ca profesie tre' sa recunosc ca nu am facut mare branza si am toate profesiile pe caracterele mele. Profitul net este destul de mic si incet, asta exceptand profesiile de gathering. Deci, gathering ruleaza absolut pt ca depui efort minim si scoti profit maxim. Practic nu mai pierzi timp cu skill up la diferite profesii, iar pe banii castigati iti permiti sa cumperi gata facut orice iti doresti. Bani din enginering nu prea faci, decat la max skill cu khorium destroyer.. insa si acolo tre sa ai rabdare si tutun. Lolcopter e oke mai ales ca e mai ieftin decat o pasare, insa dupa un timp zgomotul de rateuri si alea te seaca. In schimb a fost interesant ca am facut bani frumosi din nimicuri ingineresti gen gyromancer, iron casing (nu sunt sigur ca asa se numeste, citez din memorie).. chestii mici care se pare ca sunt vanate pt questuri si care practic nu se gasesc pe piata pt ca majoritatea inginerilor nu isi dau seama ca pot folosi si la altceva decat componente. Ba mai mult, la un moment dat am facut si monopol cu aceste componente.. in sensul ca le cumparam en-gros in weekend pe pret de nimic, ca dupa aia sa le repun pe piata incepand de marti cu pret triplu. Au fost cazuri cand un casing din ala cumparat cu 1g in WE, il vindeam cu 15g 3 zile mai tarziu. Si da, enchanting ajuta iarasi enorm, mai ales ca shardurile nu iti iau AH fee, deci le manevrezi moka. Insa si in cazul asta, trebuie sa cunosti bine economia serverului si sa stii ce se cere bine pe termen lung si sa nu te bagi la chestii care deja suprasatureaza piata. | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User |
@black_elf : pentru un rogue alt mining/engineering e o combinatie super buna, mining cam toata lumea e de acord ca e o profesie foarte banoasa, cu atat mai mult pentru un rogue. La lvl 70 ca rogue poti face chest runs in unele instante, eu de ex merg prin mana tombs acum, iei cam 60-70g/hour din chest plus gems+greens+blue items care ori DE ori merg vandute. Daca la asta mai adaugi mining sau herbalism o ora de farming devine super rentabila. Din engineering nu prea o sa scoti bani din ce craftezi, arma de la lvl 70 eventual dar destul de rar, mai mult o sa scoti bani din scopes. Dar pe langa crafting acum poti cu engineering sa faci gathering, zappthrotle mote extractor si o pereche de googles, in nagrand in raid times sa nu ai concurenta faci intre 5-10 primal air/ora.
__________________ Welcome to the internet. Where men are men, women are men, and little girls are FBI agents. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|