![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | cine ma ajuta si pe mine?
salut cine are bunavionta sa ma ajute si pe mine? sunt incepator in ale Wow si l-am instalat de curand. ce trebuie sa fac pt a putea juca pe private servere? va rog explicati-mi si mie pas cu pas asa ca pt un necunoscator. nici nu stiu nici treaba cu patch-urile. va rog ajutati-ma. vreau sa devin un jucator inrait de Wow. unde vad ce versiune are jocul ca sa stiu ce patch sa instalez pt un anumit server? ![]() | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
salut, duka dany! treaba e simpla: pe forumul asta nu exista jucatori de servere private. noi jucam doar pe serverele oficiale. - regula nr.1: nu vb. despre servere private - regula nr.2: nu vb. despre servere private - regula nr.3: te duci la diverta sau cumperi online jocul, il instalezi, face singur update-urile si apoi alegi un server (ai lista cu ele aici pe forum si cu cati romani activeaza in fiecare) ps: nu mai pune aceeasi intrebare in 12389129837 de threaduri pentru ca exact atat vei sta pe bara pana vei putea posta din nou aici. mult succes, Duka Dany! fie ca vanturile line ale azeroth-ului sa-ti treaca prin parul blond de NE rebel si sa-ti mangaie maiestuoasele armuri!
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|