Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 21-02-2008, 20:03   #1 (permalink)
Registered User

raduy's Avatar

Gurubashi Arena

Probabil multi nu stiu ce e asta... dar e o arena in STV ... unde o data la 3 ore un gnom pune un chest... unde se gaseste un trinket +5 stamina pt lev 35 Arena Master. Trinketul e varza... dar are un Q care poate fi facut la orice lev de la 1 la 70 si acest q suna cam asa - adu 12 trinketuri si iti da un trinket 1250-500 absorb damage (15 min Cd )si 12 dodge rating Arena Grand Master. Acest trinket e purtat de twinkerii 19 si 29 si e f bun...
Acum, idee topicului asta sunt taranoii lev 70 epici care vin in aceast arena si pwneaza bietii level 30 care incearca si ei sa ia trinketul. De obicei nu vin singuri ci in party de cate 4... si e cam nasol cand 4 lev 70 epici iti stau in cale si tu de-abia te descurci cu o maimuta lev 41...
Deci, sunteti de acord ca un lev 70 sa ninja un astfel de trinket sau sunteti de acord cu mine ca astia sunt niste taranoi?
De pilda azi m-am dus acolo cu twinkul meu 29 , dupa ce mai fusesem si cu priestul 53. Acelasi lev 60 hunter aliat, ca si mine statea ca taranoiul in arena. Si ce credeti, mi-a propus sa ii dau 5 g pt trinket, lucru pe care l-as fi facut daca taranoiul ala ma lasa sa il iau, numai ca m-a omorat.
Apropo, eu mi-am luat Arena grand master pe twinkul meu lev 29 - si rupe :P

raduy is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2008, 20:11   #2 (permalink)
Registered User

Vadim Tuleo's Avatar

Sint de acord ca sint tarani. Si mie mi-a placut ideea de arena aia, am gasit-o cind faceam questuri pe acolo, deci iti dai seama ce level eram. Am asteptat acolo si deodata au inceput sa curga niste taranoi horzi in sir indian, de nu se mai terminau. Asta e taranie lol. Dar tot taranie e si "caut lev 70 sa ma ajute sa taranesc ceilalti taranoi din gurubashi".

Vadim Tuleo is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2008, 20:29   #3 (permalink)
Registered User

almond's Avatar

WoW Characters
go level up. noob

almond is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2008, 20:34   #4 (permalink)
Registered User

N-o sa numar de cate ori ai zis "twink" si "29" in postul ala, dar cred ca suferi.
Cred ca ma duc si le fac viata amara unor twinks, mersi de tip.

krisp is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2008, 09:16   #5 (permalink)
Registered User

Crociffixio's Avatar

WoW Characters
Well, asa zic si aia normali care fac PvP despre tine...ca esti taranoi ca ti-ai facut twink.

Crociffixio is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2008, 14:25   #6 (permalink)
Registered User

Banzay's Avatar

WoW Characters
Pai aia nu sunt tzaranoi , sunt doar plictisiti si merg in stv sa se destreseze pe niste lowbies sperand ca poate se mai incinge un faction war pe acolo. :P
Fiecare lowlvl intra apoi cu mainu si incep sa se alerge pe acolo numai de 70 care e fun de tot.

Banzay is online now    Reply With Quote
Old 22-02-2008, 15:21   #7 (permalink)
d2 maniac

R3ap3r[kt]'s Avatar

WoW Characters
more useless topix pls

happy bday Crociffixio

R3ap3r[kt] is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2008, 17:20   #8 (permalink)
Nick anterior: Orfz

Skyes's Avatar

WoW Characters
Unii oameni chiar nu au simtul penibilului... Happy Birthday Crociffixio!

Skyes is offline    Reply With Quote
Old 23-02-2008, 20:36   #9 (permalink)
Registered User

raduy's Avatar

recunosc ca de cateva ori am luat o ceata de lev 70 si m-am dus in guru arena... dar odata am luat prea multi ... erau 3 lev 70 care trebuiau sa ma ajute... si n-a venit nici un inamic, in schimb unul dintre lev 70 a furat trinketul in fata mea, cretinul !!
si apropo de twinks... sa sti ca am tot incercat sa levelez mainul meu... si am facut toate q din ungoro crater pana am inceput sa vars... aceeasi tampenie... iei q.. omori mobi... iei itemul ... omori mobi... iei itemul... iei q... omori mobi... iei item.. omori mobi... si tot asa vreo doua zile la rand... si aceeasi tampenie de q sub alta forma... asa ca l-a un moment dat voiam sa sterg caracterul de plictiseala pana mi-am amintit de twink.. .am intrat pe el si le-am dat o in bg ... desi inca nu i-am pus enchanturi... hehe... m-am simtit destul de bine noroc ca mi s-a busit macul... asa ca nu mai joc nici cu twinkul ... si nici nu mai instalez wow-ul... poate doar scriu un scenariu despre wow :P

Old 24-02-2008, 14:21   #10 (permalink)
Nick anterior: Orfz

Skyes's Avatar

WoW Characters
Daca ai parerea aia despre questing, cum poti avea alta parere despre pvp? pvp-ul este monoton.

Skyes is offline    Reply With Quote
Old 25-02-2008, 15:45   #11 (permalink)
Registered User

raduy's Avatar

ba nu e ca un counterstrike... cateodata pierzi cateodata castigi... te uiti la scor... chestii vorbesti cu noobii ... ii injuri pe adversari sau pe ai tai ca sunt boi... e mai calumea decat sa stai si sa omori mob dupa mob... si sa nu imi spui ca tu esti chiar atras de povestea q ... hahaha... ca nustiucine are nevoie de nustiuce planta ca sa nustiuce chestie ///

Old 25-02-2008, 16:22   #12 (permalink)
Registered User

Banzay's Avatar

WoW Characters
Pai man questing-ul e doar o mica parte din pve, doar nu crezi ca aia de 70 din 25mans se mai ocupa de questuri(in afara de daily ones).
Eu mereu citesc textul la questuri si am fost de multe ori surprins de vreo referire la ceva din viata reala, filme,muzica, trivia etc

Sincer dupa ce a muncit atata Blizz la jocul asta mi se pare o pierdere pt mine sa ignor total aspectul asta al jocului.

Banzay is online now    Reply With Quote
Old 26-02-2008, 01:54   #13 (permalink)
Registered User

zacusca_man's Avatar

nici nu cred ca a fost intr-un raid de 10-25 de man omu... inca e paralel cu joculetzu din cate zice si se afirma peaici.
Si btw din chestu ala poti sa iei iteme de twinks blue si daca imi aduc bine aminte parca nu sunt BOP si poti face ceva bani cu ele.SI raduy din cate mai zici tu acolo esti si tu cam ipocrit ca tu zici ca ai fost cu priestu de 50+ si sigur daca dadeai de vreunu de lvl 30-40 peacolo il casapeai ca sa iei tu chestu,e la fel e si cu huntardu ala.
GL in game si Apucate de raiding sa vezi adevarate experiente.

zacusca_man is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft

Thread Tools

Posting Rules