![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Blizzard Worldwide Invitational
Pentru cei ce nu stiu: http://eu.blizzard.com/wwi08/ Eu mi-am luat bilet de cand au inceput vanzarile, acum sper sa-mi iau si liber de la munca in perioada aia, sa ajung.. ![]() Mai e cineva p-aici care vine? P.S.: nu stiu daca am pus threadul unde trebuia. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
When and where is the 2008 Blizzard Entertainment Worldwide Invitational? Saturday the 28th and Sunday the 29th of June 2008. Hall 5 of the Porte de Versailles Exposition Center, Paris, France. Fcuk! Daca era intre 2-6 aprilie, treceam si eu pe acolo...ffs...!!!
__________________ I`m just a very enthusiastic amateur with a Canon. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Eu o sa merg cu niste prieteni. Plecam cu avionul din Bucuresti cu o saptamana mai devreme, ca o sa mai dam o tura prin Paris, Disneyland, etc. Si la WWI o sa ne intalnim cu colegii de ghilda Can't fucking wait!
__________________ Twilight Vanquisher Freyia, The Magic Seeker and Conqueror of Naxxramas of the Obsidian Slayer etc. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Too expensive 50 de euro! Ce naiba, ma? Daca era 10 - 15 euro, mai intelegeam. Dar 50? Parca imi cumpar deja jocul. Sunt in Paris, dar nu o sa ma duc la WWI-ul lor.
__________________ Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not fish they are after. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
Mari jmecherii nu o sa fie, doar ca butonezi ceva la sc2.Wow..goodies bag..niste figurine si un tricou de care probabil o sa fim fascinati la inceput, dupa care le aruncam prin camera, asa cum fac cu toate chestiile "de colectie".
__________________ Nick anterior : tau_xxx | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Mie nu mi se par chiar asa de multi 70 de euro, mai ales ca e vorba de eveniment Blizzard, si apuci sa joci SC2 probabil cu un an inainte de lansare.. Daca mai vine lume de p-aici, poate ne strangem mai multi p-acolo, o mica comunitate romaneasca. Btw, nu se mai gasesc bilete de pe 26, la 6 zile de cand au fost puse'n vanzare. Credeti ca o sa fie multa lume? | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Mi-am luat si eu un bilet! See you there ![]() Daca nu ai facut booking la hotel si la avion, PM me poate ne scoatem (mult) mai ieftin!
__________________ Twilight Vanquisher Freyia, The Magic Seeker and Conqueror of Naxxramas of the Obsidian Slayer etc. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Eu l-am vazut pe stream, dar aia in loc sa arate raidul ii aratau pe aia de la Nihilum si tastaturile pe care jucau. Pareau destul de relaxati la raiding, la mine in ghilda se crispeaza nubii imediat. Nu ma asteptam sa mearga streamul dar a mers, am vazut si trailerul de la Diablo 3 tot pe stream.
__________________ PvE is hard, sometime there is fire. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
WWI a fost extraordinar din punctul meu de vedere. Eu am fost acolo pentru SC 2 si Diablo, asa ca nu m-au captivat foarte mult meciurile de War 3 sau WoW, desi au fost interesante si ele. Oricum, cei 70 Euro au meritat din plin si doar pentru ceremonia de deschidere si concertele de la sfarsit. Overall, mie mi s-a parut o experienta extraordinara care a meritat banii din plin.
| |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Eu am cateva sute de poze daca te intereseaza
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|