![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| UI personalizari si optimizari salut, ma intereseaza si pe mine cum imi modific si io interfata din wow, am tot cautat pe aci informatii dar nu am gasti ceva concret. Mai exact folosesc archud si vreau sa stiu cum fac sa imi dispara poza mea din stanga sus a ecranului(inclusiv viata si mana). as dori ca sus sa ramana doar bufurile deci sa mut si harta. plusc ca doresc sa imi adun spelurile toate la un loc nu sa stau pe fiecare rand sa caut alea... am vazut ceva screnuri dar nu prea inteleg cum fac modificarile. Subliniez ca nu vreau sa iau ceva gata facut unde sa am si adoane bagate, doresc info cum imi pot modifica interfata daca stie cineva | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi |
asta e a magului. in mijloc imi arata durata spell-ului si in stanga cooldownul. mana regen mai in stanga ![]() Am descoperti bartender3 si mi-am facut putin de cap cu el. Dar are unele minusuri: n-are fade in/fade out speed. nu imi arata bindurile la toate spellurile ( doar la main action bar ) ... BTW, stie cineva un action bar care ascunde anumite butoane la o apasare de mouse ? adica vreau sa apas tasta "a", sa se ascunda niste bare si sa-mi apara altele. stie cineva ? | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Quartz poate. Am luat-o de pe aici, nu-mi mai aduc aminte numele exact. http://www.wowinterface.com/downloads/cat28.html
__________________ CH + Hero. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi |
CooldownTimers2 pt cooldown Chronometer sa-mi arate cat tine un spell castat ( sheep, frost nova etc ) 1.Dar cel mai si cel mai tare addon este RatingBuster. 2. un addon misto de actionbar, in dreapta main actionbar-ului. Apesi pe Latency bar si apar 2 actionbar in plus. Se face toggle automat cand esti in combat. E putin enervant, ca putin mai sus am mounturile si deseori cand vreau sa apas pe un mount, apar action barurile. Ipopbar Last edited by gismo; 09-04-2008 at 15:26.. | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
dak vrei un cast bar mijto incearca azCastBar, mie-mi place; http://wow.curse.com/downloads/details/8824/
__________________ `Lock power | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
uitati aici niste GUI-uri "presetate" http://www.wowinterface.com/download...c&sh=full&pt=f | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| In mare ar veni cam astea: Bartender3\ BigWigs\ Buffalo\ Cartographer\ ChatBar\ ClassTimer\ cyCircled\ Enhancer\ FuBar\ Grid\ MikScrollingBattleText\ MobHealth\ OneBag\ oRA2\ PitBull\ Prat\ Quartz\ simpleMinimap\ Skillet\ Skinner\ SmartRes\ SpamSentry\ SW_Stats\ TinyTip\ XLoot\
__________________ CH + Hero. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|