![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: voteaza instanta | |||
| RFC(ragefirechasm) | | 6 | 5.17% |
| DM | | 10 | 8.62% |
| SFK | | 4 | 3.45% |
| Stokade | | 2 | 1.72% |
| Gnomeregan | | 0 | 0% |
| RFK(razorfen Kraul) | | 1 | 0.86% |
| SM library | | 1 | 0.86% |
| Sm Armory | | 1 | 0.86% |
| SM-GY | | 0 | 0% |
| SM-Cathedral | | 9 | 7.76% |
| RFD(razorfen Downs) | | 0 | 0% |
| Uldaman | | 3 | 2.59% |
| Zul'Farak | | 13 | 11.21% |
| WC | | 3 | 2.59% |
| BFD(BlkDeeps) | | 3 | 2.59% |
| Maraudon | | 7 | 6.03% |
| Sunken Temple | | 5 | 4.31% |
| BRD | | 9 | 7.76% |
| Ahn'Qiuraj(n-am fost) | | 25 | 21.55% |
| Sunwell plateau(n-a aparut :P) | | 14 | 12.07% |
| Voters: 116. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2 (permalink) | ||
|
Ai uitat o tona de instante si Sunwell a aparut de mult
__________________ Twilight Vanquisher Freyia, The Magic Seeker and Conqueror of Naxxramas of the Obsidian Slayer etc. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Z'F, excelenta instantza din punctu meu d vedere -------------------- Editare ulterioară -------------------- si Ulda a fost ffffffff misto, DM e crappy stile :| da cum tu esti twink ...s intzelege :P no offence
__________________ `Lock power Last edited by Warlockul; 01-05-2008 at 15:47.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Am fost in toate insa cel mai mult mi-a placut Ahn'Qiraj. Tema mi-a placut in mod special si apoi whisperurile cu "your heart will ....explode" si celelalte date de Cthun, muzica, mounturile, bossii, sunetele lor. Defapt, bossul meu preferat, nu neaparat din cauza dificultatii dar ca sentiment dupa ce am trecut de el este Huhuran. Singurul regret pe care il am pana acum este ca nu m-am luptat niciodata cu Cthun. Skeram: " The screams of the dying will fill the air, a symphony of terror is about to begin "
__________________ PvE is hard, sometime there is fire. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
C'Thun e best boss ever! Din toate punctele de vedere! Reliquary of Souls, Eredar Twins, Kel'thuzad, Four Horsemen si poate si Illidan mai sunt pe aproape.
__________________ Twilight Vanquisher Freyia, The Magic Seeker and Conqueror of Naxxramas of the Obsidian Slayer etc. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Sunwell e misto din perspectiva bossilor. Foarte grei, cer tactici elaborate si gear cat mai bun! ![]() Eredar Twins si M'uru tind sa devina classics deja!
|
| | #13 (permalink) | ||
|
De ZG ai uitat? Instanta chiar mi-a placut ca era outdoor cu troli si jungla :P Iar dintre 5 man mi-a placut cel mai mult Stratholme ca se apropie cel mai mult de war3 ca sa zic asa ,aq si outland au fost prea fantastice pentru gulstul meu chiar daca imi plac cum arata.
__________________ <Megas> 70 warrior EU-Neptulon <Disbanded> | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
vad ca DM e pe locul 2 iar pe primul loc e AQ. ce e frumos la AQ e ca prima oara cand se deschid portile pe un server nou apare un elit prin Barrens... locotenent ceva?... care dropeaza o groaza de iteme rare pt twinki...apoi dispare in 10 ore si nu mai apare niciodata pe server.
__________________ Powerbook g4 1,5GHz 512ram + tuner + lcd tv 33" Am un barton pe Ga-7n400L 512ddram, 5900xt, maxtor 80 giga si 21''/14'' dvd-rw LG,Altec S2221 | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
dak nu t superi, ce ti-a plakt la DM ?:| ca tot e p locu 2, mobii arata hilar, bosii sa nu mai zic, ca-s numai magi, mai e ogre-u ala cat de kt mijto, da nujt c vedeti aja misto la DM...e si d lvl mare rau sa zici ca te vei bucura d ea mai mult timp nu doar 5 lvl-uri
__________________ `Lock power | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
pai chiar daca faci level de mai duci prin dm sa dai boost la un prieten, ceva. mie imi place dm pentru ca a fost prima mea instanta. Pastreaza amintiri frumoase de pe vremea cand aia imi spuneau sa le dau buf si eu nu intelegeam ce vor, sau cand ma repezeam la comoara aia tampita de langa vaz si aparea dracu ala si ma caftea :P in plus am facut un film acolo cu primul bos in rol de zmeul zmeilor
__________________ Powerbook g4 1,5GHz 512ram + tuner + lcd tv 33" Am un barton pe Ga-7n400L 512ddram, 5900xt, maxtor 80 giga si 21''/14'' dvd-rw LG,Altec S2221 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|