![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| secrete in wow
m-am documentat un pic pe net sa vad ce secrete exista in wow am descoperit un q secret in care poti sa iti iei o gaina in westfall, o zona secreta in DM... dar cam atat eram curios sa gasesc un secret mult mai tare, gen , un mod de a deschide chestul din deadmines, acel chest care nu poate fi deschis de langa corabie, pus sa atraga noobii si sa sara bosul pe tine... dar nu am gasit asa ceva. Stie vr-un alt secret?
__________________ Powerbook g4 1,5GHz 512ram + tuner + lcd tv 33" Am un barton pe Ga-7n400L 512ddram, 5900xt, maxtor 80 giga si 21''/14'' dvd-rw LG,Altec S2221 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
wowwiki.com is your friend
__________________ Twilight Vanquisher Freyia, The Magic Seeker and Conqueror of Naxxramas of the Obsidian Slayer etc. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| http://wiibrew.org/noggaholic/forums/index.php is your biggest/best friend
__________________ Fat kids are harder to kidnap | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
hm... n-am gasit nimic, in schimb mi-am dat seama de o referinta dupa un film in instanta Uldaman. Aici, pentru a putea lupta impotriva primului Bos trebuie sa gasesti doua obiecte : primul obiect este un talisman iar al doilea este o bagheta in care trebuie sa infigi acest talisman. Apoi trebuie sa pui acest obiect intr-o camera anume. Aici exista un oras in miniatura cu drumuri, case. Acest talisman se aseaza in mijlocul orasului. In acel moment o raza de lumina se duce din talisman spre o usa. Usa se deschide si un Bos imens iese in intampinarea ta. Daca va amintiti filmul Indiana Jones: The search of the lost arch , atunci, aceasta instanta seamana izbitor cu un moment din film. Indiana trebuie sa gaseasca un talisman in forma de soare. Odata gasit, acest talisman trebuie dus intr-o anumita sala. Aici se afla un oras stravechi in miniatura. La un moment punct al zilei, prin acel talisman trece o raza de soare si se duce spre locul unde se afla ascunsa Chivotul cu cele 10 porunci.
__________________ Powerbook g4 1,5GHz 512ram + tuner + lcd tv 33" Am un barton pe Ga-7n400L 512ddram, 5900xt, maxtor 80 giga si 21''/14'' dvd-rw LG,Altec S2221 | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
na, nu e chestul ala ... e asta , eu ma refeream la chestul asta http://rancidracing.com/WoW/Deadmine...ite_100707.jpg
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
http://www.wowwiki.com/Darkmoon_Faire mihtac, nu, chestul ala nu se deschide deloc, chiar daca lasi boss-ul pe el. Iti trebuie obiectul mai sus mentionat | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
mai e un chest care nu a fost niciodata deschis in joc, cu toate ca blizzard a zis de multe ori ca se poate deschide si ca keyu' exista : http://www.wowwiki.com/Key_to_Salem%27s_Chest
__________________ Fat kids are harder to kidnap | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi | Quote:
Am deschis chestu' si a picat un fragment din ashbringer. glumesc nu e nimic in chest. cica un quest nefinisat, se vehiculeaza pe wowhead. PS: Server privat. | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
According to a post on the european WoW forums [1] the key is not obtainable in-game as of January 2007. The question and the response are: Xive: Me and I'm sure a lot of other players is wondering whether the Key to Salem's chest which is used to open Dark Cleric Salem's chest in Tirisfal Glades is attainable in-game as of now. The quest to get it (if there is one) seems to be broken. An answer would be greatly appreciated and would make us looking for the key very glad as looking for non-existant items isn't very constructive =/ View Original Post Re: Key to Salem's chest | 08:26, 01 August 2007 (PDT) | Eilanai HI Xive, You can not currently gain this item in-game; perhaps it will be introduced in the future ![]() Daca nu exista cheia nu vad dc sar obosi blizzard sa puna ceva acolo | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi | Quote:
De ce se oboseste blizz cu chestii de genu ? for fantasy. ![]() reflectat = a oglindi etc Last edited by gismo; 06-05-2008 at 16:51.. | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
Si GMu a zis ,,curently'' deci o sa fie odata ceva in chestu ala | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi |
Poate le plac misterul si eu as face asa ceva, daca ar fi un joc de categoria wow-uluiExemplu: http://www.wowhead.com/?npc=23101 | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
parerea mea , impartasita mai multor prieteni este ca wow a fost facut , gandit , conceput de la inceput pana la nivelul 100. de ce cred asta pai, in warcraft, eroii sunt pana la lev 10. Mai mult, la lev 6 li se da cea mai tare magie ... avatar, etc... asa cum si wow a fost facut pana la lev 60 , unde ti se dadeau cele mai tari iteme, mount ,etc... asa ca , se pare ca 10 nivele in wow inseamna 1 nivel in warcraft. mai mult, la scurt timp a aparut nivelul 70 acum se preg 80... si cred ca o sa urmeze 90 si 100. De asemenea, este cunoscut marketingul companiilor care construiesc un joc apoi il impart in doua pentru a vinde jocul de doua ori. de aceea eu cred ca wow a fost facut pana la nivelul 100. Apoi au lansat doar partea pana la 60. Bineinteles, ca pe masura ce trece timpul, pun la punct anumite detalii pentru urmatoarele 10 nivele, dar , repet, in mare este totul deja facut de multi ani. De aceea, exista locuri, iteme, chesturi... care sunt relicve ale nivelelor 8090100 dar acestea sunt blocate pentru ca inca nu a fost "vanduta" partea aceea. Astfel, blizz isi trage pretul a 5 jocuri, din unul singur... si toata lumea e fericita.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|